Slender the transgender child offender Karakter: 3

Slender

Slender the transgender child offender

Av 13.11.2013 16:23
Enkelt konsept og godt utført, creepy atmosfære, skummelt (noe et skrekkspill helst skal være), en del jumpscares
Blir litt enkelt etter et par ganger, ingen historie, vanskelig å forstå hva man egentlig gjør i den skogen, når man vet hvordan man spiller det blir spillet altfor lett, liten grunn til å spille det igjen når du har gjort det en gang allerede

Hvis det er en skala fra 1 til 10 på hvor stor pyse man kan være, er vel jeg på en sterk 11'er. Dette sier jeg før jeg skal spille Slender igjen. Et skrekkspill, noe som jeg ikke akkurat er kjempeglad i. Likevel, jeg vil starte å anmelde, med et håp om at noen av dere er enige med mine meninger, noe dere ikke var på min forrige anmeldelse, åpenbart.

Plot

Hva er egentlig historien til dette spillet? Jeg vet ikke, jeg, men fra det jeg har hørt fra folk spiller du som en ung jente, men det er ingen måte å bekrefte dette. I hvert fall... du er en person som går rundt i en skog og tar tegninger som henger på veggen. Dette gjør tydeligvis en stor hvit mann veldig sint, og han får skjermen din til å se ut som en gammel TV som nettopp har blitt slått på hvis han finner deg. 

Visuelt

Slender har grei grafikk. Dette sier jeg ikke for å krenke spillet, jeg mener egentlig ikke at dette trekker ned terningskastet på noen måte. Det ser ganske detaljert ut noen ganger, men ofte ser det ikke ut som noe de virkelig prøvde noe særlig på, selv om de ganske sikkert gjorde det. Det som ser minst utført ut er Slenderman selv, noe som er litt dumt fordi han burde kanskje se litt bedre ut, siden han er den eneste levende skapningen du vil se i spillet.

Lyd

Ikke veldig mye å si her heller... Det er ikke noe musikk, noe jeg egentlig ikke vet om gjør det bedre eller verre. Når du har tatt en tegning begynner du å kunne høre trommer, noe som kan være litt nervepirrende noen ganger, men etter et minutt blir du veldig vant til det. Annet enn det kan du egentlig bare høre dine egne skritt og det er ikke veldig stas å høre på. Den eneste andre lyden jeg kan komme på er når du møter Slenderman og skjermen begynner å se statisk ut, for da blir det en statisk lyd som er veldig irriterende hvis du har på høy lyd.

Gameplay

Gameplay-et er som alt annet i dette spillet veldig enkelt. Det er ikke noe spesielt med spillet som ikke noen andre spill har annet enn at du må samle tegninger, noe jeg ikke er sikker på hvorfor du må. Kontrollene er veldig basic. Du går med WASD og du skrur av og på lommelykten din med musen. Åh, lommelykten, den hadde jeg nesten glemt. Du har en lommelykt som er den eneste kilden for lys. Uten lommelykten ville du ikke kunnet se noen ting. Du kan skru av og på lommelykten, noe som vil få Slenderman til å miste synet av deg. Så vidt jeg vet kan også lommelykten miste strøm og til slutt slutte å lyse. Jeg tror lommelykten er det mest unike i hele spillet...

Plot (1/10)

Gameplay (4/10)

Lyd (5/10)

Visuelt (7/10)

Jeg er ikke en som spiller skrekkspill, i hvert fall ikke ofte. Det er mulig at dette er en av grunnene til det lave terningskastet. Slender er et greit spill, men hvis du ønsker et skumlere og mer velutført spill med en stor hvit mann som tar deg burde du prøve noen av de nyere Slender-spillene.

Takk for meg.

2 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Slender

Slender
Testet format: PC
Format: PC
Omtalt: 13.11.2013
Karakter: 3


Spill-informasjon


Utvikler: Parsec Productions
Utgiver:
Utgivelsesdato: 01. juni 2012
Aldersgrense: 18+
Bad Language Fear Violence

Les mer om Slender

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser