Karakter: 1

Shaun White Skateboarding

Shaun White Failboarding

Av Brukernavn 05.07.2013 01:42
Pluss for at det hadde faktisk noe med rullebrett å gjøre
Elendig grafikk, forstyrrende karakterer, repeterende og idiotiske oppdrag, latterlige kontroller, elendig musikk, middelmådig stemmer på personer, ingen merkeklær, rett og slett en idé som fikk oss som står på rullebrett til å grine

Shaun White Skateboarding er et spill som nettopp har skating i spillet, men på ingen måte i nærheten av hva vi kan kalle realistisk.


Ubisoft har tideligere gitt ut Shaun White Snowboarding, som var et kjempe spill, men når det kommer til skating har de ikke tenkt seg om så veldig. Jeg forventet ikke akurat så mye realistisk skating når jeg for første gang satte disken i konsollen, men dette var jo værre enn verst.


Når det kommer til historien, begynner du da som en rookie som skal da prøve å bekjempe den propagandabefylte byen som blir styrt av et overhode kalt Ministry. Det ministry gjør er å manipulere befolkningen til hjernedaue kjøtthoder. Når du begynner spillet, merker du at hele byen er svart hvitt og gir en slags trist kontrast. Ved å gjøre triks, fargelegger du da stedene du gjør disse triksene, som har en radius på ca 5-6 meter. Samtidig som alt dette skjer, er da selveste Shaun White blitt fenglset av Ministry, og spillet går selvfølgelig da ut på å befri han. 


Det var faktisk ikke ett eneste oppdrag som hverken lagde mening eller var gøy. Det var rett og slett noe kjedelig vås. Men jeg måtte jo selvfølgelig spille meg igjennom hele spillet, som kunne minne meg om et mareritt ganget med seksten. Da jeg skulle kjøpe spillet, tenkte jeg jo da at det skulle være med noen kjente personer som faktisk finnes på jordkloden, men neida her var det kun Shaun White og en gjeng med klønehoder. Jeg hadde også forventet at klesutvalget skulle inneholde klesmerker som vi finner i forskjellige sportsbutikker og skatebutikker. Men istedet var det kun Toys R Us klær som 6 åringer går med. Grafikken minner meg om 2004, og mekanikken i spillet minner meg om 2001. 


I Shaun White Skateboarding har de også utviklet et system kalt Flow, som er en slags energi bar. Jo mer triks du gjør jo mer flow får du, og dette brukes til å låse opp butikker eller å komme deg forbi en port der neste oppdrag befinner seg. Selvom de har et fint utvalg av forskjellige skateboardtriks, velger jeg og ikke gi pluss for dette for det skulle pokker meg bare mangle. Triks får du ved å kjøpe dem for Experience Points som du får ved å gjøre oppdrag. 


Selvom dette ikke har så ulik metode enn Tony Hawk serien, er Tony Hawk fortsatt kongen på haugen nettopp fordi Tony Hawk har alt dette ikke har bortsett fra realistisk skating, men selvom har faktisk Tony Hawk mer "ekte" skating enn det dette har. Det kan faktisk ikke måle seg med Tony Hawk en gang. I SWS kan du for eksempel grinde på spesielle stålpiper som du kan forme hvordan du vil oppi luften.


Det er ikke så mye å si om flerspillerdelen da absolutt ingen spiller dette online som overhodet ikke sjokkerte meg. Men jeg kan tenke meg at jeg ikke hadde klart å spille flerspiller mer enn tre minutter før jeg kaster opp.


Konkluderer til slutt med at dette ikke er verdt fem flate ører, det er faktisk Shaun White som skulle betalt oss for å spille dette marerittet. Selvom de prøvde å gå for Tony Hawk metoden, bommet de totalt og gjorde heller spillet til en skam for skatemiljøet.

4 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Shaun White Skateboarding

Shaun White Skateboarding
Testet format: Playstation
Format: Playstation, Xbox, Nintendo, PC
Omtalt: 05.07.2013
Karakter: 1


Spill-informasjon


Utvikler: Ubi Soft
Utgiver: Ubi Soft
Utgivelsesdato: 29. oktober 2010
Aldersgrense: 3+

Les mer om Shaun White Skateboarding

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser