Dødelig Maskeradeball Karakter: 5

The Sexy Brutale

Dødelig Maskeradeball

Av VegardM 19.08.2017 16:30
Unikt, morsomt, pent, fantastisk musikk
Tekstboblene går for fort, forutsigbart

Har du noen gang villet spille Cluedo, med tidsreising? Aldri tenkt tanken over det? Vel, nå har du sjansen! The Sexy Brutale, er et mordmysterium, der du må gå rundt og utforske rommene og spionere på morderen og offeret, for å finne ut hva som skjer.

Er det noe du ikke fikk med deg? Eller har du fremdeles ikke helt skjønt hva du skal gjøre? ta dett med ro, for du har blitt utstyrt med din egen helt spesielle tidsreiseklokke! Med denne kan du spole tilbake tiden så mye du vil, helt til du klarer å finne ut hva du skal gjøre for å forhindre drapet.

Herskapshusets eier Lucas, har invitert 10 gjester med på et maskeradeball. Og seks av disse er utstyrt med helt spesielle egenskaper. Når du har løst mordmysteriumet til disse, får du masken dems som gir deg disse evnene. Og disse evnene kan være nøkkelen til å løse de andre gåtene og for å utforske hele resten av huset.

Spillet har en egen unik stil, på design, gameplay og musikk. Synes da hvertfall jeg, men dersom du har spilt mange pek-og-klikk eventyr, så kan dette være veldig kjent for deg. Det har flere vitser spredd utover, og karakterene kan plutselig komme med helt uventetede kommentarer, som gjør dette spillet morsomt og underholdende. Musikken er helt fantastisk. introen er ganske fengende, og musikken gir generell stemning gjennom hele spillet.

Men som alle spill, har dette også noe negativt. Historien blir fortalt gjennom tekstbobler, som er helt greit, og mange av disse kan du trykke bort selv etter å lest dem. Men mange av disse tekstbobblene blir presentert av seg selv, og varer  dessverre alt for kort. Det er mange av dem du ikke klarer å lese ferdig, før de plutselig forsvinner, noen av de inneholder interessant historie, noen av dem er vitser, men noen av dem inneholder også viktig informasjon om mordmysteriummet. Den andre negative delen, er at slutten er egentlig veldig forutsigbart. For siden asbektet med dette spillet er å reise fram og tilbake i tid, så ligger problemet med akkurat som i alle andre tidsreiseparadokser: før eller siden, vil du på et eller annet tidspunkt, møte deg selv...

Alt i alt, er dette et veldig underholdende spill med mye detektivarbeid. Det erikke mye gjenspillbarhet etter at du har gått gjennom spillet, utenom å samle collectables. Jeg syns at dette spillet havner på en god terningkast 5

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå..
Hva med å være den første?

The Sexy Brutale

The Sexy Brutale
Testet format: PC
Format: PC, PS4, Xbox 720
Omtalt: 19.08.2017
Karakter: 5


Spill-informasjon


Utvikler: Cavalier Game Studios, Tequila Works
Utgiver: Tequila Works
Utgivelsesdato: 11. april 2017
Aldersgrense: 12+

Les mer om The Sexy Brutale

Relaterte tags

Siste redaksjonelle anmeldelser