Karakter: 4

The Simpsons

En helt absurd historie

Av simsdiger 08.09.2013 04:08
Morsomt. Engasjerende. Bra deisgnet brett.
Rustent på mange måter.

I denne anmeldelsen skal jeg gi deg svaret på hva du får om du blander litt god gammeldags tegneseriehumor med litt videospill action. 2007 begynner å bli noen år siden derfor anmeldete jeg The Simpson game.

2007 spillet The Simpsons Game fikk lite oppmerksomhet nettopp på grunn av at det er et spill basert av en tegneserie. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er den største Simpsons-fanboyen der ute, men gud så mye gøy jed hadde med dette spillet. Derfor tenkte jeg å anmelde spillet så kanskje flere får øynene opp for spillet.

Spillet begynner med at Homer har en godteri påvirket drøm om en verden av sjokolade der han forsøker å fange og spise en hvit sjokolade kanin . Men da han våkner opp er han kjempe sint for at det hele bare var en drøm. Det er sånn man blir introdusert til spillet.

Bart går til videospill butikken og tvinger en ansatt til å la ham kjøpe det nye og voldelige Grand Theft Scratchy spillet. Men da Marge finner ut av dette konfiskerer hun spiller. Mens Bart står der alene etter at Marge har tatt spille, faller det tilfeldig vis video game manual ned fra himmelen foran ham. Han leser i gjennom denne bruksanvisningen, og han oppdager at han og resten av familien hans har spesielle krefter.

Senere bruker Bart hans Bartman makter for å stoppe Jimbo , Kearney, og Dolph fra å stjele fra Natural History Museum. Mens Homer bruker sin evne til å bli en stor ball og vinner en spise konkurranse. Lisa bruker hennes krefter for å stoppe en avskoging prosjekt . Mens Marge bruker sin makt til å påvirke publikum til å stoppe utgivelsen av Grand Theft Scratchy i Springfield , selv om Lisa påpeker det er ironisk at hun brukte vold for å stoppe et voldelig spill.


Under middagen den dagen, er familien opprømte over sine nye krefter. Imidlertid fører det til en krangel om hva de skal gjøre med dem. Aliens Kang og Kodos ser dette som en mulighet til et eventuelt angrep på jorden. Dermed starter en utenomjordisk invasjon. Simpsons familien innser at ingen av deres krefter er sterke nok til å beseire romvesenene. Så Bart og Lisa drar på besøk til Professor Frink. De besøker huset hans for så å finne ut at han ikke er der, men de snubler over en portal som sender dem til et sted som heter the Game Engine der alle videospill er gjort.

Etter at de har reddet ham fra en gigantisk gorilla, gir Frinks The Simpsons Game Manual til familien. The Simpsons Game Manual er spillerens guide til å lære dem hvordan de skal bedre bruke sine krefter samt få nye, og familien Simpson setter snart ut for å prøve og stoppe invasjon. Først hjelper Bart og Lisa kaptein McCallister i å slå tilbake mind kontrollerte delfiner som angriper byens akvarium . Deretter drar Bart og Homer for å beseire en Lard Lad statue som har kommet til liv. Til slutt redde de Cletus fra romvesener.

For å finne ut sannheten, logger familien på Internett for å finne ut mer om de kreftene de har i spillet, men ved et uhell blir de sendt til spillmotoren når Homer klarer å søle øl over tastaturet. Der oppdager de Will Wright, som ødelegger kopier av et gammelt 8 -bit The Simpsons spill og karakterene inni det. Familien klarer å redde sine 8 -bits forgjengere før de blir ødelagt av Wright, og oppdager at de også vil bli foreldet når neste The Simpsons spillet slippes.

Den eneste måten å unngå dette på er å snakke med skaperen av spillene og overbevise ham om ikke å ødelegge dem. For å få tilgang til hans herskapshus, må familien finne fire viktige kort fra fire kommende Simpsons spill.


