Karakter: 5

Need for Speed: Most Wanted (2005)

Vroom Vroom er gøy

Av Strimelen 25.03.2014 20:55
Morsomt, Avhengighetsskapende, BIL og ganske gøy.
Litt dårlig grafikk noen steder og litt dårlige lyder.

Verdens beste bilspill siden noen sinne må være dette spillet. Det er simpelt og det er gøy. Hvis du ikke har spilt dette spillet så skal jeg forklare deg hvorfor dette er verdens beste bilspill.

(Bare se på dette. Du må bare elske det)

Historien
Spillet har utrolig nok en historie ja.
Du er en spiller med et valgfritt navn som har den beste av alle bilene i byen du kjører i. Det er mange rivaler og du vinner det aller meste av race, men det er en person som heter Razor og han gjør alt for å slå deg og vinne bilen din. Grunnet en oljelekkasje bryter bilen din sammen i et race og du må gi opp bilen din. Plutselig står du der uten bil og så kommer politiet og alle andre drar fra deg. Du blir satt i fengsel og noen år senere slipper du ut og da møter du Mia som hjelper deg med å finne et safehouse og hjelper deg med å skaffe en bil. Du har da valget mellom en Lexus, en Fiat Punto, en Chevrolet Cobbalt og hvis du har spilt Need for speed Underground 2 får du litt ekstra penger og du kan kjøpe en Golf GTI. Den beste er Chevroleten btw. Du er helt på bånn og du må kjempe deg oppover Blacklisten fra nr. 15 til nr. 1 som er Razor. Når du har klart alt vinner du tilbake bilen din og da er den største biljakten. Du finner ut at Mia er politi og du må rømme for å holde deg ute av fengsel. Når du har kommet deg unna er spillet over og du har klart det. Hurra for deg.

Gameplay

Grunnen til at dette er det beste bilspillet som finnes er at det ikke er så overdrevent stort som andre bilspill og du har muligheten til å free roame (Jeg vet du kan det i andre NFS spill så ikke klag). Og når du skal ha en ny bil så er det ikke altfor mange å velge mellom og du skjønner alltid hvilke biler som er bra og som du burde velge. Når du skal oppgradere dem så er det heller ikke vanskelig fordi de har spesielle kits som er nummerert etter hvor gode de er og du har kanskje ikke så mange muligheter når du skal lakkere bilen og sånt, men du kan fortsatt lage fancy biler. Det er valgfritt om du vil ha third person eller first person. Det er valgfri kameravinkel og du skal stort sett kjøre. Du har forskjellige typer race og det er milestones som du kan gjøre hvor det er mest å kjøre fra politiet og du må bare kjøre for å tjene penger og få høyere bounty til du har nok til å oppgradere bilene dine og er klar til å ta neste blacklist. Hver blacklist har et visst antall bounty og antall races du må ha klart for å være klar til å kjøre mot blacklisten. Det blir selvsagt vanskeligere etter hvert. Når du blir tatt av politiet får du et marker på bilen du bruker og har du 3 markers på en bil blir den tauet inn.

Grafikk og musikk
Grafikken er fantastisk på bilene (Bortsett fra AI bilene som bare kjører rundt). . Bilene til racerne og politiet er fantastisk pene og det ser ut som det er en film. Bygninger ser bra ut, men trærne ser forferdelige ut. Jeg tror ikke EA prøvde engang. Du kan sikkert kjøpe en DLC eller no sånt for at de ser bra ut, men ja. De har så mye bra grafikk også kommer de trærne som ser ut som Gud sin bæsj. Bortsett fra det er naturen ganske bra. Musikken er ganske bra og Lydene er helt ok. motorlydene er ikke helt ekte. Uansett hva slags bil du kjører høres lydene ganske like ut. Det er ikke så mange sanger og man kan fort gå lei, men musikken som kommer når du kjører fra politiet er den beste som finnes og jeg elsker den. Når du kjører races og free roamer så er det litt kjedeligere og i den ene sangen høres det ut som de skriker kjøttdeig til meg.

Avgjørelsen

Gameplay 8/10
Grafikk 5/10
Lyd og musikk 7/10
Historie 8/10

Spillet blir terningkast 5. Bare prøv spillet og du vil forelske deg på samme måte som jeg gjorde.

12 kommentarer

Klikk her for å hente kommentarene

Need for Speed: Most Wanted (2005)

Need for Speed: Most Wanted (2005)
Testet format: PS2
Format: Xbox, PC, PS2, PSP, DS, Xbox, GameCube
Omtalt: 25.03.2014
Karakter: 5


Spill-informasjon


Utvikler: EA Games
Utgiver: Electronic Arts
Utgivelsesdato: 24. november 2005
Aldersgrense: 3+

Les mer om Need for Speed: Most Wanted (2005)

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser