Karakter: 5

Super Mario 64 DS

En liten gutt med en DS og Super Mario 64

Av Strimelen 07.11.2013 20:42

Før du dømmer denne anmeldelsen fordi jeg er fjorten år, så hadde jeg satt pris på om du leste gjennom hele. Tusen takk for din oppmerksomhet.

Sett deg godt ned i sofaen med en brus og hør på min lille koselige historie. En gang for lenge siden i året 2005 var det en gutt under navnet Christopher. Det var tidlig den 28. August. Det var lille Christopher sin bursdag. Han løp ned trappen fra rommet sitt og var kjempeglad over at han endelig hadde bursdag. På bordet sto den en eske. Det sto ??til Christopher, fra morfar??. Christopher rev av papiret og der var den. En sølvgrå Nintendo DS. Oppå denne DS ?n lå spillet Super Mario 64 DS.
Lille Christopher brukte det neste året på dette spillet.
Hvis du ikke har skjønt det, så er jeg Christopher. Og dette er min anmeldelse av noe av det mest fantastiske fra barndommen min. Nostalgien min kan dømme en del, men jeg skal være så rettferdig som mulig.

s

Litt om spillet
Super Mario 64 DS er en remake av Super Mario 64 fra Nintendo 64. Det kom i 2005 på Nintendo DS (Of course). Poenget er å redde prinsesse Peach fordi hun har blitt tatt av Bowser (Seriøst? Igjen?).

Gameplay
Du starter spillet som Yoshi som er en liten dinosaur ting. Og du starter utenfor slottet. Av en eller annen dum grunn skal du fange en hare som har nøkkelen til slottet og det var irriterende fordi han løp rundt i en liten labyrint. Du spiller alle de vanlige banene fra Super Mario 64 og noen nye baner der du kan unlocke Mario, Luigi og Wario (Hvorfor?). Jeg syntes det var litt rart at du startet som Yoshi og jeg har egentlig mest lyst til at du starter som Mario og jeg var egentlig aldri noe særlig glad i Luigi og Wario. Du skal kjempe mot Bowser tre ganger før du klarer å redde prinsessa. På nesten alle banene er det en liten boss som du mot kjempe mot. Disse bossene er vanligvis ikke så vanskelige og de er egentlig stort sett forvokste versjoner av helt vanlige fiender i den samme banen. Når du drar gjennom slottet finner du noen hemmelige veier og spesielle baner.

Det er også noen spesielle minigames du finner i hovedmenyen som moren min sitter og spiller på DS? n til broren min den dag i dag.

Grafikk
Grafikken i spillet er bra, men noen ting kunne vært annerledes (Når du gikk nærme nok Toads så ble de usynlige). Trærne var litt skuffende, men det er ikke akkurat noe å dømme et spill for så jeg går ikke inn på det. De har jobbet ganske bra med utsende på karakterene og jeg har ikke sett dem forandre så mye på Mario i spillene siden dette spillet.

Musikk
Spillet har en koselig og festlig musikk som jeg ofte nynner på fordi den er så fin. Noen ganger for man en trang til å lage egne sanger sånn som Karl fra youtube-kanalen Karlinorge gjorde i sin let?s play av det originale spillet. Jeg skulle gjerne ønske om musikken var litte granne mer varierende, fordi mange sanger gjentok seg ofte.


Jeg tror dette spillet for en femmer og hvis du ikke har spilt det så gjør det du kan for å få tak i det.

6 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Super Mario 64 DS

Super Mario 64 DS
Testet format: DS
Format: DS
Omtalt: 07.11.2013
Karakter: 5


Spill-informasjon


Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo
Utgivelsesdato: 11. mars 2005
Aldersgrense: 3+

Les mer om Super Mario 64 DS

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser