Caspy92
25 år gammel gutt fra Rådal
Why so serious?
Caspy92 kommenterte artikkelen Spill.no lanserer podcast
Veldig kult opplegg. Jeg har et spørsmål. Hvordan blir det fremover med tanke på artikler og slikt? Skal dere satse hovedsaklig på podcast eller skal artikler komme litt tilbake til sånn det var en gang i tiden, at folk fikk mesteparten av spillrelaterte nyheter her på siden?
1 år siden Vis kommentar
Er jo egentlig litt trist å tenke på at et såpass stort studio som Ubisoft ikke klarer å ha stortitlene sine skikkelig klare ved release, at de må faktisk slippe en enorm patch flere dager i ettertid som fikser på feil som i utgangspunktet ikke skulle vært der.. Tror jeg kommer til å stå over hele Unity, prøvde det hos en kompis og må helt ærlig si at snikmordergreiene har jeg fått litt avsmak på..
3 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte brukeranmeldelsen Lastebil-livet er herlig
Når jeg ser dette. Tenker jeg med en gang på "Big Rigs"..... Jeg vil ikke tenke på "Big Rigs" .... Jeg har fremdeles mareritt... Men anmeldelsen var i hvert fall veldig bra! :-)
3 år siden Vis kommentar
Dette skal uansett spilles på PC. Der jeg får testet min nye pc på best mulig måte, tror jeg! :-)
4 år siden Vis kommentar
Interessant. Jeg personlig er mer den gode gamle typen som skulle ønske de tilføyde mer til GTO, School Rumble, Ranma 1/2, Inuyasha (Er stor Rumiko Takahashi fan) og til og med mer fra Bleach hadde vært ganske greit på animefronten. Men det er vel å drømme :-(
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte brukeranmeldelsen Highway to Hell
Hehe, takk for det! Gjør mitt beste, selvom det ofte kan gå en stund mellom hver anmeldelse. Jeg vet ikke hvordan jeg hadde gjort meg i filmformatet, kanskje det hadde gått, kanskje ikke! Men absolutt ingen dum idé ;)
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Clash of the Titans
Blir spennende å se hvordan dette blir på release. Er ikke super fan av Origin, men det er vel ikke så mye å gjøre med....
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte brukeranmeldelsen Paging DR. Bat!
En del skrivefeil og mangel på bilder her, men slett ikke en dum anmeldelse! Øvelse gjør mester! Kanskje prøve neste gang og ikke dele inn meningene dine på den måten du har gjort, men heller bare la det komme naturlig? :-) Er det forresten noen som vet om det er slutt på å få brukeranmeldelser på forsiden?
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte brukeranmeldelsen Fengslende dystopia
Veldig god anmeldelse, PacSack. Liker at du går såpass mye i dybden som du gjør. Har ikke fått prøvd Dishonored enda, men det virker som om det er et spill det er verdt å plukke opp! :-)
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Ny trailer fra Zelda på 3DS
Er forståelig at Nintendo kjører på med kvalitetsspill nå når 3DS endelig har begynt å få et skikkelig fotfeste på markedet, men jeg synes allikavel at de godt kunne gjort noe annet enn Fugleperspektiv Zelda.. Jeg har aldri synes noe særlig om det, selv ikke da det var det eneste Zelda var tilgjengelig i, men da Ocarina of Time kom, ble jo Zelda en av mine favoritter noensinne. Da spesielt Ocarina of Time og Wind Waker. Jeg synes at de burde holdt seg til OoT-tiden og laget Majora's Mask til 3DS
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Heksa er tilbake
Jeg hadde Bayonetta til PS3 og jeg hadde en ekstremt god opplevelse! Ingen bugs eller lags der i gården! Mitt eksemplar var eksemplarisk! hø hø hø
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen PS3-grøsser
Jeg fikk ikke helt grøsser feelingen når jeg så denne traileren, jeg ble heller en smule melankolsk.. Jeg tviler egentlig litt på at dette blir et kjøp, da slike spill har en tendens til å bli en smule ensformig for min smak etter en stund. Men jeg skal ikke skue hunden på hårene og kan heller vente til det har kommet slik at jeg kan lese en review! :-)
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Heksa er tilbake
Dette spillet er hovedgrunnen til at jeg kjøpte meg Wii U! Jeg elsket det første og ble utrolig glad når jeg hørte at det kom en oppfølger! :-) Dette blir et spill jeg UANSETT skal ha! :-)
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen EA viste Mirror's Edge 2
Har ikke fått spilt Mirror's Edge enda, så jeg regner med at dette er et spill jeg må plukke med meg før oppfølgeren kommer! :-)
4 år siden Vis kommentar
Jeg har aldri hatt noe særlig forhold til Star Wars filmene, da jeg ikke har sett hele sagaen engang.. men jeg elsket Battlefront 1 & 2 når de hadde sin seiersgang for noen år tilbake siden, så dette blir nok definitivt et kjøp! :-)
4 år siden Vis kommentar
Dette blir bra greier! Håper bare at Kinecten ikke trenger like mye plass denne gangen som den gjorde til X360, for DET gikk ikke akkurat bra med Xboxen min på det lille rommet mitt..... But but, it's not only, only you know.
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Her er Playstation 4
Nå skal det jo sies at Xbox One har Kinecten som følger med, da Sony kun har konsoll og kontroller med. Jeg skal ikke peke nese på verken den ene eller den andre, ettersom jeg skal ha begge konsollene, men det er liten tvil om at MS kommer til å regjere det Amerikanske markedet og det er jo på en måte DER at man setter standaren. Tror folk virkelig at Sony og MS tenker på Norge eller Sverige når de skal vurdere salgstall? Sony og MS selger nok flere konsoller iløpet av en helg i statene enn hva
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte brukeranmeldelsen Ei heltinne er fødd!
Meget utdypende og grundig arbeid. Veldig kjekt å lese anmeldelsene dine, Grotlo! Personlig er ikke jeg stødig i Nynorsk i det hele tatt, men av en eller annen grunn så klarer jeg alltid å ta meg tid til å lese anmeldelsene dine! :-) Veldig bra skrevet!
4 år siden Vis kommentar
Why so serious?
4 år siden
Huffda. En slik artikkel var vel det siste konsollkrigen trengte. Bare her på siden skimter man jo en god del krangel. Det folk virkelig trenger å innse er hvor meningsløst en slik krangel er. Alle er forskjellige. Noen syntes at Halo er noe av det beste som har skjedd konsollverden noensinne, mens andre sverger til MGS eller ratchet & Clank. Personlig så har jeg spill som jeg digger på hver konsoll og spill som jeg ble veldig skuffet over på hver konsoll. Jeg kjøpte Bayonetta til PS3en min og e
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte brukeranmeldelsen Lara Croft er isometrisk
Solid arbeid og helt klart et knall bidrag til communityet. Er alltid kjekt å lese anmeldelser som dette! :-) Fortsett slik!
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Playstation 4 - Xbox 1
Det var fælt mange fanboys her da! Jeg syntes at Xbox One har plenty av potensiale. Hvis man tenker over mulighetene de har presentert så skjønner man fort at Microsoft vil nå ut til et langt større publikum enn bare gamere. Det syntes jeg egentlig er veldig kjekt, fordi jeg bruker ikke min Xbox til bare spilling, jeg ser Netflix, leier film og hører på musikk. Og dette kan man nå styre ved bruk av stemmen? Helt genialt. Rent spillmessig så har Xbox og Playstation alltid hatt sine gullkorn så på
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte anmeldelsen Hjernedødt tidsfordriv
Jeg kjøpte Dead Island og tenkte at det skulle være skikkelig fett med en stor åpen verden og masse zombie slakting... Jeg endte opp med å spille det i tre timer og så gå rett og slett lei. Litt kjipt av meg å være så negativ, men slik er de harde fakta. Det første var rett og slett kjedelig og grusomt lineært. Derfor kom ikke denne karakteren på meg som noe sjokk akkurat. Egentlig akkurat hva jeg hadde forventet. Knall anmeldelse, JC.
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Helligdagstapas
Herlig med ny Tapas!! :-) Nå skal jeg lese! :-)
4 år siden Vis kommentar
Caspy92 kommenterte artikkelen Husker du denne gjengen?
Hehe, dersom du vet om noen spill som virkelig suger og som man kan noenlunde enkelt å få tak i. Tips meg! :-D
4 år siden Vis kommentar
Statistikk
Medlem i 3269 dager
 • 291 kommentarer
 • 312 kvalitetspoeng
 • 78 forumposter
 • 18045 profilvisninger
 • 42 anmeldelser
 • 382 timer på siden
Nettverk 3
PSN
Caspy92
Wii
Caspy92
Xbox
caspy92
Plattformer 7
  • iPhone
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo Wii U
  • PC
  • Playstation Vita
  • Playstation
  • Xbox