Et fantastisk konsept! Karakter: 5

L.A. Noire

Et fantastisk konsept!

Av Bmv 05.03.2014 00:09
God story, ansiktsanimasjone, avhørene og musikken
Bilfysikken, lite å gjøre i L.A

I L.a Noire spiller du ikke som en løpsk forbryter, men istedenfor er du den gode politimannen i Los Angeles. 

L.A. Noire er ikke som de fleste spill. Joda, det er biljakter, skuddvekslinger , men det kan også være litt tregt, du må kunne bedømme om den personen lyver eller snakker sant.


                               Motion scan


Ved hjelp av en helt ny teknologi som kalles MotionScan , leverer LA Noire rene forestillinger fra en talentfull gruppe skuespillere . Hver rynke , nappe , nedadgående blikk , grimase er fra en skuespiller som spiller en rolle, ikke en animatør manipulere ting fra bak kulissene . Det er en slående , noen ganger skremmende effekt sikker på å hjelpe presse videospill nærmere ekte kinoopplevelser. Skuespillerne ' forteller er i deres ansikter , deres holdning , deres øyne sjelden er det åpenbart  hva de "sier" . Da ser man lettere om den personen lyver, men er noen bedre å lyve enn andre? Avhørene blir meget gode av dette.


Du er en detektiv , så du kommer til å skure åsteder lete etter ledetråder . Og når du spør vitner , må du tenke mindre som en gamer og mer som en detektiv . Det er ikke lett . Faktisk er det ofte en stor utfordring å bedømme påliteligheten av et vitne ' uttalelse. Linjen mellom " tvil" og " løgn " er svært smal . Selv om LA Noire helten , Cole Phelps , regnes som en av de beste politimennene noensinne , jeg klarte likevel å feilaktig anklage dusinvis av mistenkte , tvile  vitnere som faktisk var forestående , og bruker feil ledetråder for å prøve og fange mordere i løgn .

Lyver han, eller ikke?


                                 «Ranking»


Etter hvert spørsmål , valgt fra Phelps ' trofaste bærbare , får du et svar fra den mistenkte . Hvis du får riktig får du såkalte poeng, som får deg opp i ranks. Du kan nå maksimalt rang nr 20. Når du kommer opp i en rang, får du såkalte inution points, som kan brukes til å hjelpe en sak. Hvis du svarer feil derimot kan det ta lengre tid å finne morderen, men det endrer ikke selve saken, det er litt dårlig.


                               Lite frihet?


LA Noire er ikke alt om å plage folk , skjønt. Dette er fremdeles en åpen verden spillet . Du er fri til å avvike fra en sak , utforske gjenskapt 1947 Los Angeles. Du kan ikke dra på en bar, eller som i GTA heller, noe som ødelegger litt for selve spillet imellom sakene. Musikken er et stykke for seg selv, og passer utmerket til et 40-50 talls krimspill.


Når LA Noire bryter fri fra formelen , kan det være fantastisk . Et godt eksempel kommer på slutten av Phelps ' tid på Homicide bordet , når du er frigjort fra den vanlige saksbehandlingen og i stedet nødt til å løse gåter som fører deg til landemerker over hele Los Angeles . Slutten av homicide desken er forfriskende , oppsiktsvekkende , annerledes , og er nødvendig for å holde interessen for hva som er generelt en serie av samme sang og dans . Det er da du skal sette sammen et lite puslespil, denne sekvensen er fantastisk og artig.


Normalt ville jeg si et spill som dette har " flott stemmeskuespill , " men med sin fantastiske nye teknologi , har LA Noire flotte forestillinger . Det er mer enn bare stemmen  de manerer , måten noens munn tynner etter å fortelle en løgn , det uro av en overtreder blir grillet i boksen . Det har vært spill med grafikk langt overlegen enn LA Noire, med en grad av trofasthet som gjør verden virker mer ekte enn hva som er utenfor døren din . Men jeg har aldri sett noen Adams epler flytte på seg når folk snakker eller halsen for den saks skyld. musklene blir spent når noen sier "nesten" for mye . Det er fascinerende å se en slags hybrid mellom et actionspill og en episode av Law & Order .


LA Noire har noen små problemer , men det er også et fet og unikt spill som underholdning . spillmekanismene fungerer -  Jage tyver tvers over byen , ta dekning , skyte folk , finne ut hva de skal gjøre, eller forstå hvordan å avhøre en mistenkt . De ulike elementene kommer aldri sammen på samme tid til å lage noe spektakulært , men det er mange gode ting som skjer . Jeg elsker LA Noire fordi det er et annerledes spill, et nytt konsept også elsker jeg krim.


Historien er fantastisk og styrer til datidens korrupsjon, med de øverste lederne, ja også i politiet. Man begynner ikke å forstå selve historien på starten, men avisene gir deg en pekepinn på det.


Avisene er noe som er laget for å da forstå historien bedre, men det ødelegger. Du finner en avis i en av sakene du jobber med og leser den. For meg hadde det vært bedre( som før i anmeldelsen) med å kunne finne en avis i en bar midt i byen, utenom selve saken. Så har vi flashbackene som Phelps får eller vi får se, da skjønner vi at han ikke er den vi tror han er, men en som ikke helt fortjener den høyeste utmerkelsen etter 2.verdenskrig.


                        Merkelig med biler....


Det er hele 95 forskjellige biler i L.a Noire, det er mange å velge mellom og dette gir en god mulighet for de som elsker gammeldagse biler. Det blir egentlig for mange for min smak, men bilene er veldig fine, og ikke alle har likens fart og kjøreegenskaper. Bilene føles litt rare å kjøre uten at jeg kan sette fingeren på det, men fysikken er snål.

Masse kule biler

                                                        Konklusjon


Jeg simpelheten elsker dette spillet, men som alle spill har den noen små feil. Historien er klassisk Noir, avhørene er fantastiske, grafikken er god også har den et helt nytt konsept, som ingen annet spill har hatt før. Jeg sier bare mere, mere, mere!


3 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

L.A. Noire

L.A. Noire
Testet format: Playstation
Format: Playstation, Xbox, PC
Omtalt: 05.03.2014
Karakter: 5


Spill-informasjon


Utvikler: Team Bondi
Utgiver: Rockstar Games
Utgivelsesdato: 20. mai 2011
Aldersgrense: 18+

Les mer om L.A. Noire

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser