Et verdig comeback? Karakter: 2

Need for Speed: Shift

Et verdig comeback?

Av 23.09.2013 22:26
Grafikken, Fartsfølelsen.
Resten!

EA har fått en sjanse til for å bevise hvem som er kongen av bilspill. Med dette så har de byttet ut det kjedelige gatelivet, og erstattet det med intens baneracing. Hva får du? Need for speed: Shift.

Jeg er ikke noen stor need for speed fan, men begynte med serien med spillet Need for speed: Underground 2. Et perfekt og knallspill til xbox og PS2. Men nå har jeg et helt annet perspektiv på serien, nettopp. Jeg har funnet min kjærlighet i baneracing. Ja, nettopp. Det er utrolig morsomt med intens figthing for posisjoner for posisjoner. Dere tror at det er "kjedelig". Så nå har jeg stor tro om at EA kan gjennopplive serien, hva tror dere?


Alle bilspill har en "world tour" (eller hva det heter, som du også vet), og her merker jeg at de har gravd seg et stort hull. Hva med noe nytt eller noe? Nei, samme gamle kjennskap til bilspill. Er veldig lei av det. Men hva handler "world tour" om? Jo, det skal jeg si deg. Du er en helt fjærn sjåfør fra huttiheita som skal komme til toppen (det vet dere da), så konkurerer du i fire leveler "tier". Hvært "tier" har hvær sin vanskelighetsgrad. Og inne i de "tier"ene er det flere løp som må gjennomføres.

Hva i huleste er det du driver med! Hva gjør du i spillet. For det første, du kjører løp, førstemann til mølla. Du skal kjøre på tid og måle rulleblad, du skal ligge drittbrei i driftekonkuransjene og i eliminator så skal du holde deg unna sisteplassen. Så hva synes jeg om disse konkuransjene? Kjedelig, kjedelig, kjedelig. Dette spillet er ikke inærheten til å få en terningkast 6 eller 10 av 10, men dessvere. Dere må lese konklusjonen nedenfor.

I de fleste bilspill så er konkurentene dine veldig snille mot deg. Men her i "shift" så må du kjempe deg i enehver sving for å få hver eneste gullmedlaje, men det hjelper ingenting. Selv om at spillet er dårlig så blir det dårlig. Men hva med nybegynnere da? Joda, "shift" er venlig mot nybegynnere. De har bremsehjelp, traction control, ABS, styrehjelp. Så selv et menneske som er født med handicap kan klare å fullføre en runde eller et løp, bare prøv.

Det siste jeg vil klage på er hvordan bilene oppfører seg når de krasjer. Det er ikke bare en snurr eller en sladd. Men store tornadoer som kommer flygende, jeg ville ha et spill som er realistisk, når det gjelder krasjing. Men her så har EA gått for langt. Bare en liten sladd så er du totalvrak, akkurat som i motorstorm. 


Når jeg vil nevne alt i alt så er dette spillet et dårlig spill. Ja, dette ble nesten et slakt. Har aldri vært noe mer lei meg etter et spill. Har bare lyst til å kaste det i søpla eller selle det gratis. Ja helt sant. Jeg vil si at dette var mer" den siste spikeren i kista" enn "Undercover". Ikke noe å anbefale. Hvorfor gir jeg "shift" en toer? Fordi det er ikke et bra spill. Det er greit med baneracing, men er ikke inerheten å  matche storspillene Forza Motorsport 4 eller Gran Turismo 5, så jeg holder meg til codemasters (de som lager Formel 1 spill, DiRT serien og Race driver GRID) Det blir bare "kjøp og selg", fordi det suger. Dette er nå da min meneing. Har mindre tvil på toern (Need For Speed Shift: Shift 2 Unleashed). Til slutt så vil jeg si "den kjærligheten som jeg aldri fant". 

Grafikk- 7/10

Gameplay-  4/10

Lyd- 6/10

Holdbarhet- 1/10

4 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift
Testet format: Playstation
Format: Playstation, Xbox, PC, PSP
Omtalt: 23.09.2013
Karakter: 2


Spill-informasjon


Utvikler: Slightly Mad Studios
Utgiver: Electronic Arts
Utgivelsesdato: 17. september 2009
Aldersgrense: 7+

Les mer om Need for Speed: Shift

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser