BareMartin
28 år gammel gutt fra Oslo
BareMartin la til 3 spill i spillsamlingen
2 år siden
BareMartin flyttet Dragon Age: Inquisition fra ønskelisten til spillsamlingen
2 år siden
BareMartin kommenterte brukeranmeldelsen Bygge og overleve
Tusen takk for det! Blir nok kun sporadiske anmeldelser herfra i og med at jeg er fulltidsstudent og nybakt far, men koselig at du liker det jeg skriver. Skal prøve å opprettholde den kvaliteten!
3 år siden Vis kommentar
BareMartin la til Wildstar i ønskelisten
3 år siden
BareMartin la til 9 spill i spillsamlingen
3 år siden
Har ikke spilt dette selv, da jeg skyr lisensspill som pesten. Syns X/10 evalueringen din til slutt passer litt dårlig med den endelige karakteren?

Er det i utgangspunktet galt at historien ikke er lik som i filmen? Av min erfaring er det mye bedre om man bruker lisenser til å lage en egen vinkling i et eksisterende univers ala The Walking Dead.
3 år siden Vis kommentar
BareMartin la til 2 spill i spillsamlingen
3 år siden
BareMartin la til 3 spill i ønskelisten
3 år siden
BareMartin kommenterte brukeranmeldelsen Playstations svar på Indiana Jones
Enig i at det er mer variasjon i skytesekvensene, men savna litt de mer puzzlebaserte delene der du kan roe ned pulsen to hakk. Terningkast blir av og til litt for smalt. 1-10 gir jo flere muligheter, men noen av de beste anmeldelsene jeg har lest er terningkastfrie. F.eks de Jon Cato Lorentzen skriver på endboss.no[/quote]

Veldig enig i at karakterifrie anmeldelser ofte er de beste da man må legge mer vekt på en oppsummering hvor man må samle trådene og gi en god konklusjon som får fre
3 år siden Vis kommentar
BareMartin kommenterte brukeranmeldelsen Playstations svar på Indiana Jones
@andenors

Det stemmer at det er min første anmeldelse og trenger nok litt trening i å være kritisk med formuleringene mine. Tror jeg etter hvert så meg litt blind på denne iom at jeg skrev den i flere omganger. Jeg bruker forresten Chrome. Takk for tilbakemeldingen!

@MathiasB

Det er lov å være uenig og jeg må innrømme at jeg i ettertid (Ga spillet 8/10 på gamer) burde satt en 5er her. 4ern er i alle høyeste grad sterk. Har faktisk ikke fått satt meg ned med Uncharted 2
3 år siden Vis kommentar
BareMartin oppdaterte sitt profilbilde
3 år siden
BareMartin la til 5 spill i spillsamlingen
3 år siden
Likså greit da jeg frykter den nye Star Wars filmen kommer til å være en fryktelig dårlig film. Med frisk i minne at filmspillene som regel er dårligere enn filmen sparer vel her EA oss for noen rimelig tvilsomme øyeblikk.
4 år siden Vis kommentar
BareMartin og MrDoiz er nå venner
4 år siden
Jeg prøvde å spille vanilla WoW på en privat server for en tid tilbake og det var absolutt ikke den fantastiske opplevelsen jeg husker det var. Det har nok mye med den nostalgiske følelsen om at det var nytt mer enn at spillet var så fryktelig mye bedre.

Har ikke spilt WoW på en meget god stund nå, men av det jeg har skjønt har spillet blitt altfor enkelt og det er absolutt ikke gunstig for et spill at det ikke er noen virkelige utfordringer, selv for de som spiller casual.
4 år siden Vis kommentar
Skinner gjennom her at du ikke er overstadig begeistret for skrekkspill, og det er du absolutt ikke alene om. Liker at anmeldere tør å faktisk gå litt imot spill som har blitt hyllet av alle.

Angående selv anmeldelsen så ville jeg prøvd å holde meg til mer stikkordsform i enn avhandling i "pluss/minus" bolken. Du kan utdype disse stikkordene senere i artikkelen.

Du skriver creepy atmosfære som et pluss, men gir lyden kun 5/10? Dette får jeg ikke henge sammen. Lyden i et spill s
4 år siden Vis kommentar
BareMartin la til 3 spill i spillsamlingen
4 år siden
BareMartin la til The Last of Us i ønskelisten
4 år siden
BareMartin ble medlem nummer 14 762 på Spill.no
4 år siden
Statistikk
Medlem i 1560 dager
Sist innlogget 1 år
 • 8 kommentarer
 • 4 kvalitetspoeng
 • 0 forumposter
 • 3127 profilvisninger
 • 2 anmeldelser
 • 38 timer på siden
Nettverk 3
PSN
leren
Steam
mleren
Xbox
mleren
Plattformer 4
  • DS
  • PC
  • Playstation
  • Xbox