Nytt nivå med æsj Karakter: 1

Singstar Abba

Nytt nivå med æsj

Av 18.11.2013 16:53
Den ene B'en i ABBA er feil vei, noe som betyr at bandet automatisk har swag.
Trenger dere virkelig en liste?

Liker du Singstar? Hvis svaret er ja vil jeg helst ikke ha noe med deg å gjøre. Hvis svaret er nei så kan jeg gjerne bli venn med deg. Singstar har aldri vært noe spesielt bra. Det har alltid vært spillet foreldrene dine kjøper mens de tenker; "Dette virker som et koselig familiespill." før de kjøper det, men det blir sittende i en hylle veldig, VELDIG lenge uten at noen rører det. Det er en gang i blandt du setter inn spillet i Playstation bare for å teste det igjen, men det tar ikke lang tid før du finner ut at du heller vil raspe opp bena til en hund og høre den skrike av smerte før du vil spille dette spillet. Singstar kan sammenlignes med en sextape av Kong Harald; Du ville sett den, men bare for å se hvor lenge du kan holde ut før du ikke orker mer, noe som ikke ville vært veldig lenge. Singstar er fælt nok, men for meg som personlig ikke liker ABBA, blir Singstar ABBA helt forferdelig. Det er jo greit nok å ha Singstar og alle de idiotiske andre Singstar-spillene, men å lage et helt spill for et band som folk pleide å høre på i 1975 blir litt mye. De har allerede fått en egen film, så nå får det være nok. Never the less. Jeg må fullføre mitt oppdrag. Dette er grunnen for min eksistens. Jeg lever for å fortelle folk om hvor forferdelige spill er før de gjør tabben som er å kjøpe dem. Jeg må... spille Singstar ABBA.

a

#mote

Historie

Historien til spillet er som følger: Du er en ung gutt kalt Eivind. Du tenker; "Hm.. Nå fikk jeg lyst til å spille noe Playstation." Du går til hylla hvor alle spillene er. Du ser foran deg mesterverker som The Walking Dead og Skyrim, men så sier du stille for deg selv; "I dag vil jeg spille noe litt mindre voldelig." Du ser på Journey. Dette spillet har fått gode anmeldelser, og det er ikke voldelig, tenker du. Men nei. Du ser i øyekroken din ett bord. Ett bord med et skilt over hvor det står; "Spill dette og du kommer rett til helvete". På bordet ligger Singstar ABBA. Wow, tenker du. Dette spillet har jeg ikke spilt på lenge. Du plukker det opp, går bort til Playstation din og setter CD'n inn. Det starter. Etter kun et par minutter begynner du å gråte. Etter en stund blir tårene røde. Du gråter blod. Så spruter det blod ut av ørene dine. Men dette... dette er bare begynnelsen.

Gameplay

Er det noe du virkelig kan kalle gameplay i dette spillet? Vel, ja. På en måte. Det du gjør i spillet er å finne ut hvilke sanger du vil synge, du synger dem, gjerne med en venn, mens det står tekst under for å hjelpe deg med å synge riktig. Du må synge i det rette tonefallet gjennom hele sangen for å få en perfekt score, noe som er helt umulig. Du blir rangert på hvor god du er til å synge. Du trenger ikke engang synge, du kan nynne sangen så lenge du har riktig tonefall, og du kan få perfekt score. Idiotisk system, og om du synes det funker bra, skam på deg, min venn. Skam på deg.

hei

Mer #mote

Visuelt

Øh... Er det noe spesielt å si om det visuelle? Vel, here we go. Du velger sang i en liten, teit meny som er grei, men ikke noe spesielt, og den ser utrolig kjedelig ut. Annet enn det, når du har valgt sang, så spiller de musikkvideoen til sangen du valgte i bakgrunnen så du kan ha noe å se på hvis du dør av kjedsomhet (er det et ord?). Dessverre er musikkvideoene også pisskjedelige, så haha, synd for deg. Du får også en snasen målegreie når du har blitt ferdig med en sang som skal si deg hvor flink du er, men den er ikke noe spesielt fin den heller.

Lyd

Lyden består av ABBA. ABBA, ABBA og ABBA. Om og om igjen. For en som absolutt ikke liker ABBA synes jeg at jeg greide meg ganske fint. Jeg begynte ikke å gråte før etter 15 minutter, noe som er utrolig overraskende. Uansett om jeg overlevde, så betyr ikke det at jeg ikke vurderte å raspe opp ørene mine med en rasp eller bare dra en Van Gogh og skjære av meg øret.  Etter dette kunne Justin Bieber's Baby vært en trøstesang, og da er det noe galt. ABBA trengte virkelig ikke dette spillet. De har Mamma Mia, musikalen, og det burde være nok. Grådige kukoster.

Konklusjon

Æsj. Dette spillet er æsj. Dette spillet er så fælt, at jeg faktisk kan påstå at det er et helt nytt nivå med æsj. De kunne lagd en remake av Link's Crossbow Training bare kalt Mario's Fireflower Training, og det hadde vært evig mye bedre. Ønsk dere dette spillet til jul barn, så skal dere få det moro.

Historie (0/10)

Gameplay (1/10)

Lyd (3/10)

Visuelt (1/10)

Apebæsj. Dette spillet er kamuflert apebæsj. Takk for meg.

5 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Singstar Abba

Singstar Abba
Testet format: Playstation
Format: Playstation, PS2
Omtalt: 18.11.2013
Karakter: 1


Spill-informasjon


Utvikler: SCEE
Utgiver: SCEE
Utgivelsesdato: 14. november 2008
Aldersgrense: 7+

Les mer om Singstar Abba

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser