Moeren
25 år gammel gutt fra Steinkjer
Lead Artist @ Window Licker Games
Moeren kommenterte artikkelen Stem på årets spill 2017!
Forøvrig synes jeg jo vi nesten burde hatt en "årets norske" kategori :D sånn virkelig løfte den gode norske spillindustrien som ser økt interesse fra utlandet, og bare produsere bedre og bedre spill ;)
108 dager siden Vis kommentar
Moeren kommenterte artikkelen Stem på årets spill 2017!
Kan jo være han endret reglene og forbredet alt dette før han visste at PUBG kom ut tidligere, er jo lov å være tidlig ute med ting så man ikke er i siste liten ;) pluss, dette er jo en fantastisk mulighet for å heve de gode Early Access spillene som drukner i Steams nye "forbedrede" direct system :D Synes egentlig vi burde hatt en egen kategori med "Årets Early Access" for virkelig å løfte de gode indie spillene ;)
108 dager siden Vis kommentar
Lead Artist
237 dager siden
Moeren kommenterte anmeldelsen «Plant, sleep, reap, repeat»
Konsoll for alle spill står ved sidenav spilltittelen over bannerbildet; som den alltid har gjort :)
237 dager siden Vis kommentar
Moeren kommenterte artikkelen "In-Game Footage"
Det er sant, og som jeg sier i artikkelen så lyver de jo ikke, for det er mest trolig pre rendered fra deres egen motor. Men ingen av de nevnte spillene/selskapene selger spillmotorer, og trailerne er ikke ment for å selge "Dette er så bra frostbite kan gjøre ditt spill", for EA tillater ingen andre å bruke frostbite. Og i et marked hvor AAA selskaper pusher på pre-orders før man viser noen ting fra spillet, og det lille man ofte viser er ikke engang relatert til 90% av opplevelsene du kommer ti
301 dager siden Vis kommentar
Moeren la til Warhammer 40,000: Dawn of War III i spillsamlingen
307 dager siden
you should've picked Mercy, or any kind of support
350 dager siden Vis kommentar
Hehe ;) skjønner det kan bli frustrasjon, men denne artikkelen kan ikke endre systemet (mest fordi det er en kort hype om et kult indie spill i utvikling). Vi har fått de kommentarene som er skrevet her før, og vi tar de til oss. Vi diskuterer oss i mellom om hvordan vi skal stadig forbedre oss uten at noen må gi opp jobb og studier for frivillighetsarbeid :)
men tilbake til din første kommentar; var som sagt ikke meningen å stjele showet, men artikkelen din har også nådd ut på fb ;)
(p
1 år siden Vis kommentar
Men hey, sjekk ut hvor sinsykt kult dette spillet er! Utnytter solide og gode mekanikker mens det tar for seg en modig, men godt utført, stil ;)
1 år siden Vis kommentar
Som du selv påpekete, jeg er ikke en av de som kan publisere ;) men det er helt vanlig presseskikk i Norge. Om du skriver for VG, NRK eller Aftenposten er det alltid kun et fåtall redaktører som får lov til å publisere. Har ingenting med at redaktører ikke stoler på journalister eller skribenter. Denne artikkelen har desverre ikke makten til å toppe det fastsatte presseregime her i Norge :/
1 år siden Vis kommentar
Beklager at du føler det slikt Grotlo :/ var såklart ikke meningen å skulle stjele showet ditt. Jeg er midt i eksamensperiode, pluss to jobber og en spilllansering jeg jobber med på siden, så i går var det første tidspunktet jeg hadde til å sitte meg ned å skrive en artikkel, hente screengrabs osv osv, og etter meldinger jeg har fått her virket det til at folk var gira på en artikkel asap. Som sagt, ikke meningen å ta "topplassen"
1 år siden Vis kommentar
såklart! Se så nydelig utvikleren leker med uttrykk og siluetter, og ALT i kun gråtoner! Mest imponerende jeg har sett på lenge ;)
1 år siden Vis kommentar
Wannabe Gamedesigner
1 år siden
Moeren kommenterte artikkelen Games with Gold - Desember
Beklager om det ble uklart, men såklart er det da kvalitet hos kris når vi publiserer det; som sagt kan han jo se på det at de blir publisert som et tegn på kvalitet på artiklene.
Men som mye annet tar det rett og slett litt ekstra tid når det skal være mer nøye, spesielt siden redaktørene også har egne ting de skal skrive om (pluss da arbeidet med å lese gjennom alle artikler før de eventuelt blir publisert)
1 år siden Vis kommentar
Moeren kommenterte artikkelen Games with Gold - Desember
hey Kris, nå er det mer salt i kommentarene dine enn det er på fisken jeg har til middag (og jeg liker dem salte).

Vi har nevnt før at vi er mer for kvalitet enn vi er for kvantitet, noe som betyr at vi som regel ikke er de første ute med noe. Men det at artikklene dine blir postet kan du jo se på som et tegn på at de er av kvalitet ;)
1 år siden Vis kommentar
Moeren kommenterte anmeldelsen Flyr høyt
Owlboy er på Steam vettu ;)
1 år siden Vis kommentar
Moeren la til 2 spill i spillsamlingen
1 år siden
Moeren kommenterte anmeldelsen Total krigføring i Warhammer
Konge! :D Total war er jo kjent for å være gode spill, og jeg har altfor mangetimer i altfor mange TW spill allerede .
1 år siden Vis kommentar
veldig ofte er jo disse utsettelsene for å sørge for at man klarer å bli ferdig med det spillet man har lyst til å slippe ut, kontra noe halvferdig; så dette er nok for det beste :)
1 år siden Vis kommentar
Moeren kommenterte artikkelen Styr Norge i Civ VI
Jeg er enig! :D endelig slipper jeg å endre navnet på byene mine for å være "norsk"! :p
1 år siden Vis kommentar
Moeren la til Demons Age i spillsamlingen
1 år siden
Moeren kommenterte artikkelen Pokemon tar over verden
Fler tips fra erfaring;
Det raslende løvet og buskene på kartet er desverre ikke en indikasjon på en Pokémon
1 år siden Vis kommentar
Du har rett, dette er noen uker etter E3, men hvis du også ser fra twitterene så er det kun en ukes tid etter at de fortalte at spillet ikke en gang er i produksjon. Foretrekker å vente litt med og se hva som skjer, hadde vi kastet oss rett på at TES 6 skulle bil utgitt, måtte vi fort gå tilbake på oss selv når vi så at det ikke engang er påbegynt utvikling.

Det er også veldig interessant å ligge litt i etterkant, å kunne analysere litt og se over hvorfor kanskje ting skjer. Vi har alle
1 år siden Vis kommentar
Moeren la til Just Cause 3 i spillsamlingen
1 år siden
Moeren la til Overwatch i spillsamlingen
1 år siden
Statistikk
Medlem i 823 dager
 • 43 kommentarer
 • 28 kvalitetspoeng
 • 19 forumposter
 • 1567 profilvisninger
 • 0 anmeldelser
 • 1260 timer på siden
Nettverk 1
Steam
moeren588
Plattformer 5
  • Gameboy
  • Nintendo 3DS
  • PC
  • PS
  • PS2