IGameNerdify
21 år gammel gutt fra Trondheim
Im a gamer. Always has been, always will be.
Eneste som skuffet med GTA 5 var at det var for lite Heists. De som er der er supre, men sånn som de hypet det opp skulle man tro det var mange flere. Skjønner at de prøvde å ikke ha for mange da det ville blitt for repetetivt, men skulle fortsatt ønske det var to-tre flere av dem.
3 år siden Vis kommentar
What if I told you. Når Wii U hadde vært ute i et halvt år hadde det solg flere maskinger enn når både PS3 og Xbox 360 hadde vært ute i seks måneder. I shit you not. Her er en video om det om noen tviler på meg: http://www.youtube.com/watch?v=1g_FDCPTJVg
4 år siden Vis kommentar
Kort: I disagree. Dette spillet er bare kort om du flyr gjennom det og bare gjør bosser, om du gjør sidequests, trener pkemoner og fanger pokemoner tar dette spillet sykt lang tid.
Musikken: So what om det er mye trompet i musikken, fortsatt den beste i serien.
Overføringer: Det er faktisk fult mulig. Du er nødt til å få tak i to edelsteiner i Pokemon Leaf Green og Fire Red. Om du får tak i dem i et av de to spillene kan du overføre fra det spillet.
Er enig i resten av annmeldelesen
4 år siden Vis kommentar
Det eneste jeg tenker på nå er den store floppen kalt Terminator Salvation.
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify kommenterte artikkelen GameStop saksøkt i USA
Fun fact: Før de som lagde mikrobølge ovner satte opp advarselen om at du ikke må ha hunden din inni den var det en dame som skulle tørke hunden sin i en av dem. Hun saksøkte de som hadde laget mikrobølgeovnen da hunden hennes døde.
4 år siden Vis kommentar
De bør ikke fucke opp dette spilet, om de gjør det skal jeg aldri kjøpe et eneste Dice spill ever.
4 år siden Vis kommentar
Dette må være et av de beste spillene jeg noen gang har spilt. Alt med det ovser av at alt har brutt sammen og gjør du ikke de rette valgene kommer gruppen til å bryte sammen. Når rulleteksten på siste episode begynte var jeg helt satt ut. Jeg kan nesten ikke vente med å spille 400 Days.
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify la til 5 spill i ønskelisten
4 år siden
IGameNerdify og Kritikeren er nå venner
4 år siden
IGameNerdify la til BioShock i spillsamlingen
4 år siden
IGameNerdify kommenterte brukeranmeldelsen Paging DR. Bat!
Takk takk Sausopp. Dette blir nokk ikke den siste annmeldelsen.
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify kommenterte brukeranmeldelsen Paging DR. Bat!
Skal gå over litt grundigere i neste annmeldelse, men finner du noen skrive feil ville det blitt satt stor pris på om du pekte dem ut. Skal prøve å ikke bruke tyk tekst hele tiden neste gang. Tenkte ikke helt på starten når jeg skrev denne annmeldelsen, men når jeg tenker over det er jeg enig. Starten ser kul ut men føles som en evighet.
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify kommenterte brukeranmeldelsen Paging DR. Bat!
Tenkte ikke å ha med bilder siden det var den aller første annmeldelsen min. Skal prøve å ha med mindre skrivefeil neste gang (skrev denne klokka et om natta) Tror ikke det er slutt på det nei.
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify la til Duke Nukem Forever i spillsamlingen
4 år siden
IGameNerdify kommenterte brukeranmeldelsen Brutal island
Mange gir dette spille dårlige karakterer og sier at det er noe av det verste de har split. Ble positivt overaska jeg. Det eneste jeg ikke liker er at ting som slegger og katanaer går i stykker etter ganske kort tid. Skjønner at de går i stykker fordi det skal virke som ting er provisorisk og du kan derfor ikke bruke det hele tia, men er alikavell skikkelig irriterende å må gå til en repareringsbenk hvert femte minutt bare for å ha muligheten til å knuse skallene til zombiene.
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify kommenterte brukeranmeldelsen En av årets beste spill
Elsker mirror's edge ganske mye. Ville gitt den 5 grunnet det faktum at for et spill som avhenger så mye av at du skal få opp farten gli under og hope jevnt over et hinder hender det alt for ofter at jeg henger etter fingertuppene og tenker "hvor fa## skal jeg nå?!"
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify kommenterte artikkelen EA viste Mirror's Edge 2
Jeg elsket mirror's edge. Hørte så mye negativt om spille fra masse folk. Kjøpte det bare for kødd, og falt helt pladask for det. Beste parkour spillet jeg noen gang har spilt.
4 år siden Vis kommentar
oppdaterte sin profilbanner
4 år siden
Im a gamer. Er vell ikke mer å si.
4 år siden
IGameNerdify kommenterte brukeranmeldelsen It's like Skyrim... with guns!
Jeg mislikte sterkt Far Cry 2, jeg hatet det ikke jeg bare likte det ikke. Så kom Far Cry 3 ut, da tenkte jeg "det skal jeg i hvertfall ikke kjøpe". Men så begynte kompisene min og snakke om det og alle sa bare positive ting. Jeg tenkte da som så "ja ja får sjekke det ut da" Jeg kjøpte spillet og har aldri sett tilbake. Elsker alt med det og er helt enig i at det skal være sekser. Game of the Year i 2012 i min mening :)
4 år siden Vis kommentar
IGameNerdify la til 33 spill i spillsamlingen
4 år siden
oppdaterte sin profilbanner
4 år siden
IGameNerdify la til 40 spill i spillsamlingen
4 år siden
IGameNerdify la til 44 spill i spillsamlingen
4 år siden
IGameNerdify ble medlem nummer 14 513 på Spill.no
4 år siden
Statistikk
Medlem i 1689 dager
Sist innlogget 2 år
 • 12 kommentarer
 • 4 kvalitetspoeng
 • 0 forumposter
 • 1995 profilvisninger
 • 1 anmeldelser
 • 37 timer på siden
Nettverk 1
Xbox
torgeir 97
Plattformer 3
  • GameCube
  • Nintendo
  • Xbox