Karakter: 6

The Last of Us

Fremtiden til Horror Survival er her!

Av ChriisPrime 20.06.2013 20:36
Engasjerende historie med fantastiske omgivelser. Kampene i spillet dynamisk. God helhetlig spille opplevelse! Høy replay verdi og gjør noe med deg følelsesmessig. Ekstra bonus for Ellie Edition med en rekke både fysiske og digitale ekstraer.
Historien om Joel og Ellie vil være vanskelig å gi slipp på. Oppleves som linært og


ThLast of Us, fremtiden for overlevelse Horror
Posted on 06/20/2013
Naughty Dog klarer å skape et Playstation spill lik Uncharted-serien, men stor nok til å kalle det en ny rase av survival horror spill. En dynamisk action adventure / horror overlevende som presser konsoller maskinvaren til det ytterste. Min reaksjon til Uncharted var en lett drama, romantikk og vold, finner du ingen romantikk i The Last of Us. Det er en mørk og brutal spillet, på samme spørsmål om måten kan du se på årets Tomb Raider omstart. Ikke for å minne deg, er dette spillet eksklusivt til Playstation 3.
Hei grusomme verden!
Vi får en kort prequel om hva som skjer med hovedpersonen, men hopper nesten 20 år etter at sykdommen flertallet av befolkningen, forvandle dem til rare zombielike sopp mutanter som fest på menneskelig. Noen blir igjen og leve under en total unntakstilstand. Vi blir introdusert med hovedpersonen Joel, en skytter, narkotika smugler, arbeide med motstandsgruppe Fireflies, er ennå ikke alliert med dem. Historien følger hvordan Joel møter Ellie og deres reise sammen.
Last of Us er inspirert av store og små filmtitler som The Road som oppfyller The Walking Dead møter 28 Days Later, møter 28 Weeks Later, møter Children of Men, møter Uncharted og Tomb Raider (Square Enix reebot). Spillet er ganske lik Uncharted av plattformspill, med en liten twist av Mass Effect følelse (bevegelse). Det er mye å sniking og slåssing overlevelse som en handling dynamiske spillet. Spillet er så dynamisk at du kan velge hvordan du skal svare på de problemene du møter på veien. Ønsker du å gå hele Rambo og drepe smittet av mennesker med pistol, bue, rifle, hagle, eller bare med bare hendene. Eller ønsker du å gå hele Meta Gear Solid på Hard og snike, Crouch og stealth ta ned dem alle. Enten aggressor eller taktisk, vil du finne det vanskelig. Ammo er alltid lav, og du vet aldri når du skal finne noen.
Miljøene er fantastisk. Grafikk, animasjon og lyd er en av de beste jeg noensinne har opplevd. Men blant denne AI-partnere følge deg gjennom ut spillet vanligvis dekke dem selv. Men noen ganger kan de skru opp og stucks i det åpne feltet. Resulterer i at du blir oppdaget av fiender. Noen steder er oversvømmet ødemark, kanskje en gravplass full med infisert, mindre by i Amerika som lenge har vært trivdes. Barrikaderte fiendtlige leirer. Tro meg, dette er ingen piknik for deg. Stedene er så detaljert at noen ganger er det vanskelig å finne tyvegods, samt i den virkelige verden. Hvis du åpner øynene dine, vil du finne nok til å overleve. Jeg ser meg selv som en Loot konge der jeg tilbringer mer tid plyndring, laging og utforske området. Alt dette gjorde Last of Us enda morsommere å reise.
Last of Us er et tredjepersons sikte, skyte, løpe og tyvegods som fungerer godt som det gjør i Uncharted. Denne gangen med en mer realistisk tilnærming hvor brann - rate, omlasting like mye en NO AMMO spark i. En smittet er aldri et problem, men når horder angripe deg. Du vil finne deg selv i en ganske god adrenalinkick med følelsen av frykt. Det spiller ingen rolle hva du føler eller hva du skal gjøre. Problemene vil komme, og de er ikke nådig.
Hva saken er Joel og Ellie, få dem til deres destinasjon, og tar denne rike historien til sin ende. The Last of Us er kanskje ikke den mest superly originale eller noe nytt fra plattformspill spill, men dette er et spill som vil få deg hekta og vil tåle reisen til slutten. Dette vil forlate deg tilfreds med Last of Us.
Poeng: 10/10!
Dette spillet har en høy replay verdi og gjør noe med deg følelsesmessig. Ekstra bonus for Ellie Edition med en rekke både fysiske og digitale statister.