Først må Homer og Marge beseire en drage i Neverquest spillet. Mens Marge og Lisa deretter reiser til Grand Theft Scratchy og eliminerer alle støtende ting og erstatter det så med mer familie - vennlig materiale. Deretter tar Homer og Bart og reiser til Frankrike under andre verdenskrig. Der motarbeider de Mr. Burns ' plan om å stjele uvurderlige franske malerier, i et spill som har navnet " Medal of Homer ". Lisa og Homer drar deretter til det gamle Japan der de drar inn i spillet Big Super Glad Fun Fun Game.

Når de har alle fire nøkkelkort. Drar Bart og Homer til skaperens herskapshus. De blir møtt av Matt Groening, som sender Futurama karakterene Bender og Dr. Zoidberg etter dem. Familien klarer å beseire dem. Groening innrømmer at han har planer om å lage nye spill for pengene, og ødelegger spillmotoren til The Simpsons Game.

Simpsons-familien, sammen med flere andre figurer fra spill flykter til Springfield, der de utenomjordiske fortsatt holder på med å angripe. Lisa bruker sin makt til å skape en trapp til himmelen, og familien ber Gud om råd. Etter at han er beseiret i et spill av Dance Dance Revolution, åpenbarer Gud at spill som de er i er et mini-spill i et annen video spill. Han droppet videospill manuell ved et uhell, og dermed utstyre familien med superkrefter.

Han innser sine feil, og lover å gjenopprette Springfield. Han lar dem beholde sine krefter. For å gjøre det bedre for alle videospill. Han gir også Homer tre ønsker. Da spillet er slutt, viser det seg at Ralph Wiggum har sittet å spilt hele spillet før han ser på skjermen, lurer på hvem som så på ham .


Spillere av The Simpsons Game er i stand til å kontrollere fire av de fem medlemmene i familien Simpson, hver med sine egne unike evner. To forskjellige familiemedlemmer er spillbare i hvert nivå. Bortsett fra "Land av sjokolade" tutorial banen, der bare Homer er spillbare. Spillet inneholder seksten nivåer, kalt episoder, og hver episode krever spesifikke krefter for å kunne fullføres. For eksempel, i fjerde episode, "Lisa Tree Hugger", kreves det at spilleren bruke Lisas "Hand of Buddha" makt til å flytte store gjenstander. Og Bart bruker spretterten sin til å skyte på maskiner. Sånn at de blir stengt. Fiendene er unike for hver episode , med unntak av det siste nivået, der fiender som allerede er beseiret er "resirkulert" med forskjellige farger.

Flere utfordringer er gjort tilgjengelig etter at alle episodene er ferdige. Disse inkluderer å finne alle samleobjekter fra episodene. Og finne alle dataspillklisjeer, Og fullføre en bestemt oppgave knyttet til hver episode i en time trial.

Det eneste jeg må trekke kraftig ned på er det forferdelige kranglete kameraet. Det er der bare for å plage deg nesten. Kameraet er virkelig ikke sammerbeidsvillig. Det irriterer meg noe stort. Uansett går det fint, men altid kjedelig når kameraet tuller med deg.

Simpsons Game er smart designet, men du ser at det har eldret med tiden. Spillet gjør en bra jobb med at du holder på følelsen av at du spiller i en episode fra serien. Spillet har også masse detaljer, men ikke overdrevent mye. Landskapene i spillet er pene. Hvertfall for sin tid. Og fargene står til Simpsons stilen. Lyden er grei nok. Akkurat det du forventer fra et spill som dette. Jeg synes det er riktig bra at de brukte de orginale stemmene fra tv-serien. Da får man skikkelig Simpsons følelse.

Alt i alt er Simpsons Game et utrolig morsomt spill. En latterlig og absurd historie. Greit nok gameplay. En grafikkstil og lyd som funker. Jeg vil anbefale dette spillet for alle. Veldig morsomt. Fint designede brett. Du får rett og slett en god latter for pengene. Du går ikke glipp av noe om du ikke tar deg tiden til å spille dette spillet.


6 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

The Simpsons

The Simpsons
Testet format: Playstation
Format: Playstation, Xbox, Nintendo, PS2, PSP, DS
Omtalt: 08.09.2013
Karakter: 4


Spill-informasjon


Utvikler: EA Games
Utgiver: Electronic Arts
Utgivelsesdato: 08. november 2007
Aldersgrense: 12+

Les mer om The Simpsons

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser