Grotlo
22 år gammel gutt fra Florø
Børgøn
Grotlo la til 2 spill i spillsamlingen
1 dag siden
Børgøn
5 dager siden
Grotlo la til Battlefield 1 i spillsamlingen
40 dager siden
Back in Børgøn
40 dager siden
Grotlo oppdaterte sitt profilbilde
50 dager siden
oppdaterte sin profilbanner
50 dager siden
Grotlo flyttet Rise of the Tomb Raider fra ønskelisten til spillsamlingen
58 dager siden
Back in Flørø
67 dager siden
Haha, sorry for å ta bort oppmerksomheten frå sjølve artikkelen og spelet, men det var gjort med litt hevnfulle formål ;))
78 dager siden Vis kommentar
Det gir meining for store nasjonale nettaviser som VG, NRK og Aftenposten med ein slik skikk, men ikkje her. Dei nettavisene tar ikkje i bruk bidrag frå dets samfunn, og for dei så er det ein fulltidsjobb, noko det ikkje er for dere. Eit meir avslappa publiseringsreglement ville ha vore ein veldig god ting for denne sida og eg ser ingen grunnar til at det skulle ha vore dårleg ting.

Det er forresten Kris23 som har gjort meg så usikker på kven som har publiseringsrettar her, så skyld på
78 dager siden Vis kommentar
Eg er også i ein eksamensperiode, så eg skjønnar deg heilt. Men det som ikkje gir meining for meg, er at det berre skal vere to som kan godkjenne artiklar på denne sida. Slike situasjonar i ein slik side vil komme, der dere begge er opptatte, og det vil då gå mektig utover sida ettersom det blir eit tørke. Dei andre skribentene er jo ikkje håplause og vil ikkje publisere noko åndssvakt dårleg om du ikkje hadde vore her til å kunne stoppet dei. Eit betre system hadde vore om alle skribentene hadd
78 dager siden Vis kommentar
^trudde det var du som var han som godtok artiklar og bestemte publiseringstidspunktar, så ignorer dei tre siste setningane. :))
78 dager siden Vis kommentar
Veit dere kva? Dere brukar nesten ein heil veke på å godta artikkelen min for så å la den vere på topp i HEILE to timar. Jepp. Mhm. Heilt greit det. Den beste strategien for ein nyheitsside er jo så klart "burst"-metoden, der sida er ein ghost town i nesten ein veke for så å publisere alt ein har på ein gang slik at dei som kommer først får absolutt minst oppmerksomhet. Det er gøy det ja. Å fremme ditt eiga innhald ovenfor andre hjelper veldig på motivasjonen til folk som faktisk har lyst å bidr
78 dager siden Vis kommentar
oppdaterte sin profilbanner
83 dager siden
Grotlo kommenterte anmeldelsen Som en marakas, men bedre
Det er bra at redaksjonen prioriterer kva leserane vil lese, Rhythm Paradise!!!! Er ingen vits i å anmelde Infinite Warfare når demografen her er på den meir yngre sidan (CoD er 18+, dei får ikkje lov til å spele sånt!!!!!). Spill.no må bli meir kjent som den arthouse sida den har potensiale til å bli! KOR BLIR DET AV DEL 5 AV FOOTBALL MANAGER 2017 ARTIKKEL-SERIEN?!?!?!?! KOR BLIR DET AV KLEPTO ANMELDELSEN?!?! GARFIELD KART?!?! Raska på spill.no, dere må ikkje la moglegheitane gå forbi dere!
85 dager siden Vis kommentar
"Eg trur eg skal basere anmeldelsen min på den eine 5 %en av spelet og la den telle halvparten på konklusjonen! Det gir jo ein perfekt indikasjon på korleis spelet faktisk er! For ein kjempe ide!"
- Spill.no anmeldere
92 dager siden Vis kommentar
Grotlo flyttet Uncharted 4: A Thief's End fra ønskelisten til spillsamlingen
108 dager siden
Grotlo la til Battlefield 1 i spillsamlingen
125 dager siden
oppdaterte sin profilbanner
162 dager siden
Back in Børgøn
193 dager siden
Grotlo la til Doom (2016) i spillsamlingen
228 dager siden
Grotlo kommenterte anmeldelsen Går ikke på skinner
Dette er ganske synd. Var glad i original-spelet, men har valt å berre droppe dette heilt. Eg må spørre, har du spilt originalen? Om du gjorde det, likte du det? Såg ingenting i anmeldelsen som indikerte det.
248 dager siden Vis kommentar
Florø-boy igjen
256 dager siden
Grotlo kommenterte artikkelen Endelig kom traileren!
Veit ikkje om eg er ein del av majoriteten når eg seier at eg er lei av sci-fi FPSar. Dette ser ut som enda eit generisk CoD som ikkje legger til noko anna enn gimmickar. Det er også ganske pinleg at det er remasteren av eit snart ti år gammalt spel som fristar meir.
296 dager siden Vis kommentar
Grotlo la til The Legend of Zelda: Twilight Princess HD i spillsamlingen
356 dager siden
Statistikk
Medlem i 2985 dager
Sist innlogget 12 timer
 • 998 kommentarer
 • 1006 kvalitetspoeng
 • 3842 forumposter
 • 19586 profilvisninger
 • 15 anmeldelser
 • 3925 timer på siden
Nettverk 4
Origin
Grotlo
PSN
Grotlo_89
Steam
Grotlo94
Wii
Grotlo (Wii U)
Plattformer 12
  • DS
  • Game Boy Advance
  • GameCube
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo 64
  • Nintendo SNES
  • Nintendo Wii U
  • PC
  • PS2
  • Playstation
  • PS4
  • Nintendo