DarklordKjell
28 år gammel gutt fra Kapp
Akame ga Kill! ?
Ikke noe spesifikt, men dekk mest mulig spillrelatert. Sinnsykt lyst til å dra dit. :)
2 år siden Vis kommentar
DarklordKjell kommenterte artikkelen Stem på årets spill
Ehlchker Deigh. 3
The Witcher 3 har imponert veldig mye. De fortjener nesten full score for spillet.
2 år siden Vis kommentar
Derfor en fordel at de gjør en remake. Refortelle deler av historien, endre på forvirrende deler av den, og fordype mer på enkelte områder.

Var veldig skeptisk til å begynne med, og er til dels det enda, men de har gjort mye for å overbevise meg om at de gjør det rette. Har troen på at de vil få til dette.
2 år siden Vis kommentar
DarklordKjell oppdaterte sitt profilbilde
2 år siden
Gjestefunksjonen burde egentlig blitt til dels mer lukket. Gir troll og annen fandenskap muligheter for ugagn. Ellers gandke uvant med den nye chatten. Heldigvis mer mobilvennlig enn hva den forrige var. :)
2 år siden Vis kommentar
Tidseksklusivitet er noe fordømt piss. Enten får disse selskapene se å promotere egne merkevarer mer, eller så får de la være.

Det mest irriterende med hele saken er hvordan tidligere multiplatform titler plutselig skal få tidseksklusivt innhold, eller lansering. Saken hadde vært en helt annen hadde det dreid seg om et helt nytt spill uten tilknytning til tidligere titler. Hadde ikke brydd meg stort hadde eksempelvis Bloodborne eller Sunset Overdrive blitt lansert til andre platformer,
2 år siden Vis kommentar
Holder med UBI jeg og i denne saken. Først spilt i så mange år så legger jeg ikke stort merke til om det er 30 eller 60. Viktigste til syvende og sist er om spillet er underholdende og bra, ikke hvor kjapt bildet oppdateres eller hvor virkelighetstro grafikken er. Gir i grunn langt faen i dette egentlig. Spiller for å spille, ikke for å bry meg om slike uviktige detaljer så fremt spillet er så dårlig optimalisert at det lugger for hvert sekund som går.
3 år siden Vis kommentar
Hadde hun virkelig gjort en bedre jobb og i tillegg virkelig involvert både gamere og utenforstående, ved blant annet holde kommentarfeltene åpne så hadde det muligens utviklet seg i den bedre retning. Med det sagt så har hun rørt ved en nerve. Skal hun først bryne seg mot Goliath, så får hun jaggu ta kampen ordentlig. Og først da hadde jeg klart å ta hun mer seriøst. For akkurat nå virker det som om hun kun vil trolle ett helt samfunn av gamere for syns skyld.

Så, jeg synes ikke synd
3 år siden Vis kommentar
Så, hva med mannlige karakterer? Tenker jeg skal danne manninisme for å kjempe for at menn ikke skal fremstilles som muskelbunter, hjernedøde muskelgamper og viljeløse machoklumper.

For slik jeg ser det blir det nøyaktig det samme.

Hvordan drives plot? Tjah, som regel har karakterer en og annen form for motiverende faktor for at historien skal gå sin vante gang. De fleste spill, de fleste filmer og fleste bøker følger en og samme motivasjonsfaktor, med noe forskjeller. Karakt
3 år siden Vis kommentar
Godt mulig hun har en del gode argumenter for og mot, men må sies at mye av det hun kommer med gjelder ikke bare hunkjønn, men hankjønn og.

Sett to eller tre videoer av henne plukket helt tilfeldig. Jeg klarer bare ikke ta hun seriøst. Noe jeg bet godt merke i er noe hun sa i en og annen video: Spillerne blir belønnet for å utøve vold, og eventuelt drepe kvinnelige karakterer.

Av spill jeg har spilt, bortsett fra Call of Duty: Modern Warfare 2, så blir man oftest straffet for
3 år siden Vis kommentar
Akame ga Kill! ?
3 år siden
http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-13-microsoft-confirms-rise-of-the-tomb-raider-xbox-exclusivity-deal-has-a-duration

Puh, tørk av svetten etter raseriet. Tidseksklusivt. :)
3 år siden Vis kommentar
Er nok tidseksklusivt. Tviler på at de vil tjene spesielt mye på å kun ha det på en platform.
3 år siden Vis kommentar
Kan jo alltids gi et forsøk. Beste plassen jeg kom opp i online er jo 5.
3 år siden Vis kommentar
Nå er jeg riktignok ikke noe stor fan av Apple overhode(mer i retning hat), men touchskjermen er upåklagelig, den er nøyaktig, kjapp og følsom, dette tross i mine pølsefingre. Gjelder også iPad.

Hurra, Flappy Bird med flerspiller. Tar garantert over tronen til World of Warcraft.
3 år siden Vis kommentar
Skaff deg Xbox 360 Wireless/Wired istedenfor. I de aller fleste tilfeller gjenkjenner spillene kontrollen og du slipper å hanskes med en rekke ulike programmer som blant annet Xpadder. Eventuelt vent til Xbox One får offisielt Windows 7/8/8.1 støtte fra Microsoft.
3 år siden Vis kommentar
Åpne for alternativer da: Private servere eller P2P.
3 år siden Vis kommentar
Akkurat det skal jeg ikke argumentere mot, for det er sant. Under presentasjonen så virket det som at PS+ og fullversjonen var ett og samme produkt. :)
3 år siden Vis kommentar
Så min hukommelse har sviktet. Tviler, for PS+ utgaven var aldri lovet å være fullversjon, og jo, det stemmer at PS+ ville være annerledes i den grad at ikke alt av tilgjengelige baner er med, og svært få biler vil være tilgjengelig.

Og hvis du søker opp så finner du ut at PS+ DriveClub aldri skulle bli fullversjon. For å forsikre meg gjorde jeg nettopp dette, og ser både her og der like etter E3 i fjor at flere påminner andre om at nettopp PS+ utgaven aldri ble lovet som fullversjon.
3 år siden Vis kommentar
Har du levd under en sten? De sa det skulle være en PS+ versjon, ja, men aldri at det ville være fullversjonen. PS+ versjonen ville ha mindre innhold en fullversjonen, men ville ha alt av funksjoner og moduser ellers.
3 år siden Vis kommentar
Eller det tredje alternative: Overreaksjon over noe som kun tilbyr et alternativ til de som virkelig ikke vil spille seg opp, men som heller er villig til å betale med virkelig valuta for å få umiddelbar tilgang til heftigere spillobjekter. Dette får man gjort i så mange andre titler, MMO eller ei.

Hadde dette vært mer "pay 2 win," så hadde jeg reagert, men her får man heller et tilbud om å kjøpe noe så verdigløst som spillobjekter, ikke rank, ikke ekstra spillvaluta, ikke noe boost, m
3 år siden Vis kommentar
Hvis det ikke er verre enn det så skjønner jeg ikke helt oppstyret. Blir på samme måte som i MMO spill hvor man allerede betaler for spillet + månedlig avgift for å spillet. I slike spill har man og mikrotransaksjoner som kan gi spillerne både boost og det som er. Nei, er det ikke verre enn det så bryr det meg lite.
3 år siden Vis kommentar
JA! JA! JA! JA! YES! Dette gleder jeg meg enormt til. Brukte så utrolig mye tid i originalene på GBA. :D
3 år siden Vis kommentar
Alle andre enn EA og Activision så er jeg fornøyd.
3 år siden Vis kommentar
Kult. Enda mer Borderlands. Kan ikke få nok av det universet Gearbox har klart å skape med sinnsvak humor. :)
3 år siden Vis kommentar
Statistikk
Medlem i 3194 dager
Sist innlogget 1 år
 • 746 kommentarer
 • 645 kvalitetspoeng
 • 2515 forumposter
 • 13370 profilvisninger
 • 1 anmeldelser
 • 6390 timer på siden
Nettverk 5
Origin
Kjellboy
PSN
KingKjellboy
Steam
lordkjellboy
Wii
WiiU: Kyratos
Xfire
kjellboy
Plattformer 10
  • DS
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo Wii U
  • PC
  • Playstation Vita
  • PS2
  • Playstation
  • PSP
  • Nintendo
  • Xbox