Skate is great! Karakter: 5

Skate 3

Skate is great!

Av 15.11.2013 21:42
Bra grafikk, morsomme juksekoder, grei character customization, genial video på starten av spillet
Milliarder av bugs og glitcher, lite variasjon fra forrige spill, fjernet politi og vakter, mindre innovative oppdrag

Da jeg var yngre, ca. fra 4. til 6. klasse, likte jeg å skate. Jeg ble aldri god på det, jeg klarte knapt nok å gjøre en ollie, men jeg likte det alltid. På denne tiden var jeg utrolig opptatt av skating. Jeg var på en måte den 10-åringen du ser som tror han er utrolig hardcore fordi han går med caps og har skateboard fra Coop. Jeg var veldig opptatt av skating, så jeg kjøpte åpenbart spill som var om skating. Skate 3 var ett av dem. Jeg har alltid vært glad i Skate-spillene og jeg vil nok alltid være det. Jeg er egentlig ikke sikker på hvorfor, men jeg bare elsker dem.

Hvis dere synes det jeg skrev over var kjedelig, så kan dere bare grue dere til det som kommer nå. Sett dere i sofaen med teppe over kroppen og Smash i en pose på bordet... Det er historie tid. Historien starter med meg, en ung gutt, ca. 10 år på den tiden jeg skal fortelle om. Jeg var i butikken med moren min. Vi gikk på gamestop og øyet mitt skimtet noe som sto på en hylle. Det var Skate 3. Moren min sa noe sånt som; "Eivind, la oss inngå en avtale. Du kan få dette spillet av meg, men du får ikke ukeslønn på tre uker." Jeg sa selvsagt ja til dette forslaget, spesielt siden jeg ikke fikk ukeslønn uansett, så det var ikke noe å miste. Jeg fikk Skate 3, men det ble selvsagt ødelagt etter rundt en måned. 

Three years laturr..

Hei. Jeg er Eivind. Jeg er 13 år. Det er sommer.  Jeg er i Nord-Norge med familien og jeg tryner inn på Spaceworld helt tilfeldig. YES! Der er det! Endelig kan jeg bruke opp Spaceworld-gavekortet! "2 PS3-spill for prisen av 1". Jeg valgte Skate 3 og et eller annet Naruto-spill. Da jeg kom hjem ca. en uke senere fant jeg ut at det gamle Skate-spillet ikke var ødelagt, det var bare noe galt med brukeren min. Shiiiit. Jeg starter spillet. Dette spillet var kos. *spiller lenge*

Noen måneder senere...

Jeg og min venn Christopher, eller Strimelen, bestemmer oss for å lage anmeldelser på Spill.no fordi vi har fritids. Lager anmeldelse av et av mine favoritt-spill. Vet ikke hva jeg skal gjøre videre... Plutselig, på bordet ligger det. Skate 3. "Nå skal jeg anmelde deg." tenkte jeg. Så anmeldte jeg det.

Gameplay

Dæven døtte, sykkelstøtte! Dette spillet hadde mange glticher og bugs. Mer enn jeg noen gang har sett i et spill. Uansett, det er ikke alt dette spillet har å by på gameplay-vis. Det er mye bra med dette spillet, men etter å ha spilt Skate 2 kan man fort merke at det ikke er mye nytt i dette spillet i forhold til det forrige spillet i serien. Det er en ny kameravinkel du kan velge på starten av spillet som er mye mer komfortabel å bruke enn den ene som var den eneste i de andre spillene. I Skate 2 var det politimenn og vakter som du kunne bli angrepet av hvis du kødda med noen tilfeldige folk på gata. De har fjerna det i Skate 3. Hvorfor, vet jeg ikke. Er det for å få lavere aldersgrense, for i så fall funka det virkelig ikke. Det er også noen kule juksekoder i spillet. Jeg kan skrive alle under hvis du ønsker å jukse litt.

Zombie-kode - Zombie

Stort hode, liten kropp-kode - Miniskaters

Hoverboard-kode - McFly

Spill som Isaac fra Dead Space-kode- deadspacetoo

Nye klær og sånt-kode - dontbesomayo

Reset alle kodene - streetsweeper

Sånn. Nå kan du jukse deg i hjel. Forresten, med miniskaters-koden er det litt buggy. Foten din går gjennom skateboardet og når du holder brettet i hånden så er det ikke i hånden din. Hoverboard-koden er litt kjedelig, for du ser nesten aldri under brettet uansett.

Lyd

Lyden er god... veldig god. Den generelle spill-lyden som du hører i bakgrunnen består vanligvis av hjulene på brettet ditt som bråker, brettet ditt som bråker når du "grinder" og folk som sier tilfeldige ting og roper. Dette betyr ikke at lydene ikke er ganske realistiske, for tro meg, det er de.

Musikken er helt namnam. Den høres finere ut enn lyden av stemmen til Don Martin til en god beat. Nesten (btw hør på sangen til Don Martin og Tommy Tee som heter Nilsen takk hade). Musikken er en blanding av gammel klassisk rock, hip hop og litt mer rough rock. Det er en blanding av den musikken skatere vanligvis hører på, noe jeg mener var smart tenkt av EA. Lyden er sexy, det var egentlig det jeg ville få ut av alt dette.

Historie

Øh.. Du er en skater som kommer til en by og møter masse folk og blir kjent. Enkel beskrivelse av historien. I tillegg, hvis du prøver å drive med litt skating som ikke har med oppdrag å gjøre blir du ofte ringt av en liten ku som skal fortelle deg at du må selge flere brett. Åja, jeg glemte å nevne det. For å låse opp nye klesplagg til skateren din må du selge brett, noe du gjør ved å gjøre oppdrag.

Kort sagt om historien til Skate 3. Spillet er ikke lagd for historien.

Visuelt

Grafikken i dette spillet er overraskende fin. Mange tilhengere av Skate-serien mener at Skate 2 har mer realistisk grafikk enn Skate 3, noe jeg tror jeg kan si meg enig i, men jeg foretrekker grafikken i Skate 3 i forhold til prequel'en. Egentlig ikke sikker på hvorfor. Forresten, juksekoden hvor du spiller som Isaac fra Dead Space er definisjonen av perfekt. Drakten, eller rustningen, eller hva enn du vil kalle det, er utrolig detaljert. EA kunne gjerne variert litt med designet på personer du kan møte rundt i byen. Du møter alltid dobbelt-og mer-gjengere.

hei

Konklusjon

Favoritt skate-spillet mitt noensinne. Elsker grafikken, elsker musikken, elsker alt. Det er selvsagt noen ting som trekker ned, som den utrolig lite viktige historien og alle de irriterende glitchene du finner etter kun fem minutter med spillet. Hvis jeg skal kalkulere et terningskast vil det bli en 5'er. 

Historie (3/10)

Lyd (9/10)

Visuelt (8/10)

Gameplay (8/10)

Takk for meg.

1 kommentar

Klikk her for å hente kommentarene

Skate 3

Skate 3
Testet format: Playstation
Format: Playstation, Xbox
Omtalt: 15.11.2013
Karakter: 5


Spill-informasjon


Utvikler: EA Black Box
Utgiver: Electronic Arts
Utgivelsesdato: 12. mai 2010
Aldersgrense: 16+

Les mer om Skate 3

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser