Lyngstud
22 år gammel gutt fra Steinkjer
Lyngstud og Hammerud er nå venner
162 dager siden
Lyngstud kommenterte artikkelen Større, bedre og råere
Det er hørtes merkelig ut! Ble ferdig med spillet i går, og skrev anmeldelsa i dag, så hvordan den dukka opp tidligere vet jeg ikke. Håper uansett du liker den nå som den er ute, og forsinkelsen må jeg bare beklage; den skyldes at vi ikke mottok spillet før denne uka.
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Et mesterverk
Vi har dessverre ikke klar Zelda-anmeldelsa til lansering, men vi skal selvfølgelig sørge for å få ut anmeldelser av både Zelda og andre Switch-spill så fort som mulig!
1 år siden Vis kommentar
Den føles mer kompakt og strammere bygd. Vekten var ca. den samme, men den var mer håndterbar enn Gamepaden, som har bredere ramme og i mine hender ikke virker like ergonomiske. Forhåpentligvis er den like behagelig å holde også gjennom timesvis med spilling - når jeg først får satt meg med Breath of The Wild er det nok lite som får rikket på meg. Joysticken på Joy-Con er også mindre enn Gamepaden, og er størrelsesmessig mer sammenlignbar med D-Paden på 3DS.

Eh, det ble et kanskje litt
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Finjustert leiemorderurverk
Tror kanskje du husker feil der, ettersom spillet kun kom ut digitalt til å begynne med. Legger ved en kilde fra spillets offisielle nettside, men om du sitter på noen alternative fakta kan jeg selvfølgelig ikke hindre deg fra å stole på disse.

https://hitman.com/en-us/news/disc-release-date-announcement
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Finjustert leiemorderurverk
Det kan godt være at andre publikasjoner har anneldt spillet tidligere enn oss, men det har seg slik at vi ikke fikk tilbud om anmeldereksemplar av spillet før den fysiske versjonen ble lansert nå i januar. Håper dette oppklarer forsinkelsen, og jeg må selvfølgelig beklage ventetiden
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Finjustert leiemorderurverk
Spillet ble lansert som en samleboks i butikk denne uka, og vi har valgt å anmelde det nå som alle episodene er ute og hele produktet har vært tilgjengelig for testing. Om du allerede har prøvd det håper jeg uansett du vil si deg enig i anmeldelsa; spillet er knakende godt!
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte artikkelen Nå skal det avgjøres
Det er nok ikke det at du er en dårlig manager; spillet er bare for realistisk!
1 år siden Vis kommentar
Det er bare en fysisk lansering av SteamWorld Dig og SteamWorld Heist. Selv er jeg en uhelbredelig samler, så da jeg fant ut at det var en mulighet for å få to av favorittspillene mine fysisk i hylla, kunne jeg selvfølgelig ikke takke nei!
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Mekanisk perfekt
Det er også på PS4, så du har alle muligheter åpne! Eneren var dog ekskulsivt Microsoft.
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Mekanisk perfekt
Det er to forskjellige anmeldere som har anmeldt Battlefield 1 og Titanfall 2, og anmeldelser er i sin natur en brutalt subjektiv sjanger. Selv digger jeg Battlefield 1, og ville nok gitt det en høyere karakter dersom det var jeg som skulle anmeldt det. Samtidig har Mathias gjort en god jobb med å teste spillet på sine premisser, og har gitt spillet den karakteren han mener det fortjener.

Titanfall har jeg enda ikke spilt, men boy oboy er det fristende!
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte artikkelen Games with Gold - Desember
Hei Kris!
Artikkelen din er lagt inn til publisering i morgen klokka 16:00, så du skal se den dukker opp ganske straks!

Ellers er Sleeping Dogs cash for valutaen, spør du meg!
1 år siden Vis kommentar
Vi feirer selvfølgelig halloween hele året!
1 år siden Vis kommentar
På nåværende tidspunkt mener jeg det er riktig å forholde seg rolig, fattet, objektiv. Utifra det vi har sett til nå er det for tidlig å komme med noen klare forespeilinger om hva dette skal være.

...men akkurat i dag bryr jeg meg ganske lite om det! Midnight launch, let's go!
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Mektig middelmådig
Trist at dette ikke ble bedre. Det hadde et stort potensiale som et nytt Mega Man, og setter et litt dårlig eksempel som en av de første virkelig store Kickstarter-suksessene.
1 år siden Vis kommentar
Hei!

Det ble foretatt en del endringer for å få artikkelen til å nå opp til standarden vi ønsker å ha på artiklene våre. Har sendt deg et mer utdypende svar på mail.
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte artikkelen Spill.no lanserer podcast
Vi skal selvfølgelig fortsette med masse gode artikler her på sida! Forskjellen fra tidligere år er dog at vi ikke lenger er en full redaksjon med folk som jobber med sida på fulltid, så prioriteringene våre er nødt til å være litt annerledes. Siden vi baserer oss på frivillighet fra redaksjonsmedlemmene våre klarer vi ikke å dekke alt som kommer av nyheter med en egen artikkel.

Det vi derimot satser på er å kunne tilby de beste anmeldelsene du kan finne av både obskure og populære spi
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte artikkelen Spill.no lanserer podcast
Hei!

Det er ikke umulig! Vi er fortsatt ganske ferske i gamet, så inntil videre har jeg tenkt det er greit at vi sitter i samme lokale for å kunne inneha en viss dynamikk oss i mellom, men dersom vi etter hvert beveger oss mot å spille inn over Skype er det ingenting som hindrer oss i å kunne invitere med forummedlemmer som gjester.
1 år siden Vis kommentar
Veldig godt tips! Takk!
1 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen En skuffende oppfølger
Martin er blitt innlemmet i redaksjonen fordi han kan mye om spill og skriver godt, og det ville vært dumt av oss å gå glipp av en god skribent på grunn av ei utdatert maskin (særlig nå som han også har oppgradert maskina, noe som gjorde at vi også fikk ut denne anmeldelsa).

Man kan være plenty nerd, selv innen dataspill, og fremdeles bruke pengene på annet enn ny PC. Selv bruker jeg pengene mine på obskure spill til døde konsoller. :-)
2 år siden Vis kommentar
Jepp! Spiller alltid på Tempest med Highschool Love som BGM!
2 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte anmeldelsen Et spill i fåreklær
Hei! Vi forsøker å dekke alle stortitler som kommer, men fram til nyttår har vi hatt en litt underbemannet redaksjon, så dekningen har vært litt svakere enn hva vi hadde kunne ønsket.

Nå har vi derimot en ny og større redaksjon, og vi håper at vi kan bidra med både hyppigere, bedre og bredere innhold framover. Samtidig som vi selvfølgelig skal få til anmeldelser av stortitler som kommer, håper vi at dere lesere vil like anmeldelser av også noen mer obskure spill, og at det kan være med
2 år siden Vis kommentar
Lyngstud kommenterte artikkelen Han har forlatt Konami
Glad for å se at han nå er fri til å gjøre de oppdragene han har lyst til. Gleder meg til å se hva han vil gjøre som sitt neste prosjekt.
2 år siden Vis kommentar
Jeg vet ikke... Selv synes jeg 16 kroner er en grei pris for en retrobane, men jeg synes at man burde fått banene til begge versjonene av spillet dersom den er tilgjengelig til både 3DS og Wii U. Samme gjelder definitivt også for DLC-karakterene, etter min mening.
2 år siden Vis kommentar
Statistikk
Medlem i 1016 dager
 • 31 kommentarer
 • 23 kvalitetspoeng
 • 0 forumposter
 • 3457 profilvisninger
 • 0 anmeldelser
 • 738 timer på siden
Nettverk 3
PSN
Lyngstud
Wii
NNID: HylianGameBoy
Xbox
Ursa Minora
Venner 1
Plattformer 11
  • DS
  • Game Boy Advance
  • Gameboy
  • iPhone
  • Nintendo 3DS
  • Nintendo 64
  • Nintendo Wii U
  • PC
  • Playstation
  • Xbox
  • Xbox