Hirekitsa
22 år gammel gutt fra Sandnessjøen
Hirekitsa kommenterte artikkelen E3-forutsigelser
Sier ikke nei takk til et ordentlig Fable 4, men da må det ikke være noe sånn kinect eller VR tull, men en ordentlig oppfølger.
281 dager siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte anmeldelsen Det perfekte sniper-spillet
Det er ganske drastiske forskjeller fra Sniper Elite V2 og Sniper Elite 4, kanskje ikke så mye når det kommer til grafikken, men når det kommer til gameplay, level design, historie, co-op og generelt alt annet så er det ganske store forandringer.
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte artikkelen Hva skjedde med FPSer?
Heldigvis er det blitt flere og flere som drar i en annen retning, og jeg ser lyst på fremtiden for FPSer etter spill som Doom og Wolfenstein. Jeg elsker mangfold i spill så jeg håper vi kan beholde alle retninger innenfor sjangeren.
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte anmeldelsen Mekanisk perfekt
Ahh, gikk ut ifra at det var samme deal her. Ja da så :)
1 år siden Vis kommentar
Da er det tilbake på GO toget, chu chu.
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte anmeldelsen Mekanisk perfekt
Føler at PS4 etterhvert har vist seg å vært et dårlig valg p.g.a manglende spill. Heldigvis er dette til pc også :)
1 år siden Vis kommentar
Jeg drømmer hver natt om Steamworld Dig 2, please make my dreams come true :P Er trilogien en oppdatert versjon av spillene eller er de bare samlet på en boks?
1 år siden Vis kommentar
Jeg er helt enig i at man ikke skal spoile et spill, problemet er at dette spillet ikke har spoilere. Battlefield har ingen "Luke i am your father" øyeblikk, og da er det lite som kan spoiles. Til neste gang om jeg skriver så mye om enkeltspillerdelen så skal jeg slenge opp en liten spoileradvarsel, men jeg tror ordet spoiler må brukes slik det skal, og her er det ingen av dem.
1 år siden Vis kommentar
Om enkeltspillerdelen ikke er viktig, hvorfor bryr alle seg så mye om spoilers? I tillegg til det faktum at det ikke er noen spoilers i spillet. Jeg tar gjerne imot kritikk, men den kritikken kan ikke motsi seg selv. Takk på forhånd.
1 år siden Vis kommentar
Gamer.no har en annen synsvinkel enn meg og det er helt greit, men det er flott med flere vinkler i en anmeldelse og det er derfor jeg selv personlig leser flere forskjellige anmeldelser for å få et helhetlig inntrykk. Jeg håper du ikke boikotter hele spill.no på grunn av mine artikler/anmeldelser, og håper du leser artiklene til andre flotte skribenter på denne siden. Takk for kritikk.
1 år siden Vis kommentar
Det er beklagende å høre at jeg har ødelagt spill.no for deg, fordi her er det mange talentfulle skribenter som jobber hardt med å skrive gode artikler. Dette er tross alt min mening selv om den er skrevet så objektiv som mulig. Jeg er ikke glad i COD, men setter pris på en god FPS som for eksempel Doom som kom ut tidligere i år. Denne anmeldelsen har ingenting med COD vs. BF å gjøre.
1 år siden Vis kommentar
Jeg tar gjerne imot kritikk, men da må jeg ha mer spesifiserende kritikk, takk.
1 år siden Vis kommentar
Er den mindre enn normalt?
1 år siden Vis kommentar
Det er jeg helt enig i, men om du leser hele anmeldelsen så vil du se at jeg har gitt flerspillerdelen terningkast 5 og karrieredelen terningkast 2, og da blir snittet på 3,5 og da velger jeg å runde nedover til terningkast 3 på hele spillet som fortsatt er en god karakter.
1 år siden Vis kommentar
Jeg beklager meget om jeg spoilet spillet for deg, men i mine øyne er det ikke så mye å spoile i tillegg til at spillet har vært ute en stund nå. Jeg vil først bare påpeke at jeg synes kun kampanjen var en katastrofe og ikke flerspilleren. Og som det står øverst i anmeldelsen så er dette en annerledes anmeldelse i det at jeg analyserer karrieren på et mer detaljert nivå og da må jeg ta frem eksempler som kan "spoile" spillet. Problemet er ikke at det er realistisk eller urealistisk, problemet er
1 år siden Vis kommentar
Nei det vil jeg ikke anbefale. Det eneste nye med denne versjonen er at den inneholder alle DLCene
1 år siden Vis kommentar
Det kan godt hende, jeg er nok ikke den beste når det kommer til tredjepersonsskytespill, men jeg har som sagt spilt det originale til PC og der hadde jeg ingen problemer. For å spesifisere problemet så var det ikke vanskelighetsgraden det kom til, jeg tror ikke jeg døde i en firefight, men på de innstillingene jeg hadde var det en slags rar blanding av halvautomatisk autoaim, og det kan du tenke deg til var ikke sårlig behagelig. Jeg skulle selvfølgelig spesifisert problemet mer, men jeg tenkte
1 år siden Vis kommentar
har lenge hatt lyst til å prøve Call of Cthulu fordi det så så likt The thing ut. Friday the 13th kan for noen være en grusom opplevelse, men det er et eller annet som trekker meg til spillet.
1 år siden Vis kommentar
Tipper at om det er Red Dead så kommer spillet ut i Mai 2017 akkurat som alle de andre Red Dead spillene. Rockstar har nok lært av feilene sine forhåpentligvis
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte anmeldelsen Middelmådig på sitt beste
Det er akkurat det som er, de burde finne et annet spill som kan være lettere å ta inn enn WoW på dette tidspunkt.
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte artikkelen Fremtidens Nintendo
Vil si meg enig i at Breath of the Wild ser ut til å være et friskt pust i Zelda serien. Akkurat slik som Windwaker og Ocarina of Time var i sin tid
1 år siden Vis kommentar
Linken skal fungere nå :)
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte artikkelen Acer Predator G3
Med den logikken er det jo egentlig heller ingen vits å kjøpe et nytt grafikkort fordi det kommer alltid noe bedre og da fortere enn man skulle tro. I tillegg må det vel sies at de aller fleste spill blir så dårlig portet til pc at et 780 kort skulle vel holde lenge. Er det virkelig lurt å anbefale folk å kjøpe et nytt grafikkort til 5-6k for å spille en håndfull med spill?
1 år siden Vis kommentar
Hadde faktisk helt glemt Watch Dogs som en av de store synderne. Husket godt at jeg mislikte den delen. Unity var en merkelig ting det skal være sikkert
1 år siden Vis kommentar
Hirekitsa kommenterte artikkelen Ting vi misliker i spill
skal lage egen artikkel for ting vi hater i spilleverden som helhet og ikke bare i spill :) så med andre ord, det kommer (Y)
1 år siden Vis kommentar
Statistikk
Medlem i 1927 dager
Sist innlogget 134 dager
 • 29 kommentarer
 • 10 kvalitetspoeng
 • 0 forumposter
 • 1273 profilvisninger
 • 0 anmeldelser
 • 168 timer på siden
Plattformer 14
  • Gameboy
  • GameCube
  • iPhone
  • Nintendo
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo 64
  • Nintendo NES
  • Nintendo SNES
  • PC
  • Playstation
  • PS
  • PS2
  • PS4
  • Xbox