LazaraTheLast
21 år gammel gutt fra Trondheim
Its dangerous to go alone. Take this - Old Man
LazaraTheLast kommenterte anmeldelsen Et mesterverk
Hadde jeg hatt en mindre travel hverdag, eller kanskje en større sans for å la dagene fly bort i spill, skulle jeg ei så gjerne investert i dette. Ser at det er en del jeg går glipp av uten å ha en ekstra spillkonsoll under TVen..!
103 dager siden Vis kommentar
LazaraTheLast kommenterte anmeldelsen Allerede legendarisk
Gledelig og godt skrevet anmeldelse (dog, jeg må innrømme at jeg skippet enkelte avsnitt som gikk for inn i detalj)! Spillet er supert, og har problemer med å få banket inn nok spilletid i en ellers travel hverdag.
103 dager siden Vis kommentar
LazaraTheLast oppdaterte sitt profilbilde
148 dager siden
Helt enig!

....men dum som jeg er, så har jeg så klart forhåndsbestilt likevel
148 dager siden Vis kommentar
Ser lovende ut sålangt, men skal prøve å holde meg upartisk så godt jeg kan. Trenger nok mer info før jeg bestemmer meg for å kjøpe den på launch!


...er hva jeg forteller andre, mens jeg allerede har bestemt meg for at jeg vil ha den, uansett hva.
247 dager siden Vis kommentar
LazaraTheLast endret sin profilinformasjon
1 år siden
Tror Cat Peach er mye mer ønskelig enn Gold Peach-tingen, men ja, ser poenget ditt. Men alle banene var topp for min del, SNES Rainbow Road ser fantastisk ut i forhold til på 3DS!
2 år siden Vis kommentar
"The world is coming to and end? Sure, let's go fishing!" Og denne gangen, går faktisk verdenen under om man kaster bort tida!
2 år siden Vis kommentar
Må bare få si at spillet inneholder alt jeg kunne drømt om i et action-basert Zelda spill, og mer! Elsker det, fullpakket med action, og grei historie også! Derfor råder jeg deg sterkt, om så når det faller i pris, å sjekke ut spillet!

Vil bare legge til at jeg har aldri spilt et Dystany Warriors spill tidligere, så vet ikke hvordan de er. Men dette spillet er ren fanservice for Zelda fansen!
2 år siden Vis kommentar
Satser på at New 3DS ikke blir navnet her i vesten. 3DS Delux, eller 3DS Advanced hadde vært bedre!

Liker også hvordan tegnene rundt 'New' er de samme som rundt 'amiibo'!
2 år siden Vis kommentar
Ser ikke poenget? Kan du utdype hva som virker unødvendig?

Syns dette ser awesomt ut, bare det at man kan bruke flere av de samme figurene i flere spill gjør dem mye mer ønskelige! Bare bruken i Smash selv er interessant, med at man kan trene opp sine egne figurer, og at de lærer av dine taktikker!
3 år siden Vis kommentar
LazaraTheLast flyttet Monster Hunter 3 Ultimate fra ønskelisten til spillsamlingen
3 år siden
LazaraTheLast la til 3 spill i spillsamlingen
3 år siden
LazaraTheLast kommenterte anmeldelsen Kirby i storform
Spillet ser solid, men lett ut. Vurderer å slå meg sammen med familien for å kjøpe det sammen med en rosa 2DS til min 5 år gamle lillesøsters bursdag! (Så kan jeg jo tjuvlåne det litt, også!)

Kommer dere med en anmeldelse av MK8?
3 år siden Vis kommentar
Nesten på tide!
3 år siden Vis kommentar
Elsker MCU, så skulle gitt mye for å spille et spill med samme kvalitet, og massevis av referanser til det "canon" universet!
3 år siden Vis kommentar
Tror du bomma litt igjen...
3 år siden Vis kommentar
Formulerte det dårlig, min skyld. Det engelske ordet [i]flawed[/i] passer nok bedre. De har sinsyke gode spill, og jeg har stor sans for både Reggie, Iwata, Miyamoto og Aonuma (klarte alle bortsett fra det siste navne uten å slå dem opp!). Problemet med dem ligger i selskapet og deres "kulturer". Men jeg tror de kan forandre, og forbedre, seg i tiden fremover, og dermede tilpasse seg bedere til tidene!
3 år siden Vis kommentar
Så lenge de holder seg innenfor underholdning, og jeg blir en del av målgruppen deres, må de bare kaste seg i hva de vil. Men jeg må si, til tross for at Nintendo er nok så dårlig som et selskap, er de et av de beste spill lagerne man kan finne.
3 år siden Vis kommentar
Vill si Zelda U er meget store nyheter, samt er alt de har å si på smash! Og jeg vil også tro at vi får mer informasjon på Hyrule Warriors og Yarn Yoshi, i tillegg til flere overraskelser. Som jeg sa i kommentaren min over, har det ikke noe å si for oss seere, da informasjonen kommer frem uansett. I tillegg hat de Smash Bros. turneringen og den fire dager lange streamingen av Nintendo Three House Live @ e3!
3 år siden Vis kommentar
Høres litt rart ut, det skal jeg være enig i. NES spill krever selfølgelig litt mer kraft enn en NES fordi de er Remixa, men mer krevende enn hva #DSen kan tilby? Vet ikke selv hvordan det er med stempler og sånne in-game Miiverse ting på 3DS, dog. Og er jo ikke akkurat noe spillutvikler heller, så har vel ikke så mye jeg skulle ha sagt!
3 år siden Vis kommentar
Når jeg eventuelt får meg en PS4 om en del år, kan jeg vel skaffe meg dette! Har ikke spilt det, og det har fått mye skryt!
3 år siden Vis kommentar
Vil anbefale Wii U versjonen, da den visstnok har best kontroller, ser best ut, og mest sannsynling har minst én, om ikke flere, eksklusive, uannonserte moduser! Skal selv ha begge da, 3DS versjonen får virke som en midlertidig ventetid-forkorter frem til vinteren!
3 år siden Vis kommentar
Har bare spilt ett Professor Layton spill, og ingen Ace Attorney.. Har litt lyst på det nyeste, eShop exclusive spillet, Demoen fikk meg interessert! Men er i en slags "ikke tid til å spille, så ikke kjøp flere spill"-fase for øyeblikket, og bortsett fra et og annet first party spill fra Nintendo, har jeg holdt meg godt! Kan hende jeg kjøper dette en gang også, ser interessant ut!
3 år siden Vis kommentar
Dette spillet ser bare bedre og bedre ut, fantastisk grafikk! I og med at Mario Kart 7 er mitt favorittspill i serien (mer eller mindre, har ikke spilt 64 og Double Dash på MANGE år!), tror jeg dette kan bli enda bedre. Game playet ser magisk ut, som noe bare Nintendo kan levere!
3 år siden Vis kommentar
Statistikk
Medlem i 2068 dager
Sist innlogget 15 dager
 • 342 kommentarer
 • 136 kvalitetspoeng
 • 46 forumposter
 • 3405 profilvisninger
 • 2 anmeldelser
 • 153 timer på siden
Venner 3
Plattformer 4
  • Game Boy Advance
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo Wii U
  • PC