Naughty Dog igjen klart å skape et Playstation spill som er lik Uncharted - serien, men stor nok til å kalle seg selv en ny form for survival horror spill. En dynamisk action adventure / skrekk som presser konsollens maskinvaren til det ytterste. Min reaksjon til Uncharted var en blandet drops av lett drama, romantikk og vold. Romantikk finner du neppe i The Last of Us. Spillet er en mørk og brutal, ganske lik den relativt ny utgitte Tomb Raider spillet fra Square Enix. Ikke for å glemme å si det, dette er et Playstation 3 eksklusiv spill.

Hilsener fra en forlatt verden.

Vi får en kort prequel om hva som skjer med hovedpersonen, men hopper nesten 20 år etter at sykdommen har tatt befolkningen og forvandlet dem til rare zombielike sopp mutanter som spiser deg opp på flekken. Noen mennesker er igjen, men lever i isolasjon og total unntakstilstand. Her blir vi introdusert med hovedpersonen Joel, en skytter, narkotika smugler, en som arbeider med motstandsgruppe Fireflies, men allierer seg ikke med dem. Historien følger hvordan Joel møter Ellie og deres reise sammen.

Last of Us er inspirert av både store og små filmtitler som The Road som møterThe Walking Dead, som møter 28 Days Later, som der igjen møter 28 Weeks Later, møter Children of Men, møter Uncharted og Tomb Raider (Square Enix reebot). Spillet er ganske lik Uncharted av plattformspill, med en liten twist av Mass Effect følelse i form av bevegelse. Det er mye å sniking, slåssing og overlevelse som gjør at spillet er mege dynamisk. Spillet er så dynamisk at du kan velge hvordan du skal svare på de problemene du møter på veien. Ønsker du å gå hele Rambo og drepe smittet - eller mennesker med pistol, bue, rifle, hagle, eller bare med bare hendene. Eller ønsker du å gå hele Meta Gear Solid på Hard og snike, og kjøre stealth og ta ned dem alle. Enten aggressivt eller taktisk, vil du finne det vanskelig. Ammo er alltid lav, og du vet aldri når du skal finne noen.

Miljøene er fantastisk. Grafikk, animasjon og lyd er en av de beste jeg noensinne har opplevd. Men blant denne opplevde jeg problem med AI-partnere som følger deg gjennom. Noen ganger opplevde jeg at partneren min gjemte seg helt i en åpen sted og resulterte til at jeg ble sett. Noen av stedene er oversvømmet ødemark, kanskje en gravplass full med infiserte, eller en mindre by i Amerika som lenge har stått tomt. Du besøker også barrikaderte fiendtlige leirer. Tro meg, dette er ingen piknik hvor enn du måtte befinne deg. Stedene er så detaljert at noen ganger er det vanskelig å finne tyvegods, samt i den virkelige verden. Hvis du åpner øynene dine, vil du finne nok til å overleve. Jeg ser meg selv som en Loot Konge der jeg tilbringer mer tid plyndring og utforsking av området. Alt dette gjorde Last of Us enda morsommere å reise gjennom

Last of Us er et tredjepersons sikte, skyte, løpe og tyvegods som fungerer godt som det gjør i Uncharted. Denne gangen med en mer realistisk tilnærming hvor ingen våpen, lite liv og NO AMMO sparker deg bak. En smittet er aldri et problem, men når horder angriper deg. Det er her adrenalinet pumpet sammen med en følelse av frykt over hva som lurer seg i neste hjørnet. Det spiller ingen rolle hva du føler eller hva du skal gjøre. Problemene vil komme, og de er ikke nådig. Hva saken måtte være er det å få Joel og Ellie, gjennom og overleve til siste slutt. The Last of Us er kanskje ikke den mest super originale spill, eller noe nytt fra plattformsverden, men dette er et spill som vil få deg hekta og vil reise til siste slutt. Last of Us er meget tilfreldstillende i dette.

For mer om spill, besøk også hjemmesiden min: 

www.chriisprime.com 


6 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

The Last of Us

The Last of Us
Testet format: Playstation
Format: Playstation
Omtalt: 20.06.2013
Karakter: 6


Spill-informasjon


Utvikler: Naughty Dog
Utgiver: Sony Computer Entertainment
Utgivelsesdato: 14. juni 2013
Aldersgrense: 18+
Violence

Les mer om The Last of Us

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser