Karakter: 6

Peter Jackson's King Kong

En utrolig opplevelse på verdens vakreste øy

Av Strimelen 08.03.2014 23:48
Grafikken er utrolig, Musikken er fantastisk, karakterene er elskverdige og man lever seg nesten inn i historien.
Historien matcher ikke historien i filmen og mye gjentar seg.

I dag så jeg gjennom spillene mine da jeg fant dette spillet. Dette spillet hadde jeg ikke spilt på minst to år. Jeg måtte bare prøve det og jeg ble forelsket. Som du sikkert har lest i tittelen så er dette King Kong så jeg bare hopper rett til anmeldelsen.

Liten innledning
Du er i en liten gruppe med mennesker som har dratt til en øy for å lage en film, men på denne forhistoriske er det Dinosaurer, gigantiske ekle og skumle dyr og en stor ape.
Du må kjempe deg gjennom alle monstrene for å redde jenta og du må stå ovenfor dine (sannsynligvis bare mine) største frykter.


(Sexy)

Historien

Filmregissør Carl Denham skal lage en forhistorisk film og har manusforfatteren Jack Drisscol med seg. Han har allerede skuespilleren Bruce Baxter, men han trenger en kvinnelig hovedrolle også. På en lokal danseforestilling møter han Ann Darrow og tilbyr henne rollen. De drar til Skull island og gjør seg klare til å filme. Når de drar fra båten sin (Venture) blir de to robåtene skilt fra hverandre i strømmen og Jack, Carl, Ann, Hayes og Briggs treffer en strand. Briggs dør i sammenstøtet med en klippe og da er de fire igjen. Heretter må de kjempe seg fram for å finne de andre og komme levende fra øya. De møter på alt fra forvokste krabber, tusenbein og skorpioner til de mest morderiske dinosaurer som noen gang har eksistert. Når Ann blir tatt av de innfødte og blir ofret til Kong må Jack og Carl som har blitt skilt fra Hayes få henne tilbake. Jack og Carl er på egenhånd og de må finne tilbake til vennene sine og noen ganger hverandre etter som de ofte blir skilt de også. Det er mye mer spennende, men jeg syntes at jeg har spoila nok og at dette er at langt nok avsnitt selv om jeg bare har de første sju av tretti banene forklart. Dessverre matcher ikke historien i spillet og historien i filmen hverandre.

Gameplay
Det er et first person spill og du må overleve ved å finne kasser med våpen som er sluppet fra flyet til Captain Anglehorn for å få skytevåpen eller så må du finne spyd fra innfødte sine leirplasser eller skjeletter som ligger rundt omkring. Du har noen baner som Jack hvor du skal gjøre alt for å finne tilbake til vennene dine og komme deg vekk og som Kong (som er i third person) hvor du må kjempe for å beskytte Ann og noen ganger finne henne. Det er masse forskjellige bosser og mange av dem kan du ikke drepe, men du må bare komme deg vekk fra dem. Du må passe på vennene dine også, fordi hvis en dør så er det din skyld. Det er også en alternativ slutt hvor du styrer flyet til Captain Anglehorn og du skal skyte ned andre fly sånn at Kong kan klatre ned. Dessverre er det utrolig mange glitcher og noen av dem er for lette å treffe på.

Grafikk og Lyd
Grafikkene er ganske bra og man kan virkelig se at de har lagt hjertet inn i dette spillet selv om det ikke er like bra som de nyeste spillene. Det er lagt mye vekt på animasjonene til karakterene og når du ser dem snakke så ser du at de gjorde det beste de kunne på den tiden.  Lydene er bra og du føler at det er ganske så ekte når du hører de forskjellige dyrene som skriker til deg. Musikken fortjener også en applaus fordi dette er et av de spillene som er på topp 10 listen min med best spill musikk.

Til slutt
Dette spillet har en plass i hjertet mitt og dere burde alle spille dette.
Grafikk 9/10
Musikk 10/10
Gameplay 8/10
Historie 7/10
Spillet må få en sekser av meg for alt det har gitt meg.

3 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Peter Jackson's King Kong

Peter Jackson's King Kong
Testet format: Xbox
Format: Xbox, PC, PS2, PSP, DS, Xbox, GameCube
Omtalt: 08.03.2014
Karakter: 6


Spill-informasjon


Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft
Utgivelsesdato: 02. desember 2005
Aldersgrense: 12+

Les mer om Peter Jackson's King Kong

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser