Møkkete offroadracing Karakter: 5

Pure

Møkkete offroadracing

Av 08.08.2013 22:15
Vellagde baner, luftige svev, supre triks, kult å designe sin egen ATV
Ingen split-screen, for kort world tour

Hva får du hvis du blander Motorstorm og SSX nede i en blender? Et intenst møkkete racing på fire hjul, jeg setter karakter på spillet Pure.


For å gå rett på sak så er "World tour" hovedmodusen i Pure. Du kjører i hele 15 mesterskap mot 15 irriterende motstandere. Et mesterskap inneholder fire til sju løp. Hvert nivå har kappløp som foregår på en diger utendørsbane med hopp og krappe svinger. Et sånt løp har 3 runder.  I sprint så er det en veldig liten bane, du kjører fem runder enten i oval løype eller i et åttetall, og freestyle-arrgamenter så må du finne de beste hoppene til å kombinere triks for å få høyest poengsum. Flere avanserte triks en de lette gir bedre poengsum. Så vær forbrett på å kjøre i alle. Oppnå nye ATV-deler, garasjeplasser, ny lakk,  nye spesielle triks og nye spiller antrekk. på vei til å bli Pure mester.

2Jeg kan se huset mitt herifra"


I garasjen bygger du dine egne ATVer helt fra grunnen av. Du velger chassis, dekk, motor, lakk, og velger navn. Alt til å skreddesy din egen ATV etter behov. Det finnes hele 65 tusen deler fra offentlige produsenter over hele verden, så du kan skape mer en 65 tusen unike ATV-er. Du låser opp flere nye blodtrimmete monstre, deler og garasjeplasser videre i "world toure".


I Pure så handler tiden om å finne de best og høyeste hoppene. Hva får du til gjennjeld? Ekstreme triks som hjelper deg til seier. Så ikke nøl med å kjøre på hoppene. For på skjermen så har du en bootsmåler. Du kan gjøre unike triks som cancan som er på det letteste nivået (trykk på X og i en valgfri rettning), eller å utføre Kiss of death (trykk på O og i en valgfri rettning) uten å krasje for å få bootsmåleren til å stige. Når den er full så kan du velge enten å kjøre full gass med boots så du fyker forbi de andre motstanderne, eller du kan finne et ekstremt høyt hopp for å gjøre spesialltrikset til føreren din. Hvis du krasjer så må du fylle bootsmåleren på nytt igjen.

"Kom igjen nå, nesten framme"


Online er også innvilget i Pure for opptil 16 spillere. Kappløp, sprint, freestyle og freeride. Freeride lar deg kjøre på en bane uten bestemte mål og mening. Dine poengsummer og rundetider blir lagret automatisk. Det er dessverre ikke noe splitscreen som vil trekke karakteren av spillet et hakk.


Black rock studios har gjort bra jobb med spillet Pure. Et genialt og utrolig bra spill for de som ikke trenger realsime. Det gir deg en ekstrem spillopplevelse som er både negative og positive i spillet. Som grafikk, lyd, gameplay og holdbarhet som skrives ned for å få fram helheten av den endelige karakteren jeg gir spillet. Grafikken er ekstrem god. Gjørme  som spretter opp fra hulene og visse ting, det føles så. Lyd derimot er utrolig, effektene fra kjøretøyene og luften som stømmer rundt ATVene, du finner det sjeldent i slike spill, jo kansje du finner det i SSX, men ikke i offroadspill. Gameplay i spillet er utrolig bra, man blir kanksje  lei etter å ha fulført "World tour". Holdbarheten kunne  ha vert bedre, når det gjelder "World tour", så ville jeg gjerne at du kunne kjøre freeride hvor du vil og at du knne ha spilt split-screen på lag. Derfor vil karakteren synke betraktelig og være mindre på holdbarhet, men ellers et godt vellagd spill som jeg elsker.

"Gutta på skauen!"


Alt i alt så er Pure et stort og et genialt spill med mange vellagde baner. Men "world tour" gikk en smule for fort.     For meg som må ha realisme så digger jeg dette spillet engetlig mye. For det byr på nye utfordringer og at spillet er helt rått. Men en troverdig førsteplass ble det ikke.


Grafikk: 9
Gameplay: 8
Lyd: 10
Holdbarhet: 7
Anbefalt: Ja

6 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Pure

Pure
Testet format: Playstation
Format: Playstation, Xbox, PC
Omtalt: 08.08.2013
Karakter: 5


Spill-informasjon


Utvikler: Black Rock Studio
Utgiver: Disney Interactive Studios
Utgivelsesdato: 26. september 2008
Aldersgrense: TBC

Les mer om Pure

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser