Fly On The Wings! Karakter: 4

Tiny Wings

Fly On The Wings!

Av TheGooOfButters 07.02.2014 13:30
Nydelig grafikk, Variert gameplay, Musikk skaper utrolig harmoni, Mange bosser og kul historie
Ikke online, ingen RPG mulighet, rotete menyer

Tiny Wings er laget av Andreas Illiger for operativsystemet iOS . Det kom ut 18 Februar, 2011.

Tiny wings er et spill som får deg til å føle deg bra på en dårlig dag. Det er et godt spill som bare sprudler av kreativitet og variasjon. I denne anmeldelsen skal jeg ta for meg dette mesterverket!


Start

Du starter som en fugl som blir klekket ut av et egg. Han er veldig glatt, så han kan skli ned vegsiden så lett som bare det. Man bruker skjermen som kontroller ved å trykke når fuglen skal lande. Så slepper man for å fly. Hvis man gjør dette for lenge uten å lande på noen power-ups blir fuglen varm og rød på magen, og fjæra begynner å dette av. Til slutt tar fuglen fyr og det er game over.


Gameplay og kontroll

Gameplayet er utrolig variert og du får servert mange forskjellige missions som krever nytenkning av kontrollsystemet. Det er litt vanskelig i starten, men etter hvert er det ingen større spillglede å få det til. Siden spillet er basert på tidligere mobilspillet "Flappy Birds" men gameplayet kan mye heller sammenlignes med "bloons TD2". Det er det første Ios spillet som tillater deg å koble inn en ekstern Ps3 kontroller. Da tar man i bruk L1 og R1 kontrollene. Dette gjør det enda mer variert. Den nye oppdateringen som kommer i mars vil tillate 4k oppløsning selv om du ikke har 4k skjerm.

 


Bosser og fiender

Da spillet var annonsert i Februar 2011 gikk spillet ut på at du bare skulle glide på fjell. Etter den 4rde oppdateringen innførte de fiender og Boss-Battles. De prøver som regel å skyte tjære på fjæra dine sånn at du blir klissete og ikke kan fly så bra. Da må man helle vann over deg selv før du sitter fast i fjellet. Det som egentlig er poenget i spillet er at du skal prøve å få det til å bli kveld sånn at du kan sove. Men ellers er bossene varierte og de gir deg forskjellige utfordringer. Du blir aldri lei.


Power-Ups

Det er utrolige mange power-Ups i spillet. De gjør at du kan enklere overvinne fiender og bosser. Noen nevneverdige Power-Ups er: Flames (fuglen blir et flammende monster), Sidekick (Du får en ekstra fugl som følger deg og skyter steiner ut av munnen) og til slutt Shrooms (Gjør at du sovner lettere). Det er mye mer!


Grafikk

Grafikken er nydelig og man kan bare tenke seg hvordan det ser ut i 4k! 3-D animasjonene funker helt perfekt og det er ingenting negativt å si om det. Fargekombinasjonene er helt perfekt og kontrastene skaper en rolighet.


Musikk

Det er faktisk de legendariske Olsen Brothers som har lagd soundtracken til dette spillet. Hoved sangen er "Wings of Love". Den ble senere en MGP hit. Sangene skaper en god harmoni og det setter prikken over i'en!


Story

Storyen kan virke ganske enkel, men når du har kommet litt inn det utvikler den seg til å bli ganske komplisert og trist faktisk. Det er en fugl som blir sluppet ut av rede og prøver å finne seg selv, sånn at han kan få sove i nattens mørke.


Dette er et spill du definitivt burde laste ned til tlfen din!


Bosser og Fiender: 9/10

Power-Ups: 10/10

Grafikk: 11/10

Musikk: 10/10

Story: 8/10


20 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Tiny Wings

Tiny Wings
Testet format: iPhone
Format: iPhone
Omtalt: 07.02.2014
Karakter: 4


Spill-informasjon


Utvikler: Andreas Ilinger
Utgiver: Andreas Ilinger
Utgivelsesdato: 02. februar 2011
Aldersgrense: 3+

Les mer om Tiny Wings

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser