En ny krig venter

En ny krig venter

Infinity Ward har startet en ny krig i en ny verden. Vi dro til Stockholm for å ta en titt.

1 2 3 Neste »

Det er med en viss undring jeg tar de siste trappetrinnene opp til etasjen hvor Infinity Ward har satt opp en visning for sitt kommende krigsspill Call of Duty: Ghosts. Jeg har spilt samtlige av kapitlene siden det smått legendariske Call of Duty 2, og nå er jeg spent på hva Ghosts kan tilby meg.

Det er ikke mangel på hva Infinity Ward vil gi av informasjon om hva spillet inneholder, og i løpet av de tre timene jeg tilbringer der har jeg fått ett ganske godt inntrykk av hva vi kan vente oss.

En ny verden

Infinity Ward har flydd inn en av sine medarbeidere fra LA for å først gi oss en times presentasjon før vi får muligheten til å spille litt flerspiller med de nye modusene. Fremvisningen starter inne i et herlig ventilert rom hvor jeg frekt nok setter meg på den siste sofastolen helt bakerst, hvorav representanten for Level UP og Aftenposten må ta til takke med harde trestoler helt fremme. Fornøyd lener jeg meg bakover og følger med på presentasjonen. Det var hovedsaklig flespilleren det ble fokusert på her, noe jeg skal komme tilbake til senere. Etter cirka 45 minutter med snakk om hva vi kan vente oss av nye oppgraderinger og muligheter til å spesifisere vår egne karakterer kommer vi innpå selve historiedelen.

En trailer som snytt ut av nesen av en Michael Bay film gir oss en rask introduksjon av historien. Etter å ha først spesifisert at Ghosts ikke har noen relevans til de andre spillene i serien forteller representanten for Infinity Ward oss scenarioet. Vi befinner oss i nær fremtid hvor krefter i Sør-Amerika har gått sammen og dannet en enhet kalt føderasjonen. Om dette er et land, handelsområde eller betegnelse for noe annet spesifiseres ikke, bare at de er på høyde med USA millitært når spillet begynner, og at det hersker en usikker fred mellom disse to supermaktene. Så får vi se første oppdrag i spillet.