Gammelt, men helt SUPERT Karakter: 6

Mount & Blade: Warband

Gammelt, men helt SUPERT

Av Arapen 19.11.2013 21:34
Musikken, Den sjarmerende grafikken og det meste annet
Kan bli litt lite å gjøre når du eier halve verden og alle du lager ser lii potet ut


Jeg elsker dette spillet så intenst! Får lyst til å ta en freakin' witch-hunt på han som lagde det og gi han en kjempeklem, før jeg stenger han inne i kjelleren hvor han er bare min!

Historie


Det er ikke så mye historie bak dette spillet. Man lager på en måte bakgrunnshistorien utifra hvordan man vil ha den fra starten av spillet. Du får mange forskjellige alternativer. Bl.a. om hvor du kommer fra. Var du kanskje en rik unge som levde i luksus, men som ville ha litt makt selv, eller var du sønnen til en smed, som ble brutalt myrdet, og du er ute etter hevn. Man kan skape historier som dette. De har ikke egentlig noe påvirkning på spillet.Gameplay


Du begynner i en verden som en lite mektig mann/kvinne og blir kasta ut i verden av en merchant som trenger hjelp. Når du kommer ut får du beskjed om at du må samle inn en hær. Du får penger og går og leier inn landsbyfolk. Det er først når du har hjulpet ferdig merchanten at morroa starter. Landsbyfolka oppgraderes og du bli sterkere og sterkere. Du leier inn spesialkrigere og de blir dine beste venner på spillet. Dumå begynne å jobbe for forskjellig adelige i kongeriket du vil være en del av. Etter en stund, når du har blitt kjent, og god venn med lederne i kongeriket, gir kongen deg en by. Du tjener penger på byen og må holde den ved like. Sånn fortsetter spillet, mens du blir mektigere og mektigere. Du vinner turneringer, og får deg kone. 

.Du har nå samlet, og trent opp en stor hær, og marsjerer mot en borg sammen med de andre i kongeriket du er med i. Denne borgen er den viktigte byen for en av fiendene dine. Dere klarte det. Etter et langt slag klarte dere å ta over borgen! Alle i kongeriket stemmer om hvem som skal få den. De bestemmer seg for å gi den til Emir Bilia?!(Aldri stol på Emir Bilia! Han er en superdork!) Hvorfor skal Emir Sandaltryne få borgen?! Han tok den ikke! Du tok borgen! Ikke han! Du er sint! Så utrolig sint! På kongen, på Emir Sandaltryne, på ALLE! Du samler noen av vennene dine og lager deg et kongerike! Nå skal du vise dem hva du er god for!

 Visuelt

 Det er et gammelt spill, så det er ikke verdens beste grafikk, men jeg syns den har sin sjarm. Grafikken er uskarp når det gjelder detaljer, men jeg syns ikke det gjør så mye når det virker som det ikke burde vært noe annet. Som dere ser på bildet helt på toppen er det ikke så mye detaljer på busker og gress, men dere må da inrømme at dette er bra nok.Jeg syns at dette spillet har akkuratt sånn grafikk som det trenger! Dette spillet er et godt eksempel på at man ikke trenger  like bra grafikk som på Skyrim, eller Battlefield 3.

Lyd

Lydene på dette spillet paser til resten. Det er ikke som en av de forbanna filmene hvor du ser en awesome slåss-scene og så hører du Wilhelm-skriket. Alt passer til det som skjer rundt deg. Gryntene, skrikene og alle de andre lydene er akkuratt som de bør være. Jeg elsker dem så høyt! Og musikken! Den er så bra! Jeg elsker hvordan den varierer ut i fra hvor i verden du er. Det er ærlig talt en av de beste spillmusikkene jeg vet om! Skulle nesten tro Hans Zimmer skrev dem altså! Man må nesten bare høre det selv.


Modules

En stor del av dette spillet for meg er at det finnes massevis av forskjellige moduler. Disse legges ut av helt vanlige folk på talesworld sitt forum. En module kan være alt fra en helt ny verden hvor alt er annerledes, eller bare en liten add-on på det originale spillet. Disse kan være fantasy, eller bare en helt annen kultur.

Min favoritt module:

Gekokujo. Denne foregår i en helt annen kultur, nemlig Japan. Du blir medlem av en av de japanske småklanene. Du trener opp samuraier og drar ut for å ta over verden. Min grunn til at denne er min favoritt er fordi alt er annerledes. Alle byene, krigerne, spesialkrigerne og allevåpen/gjenstander er nye.

 


Konklusjon

 

Dette er uten tvil mitt favorittspill gjennom tidene. Selv har jeg spilt det i snart 150 timer. Alt ved det er helt fantastisk! Alle moddene du kan legge til, alle de forskjellige tingene du kan gjøre! Alt kommer sammen perfekt og gir oss en fantastisk spillopplevelse. Om dere skal, eller har spilt det, kommer eller har dere sikkert allerede erfart disse følelsene jeg har for spillet.eg har ærlig talt ikke snakka med en person som ikke har likt dette spillet.

Mit råd for dere: Kjøp ''Warband'', og ikke ''With Fire and Sword''

                             Og ikke stol på Emir Bilia 


 

 

 

4 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband
Testet format: PC
Format: PC
Omtalt: 19.11.2013
Karakter: 6


Spill-informasjon


Utvikler: TaleWorlds Entertainment
Utgiver: Paradox Interactive
Utgivelsesdato: 30. mars 2010
Aldersgrense: 16+
Violence

Les mer om Mount & Blade: Warband

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser