Oddi92
26 år gammel gutt fra Ågotnes
"Kingdom Come: Deliverance blir satt i det romerske keiserriket på slutten av middelalderen..."

Dette blir feil, siden det romerske keiserriket var oppløst lenge før slutten på middelalderen. Jeg ville heller kalt slutten på Romerriket starten på middelalderen. Det kunne vært Det bysantinske riket, men jeg sjekket kildelinken og den sier Holy Roman Empire eller Det tysk-romerske rike. Det er et annet keiserrike fra en annen tid.
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 la til Beyond: Two Souls i spillsamlingen
4 år siden
Oddi92 la til Remember Me i ønskelisten
4 år siden
Oddi92 flyttet Uncharted: Golden Abyss fra ønskelisten til spillsamlingen
4 år siden
Oddi92 flyttet Gravity Rush fra ønskelisten til spillsamlingen
4 år siden
Oddi92 kommenterte brukeranmeldelsen De gamle er ofte de beste.
1, 2 og 3 var bra. År 5 og 6 kan du se hele Galtvort som det fremstår i filmene, men de er forferdelig dårlige spill, mens 7 og 8 bare er gjennomgående dårlig.

Tror EA drepte denne verden for spillsjangeren. Bare LEGO-spillene som tør å prøve seg etterpå. Et Skyrim-aktig spill (åpen verden, din karakter, kan bli trukket inn i rumpeldunklaget, kan bli trukket inn i forskjellige hus basert på sine valg i starten av spillet, osv.) som foregår i den verden hadde vært gøy, men kommer ikke ti
4 år siden Vis kommentar
Origins Ultimate Edition kan du holde på å spille på en lang stund viss du gjør side quest også, men Dragon Age 2 er mer som Mass Effekt, men med mindre engasjerende historie. Jeg falt av halvveis uti DA2, men tenker å fullføre det før DA3, men Origins tapte seg aldri. Grafikken på Origins var jo heller ikke spesielt pen selv når det kom ut, men det er ett av mine favorittspill, så det ble en stor skuffelse for meg da historien i toeren ikke klarte å fenge meg.
4 år siden Vis kommentar
Når han/hun kaller seg Femidom, kan man jo begynne å lure.
4 år siden Vis kommentar
Forhåndsbestilt! Gleder meg til å få kloa i den! Og jeg fikk nettopp platinatrofeet i Ratchet & Clank: A Crack in Time! Bra spilldag for meg. :D
4 år siden Vis kommentar
Koster bare en million norske kroner for en tur med Virgin Galactic. Hadde uansett vært fort gjort å bestille en ekstra tur hos de, men det er nok en lang venteliste man havner på. Den første nordmannen på den listen vil gå inn i norgeshistorien som den første nordmannen i verdensrommet.
4 år siden Vis kommentar
Ja, men vi vet at Naughty Dog vil komme til å produsere eksklusivt for PS4. Det blir tungt å velge vekk. Spesielt når de begynner å gi ut de herlige juvelene av noen spill vi vet de kommer til å helle over PS4.
4 år siden Vis kommentar
Jay! Min PC kan kjøre det anbefalte! 35GB HDD er ikke så mye lenger da. Total War spillene tar mye plass så det var litt forventet. Shogun 2 tar 23,5GB, rigtignok med litt DLC og Add-On, men likevel. Rome II er et stort sprang fra Shogun 2. Såvidt jeg kan se, har det ikke vært et sånt sprang i serien siden Empire Total War kom ut.
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 la til Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude Uncut and Uncensored i spillsamlingen
4 år siden
Ja, det er ikke forbrukerne som har presset Microsoft til dette. Det er Sony. Hadde Sony gjort som Microsoft, (noe som Microsoft åpenbart forventet at de ville gjøre) så hadde både Sony og Microsoft ignorert alle som maste om forbrukerrettigheter. Siden Sony hørte på forbrukerene før de lanserte planene for PS4, brukte de dette som et trumfkort når Microsoft ikke gjorde det med Xbox ONE. Den satt nok egentlig litt langt inne hos Sony også, men det har hatt fantastisk virkning for markedsføringen
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 kommenterte artikkelen Slik blir PS4-grensesnittet
Minner meg om denne:

http://www.youtube.com/watch?v=cKUvKE3bQlY&list
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 flyttet Infamous 2 fra ønskelisten til spillsamlingen
4 år siden
Oddi92 la til 2 spill i ønskelisten
4 år siden
Oddi92 kommenterte artikkelen Her er Playstation 4
Haha, ja! Jeg også så det da jeg holdt på å lage listen. Da var det bare å begynne å laste ned igjen. :D

Har aldri vært så fornøyd av et abbonoment! Mange spill jeg har ønsket meg også. Det er nesten Netflix for spill, jeg har jo ikke sjanse til å få komme gjennom alt! Jeg er ikke sikker på gjennomsnittet av metascoren på de jeg nevnte, men jeg kan trygt si at Sony kaster gode spill etter meg!
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 kommenterte artikkelen Her er Playstation 4
Jo, jeg har helt seriøst fått alle.
Her kan du se de som er tilgjengelig for alle som melder seg opp nå.

( https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/no-no/%C3%B8yeblikkelig-spillsamling/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME )

De legger altså til flere hver uke, og fjerner andre hver uke, men har jeg først lastet det ned, kan jeg laste det ned på nytt når jeg vil, selv om det er fjernet fra denne listen. Gaikai er OnLives største konkurrent, så jeg tror du undervurderer de.
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 kommenterte artikkelen Her er Playstation 4
Jeg meldte meg på PS+ for tre uker siden. Fra da av har jeg fått:

Dead or Alive 5
Uncharted: Golden Abyss
Gravity Rush
Rayman: Origins
Motorstorm Apocalypse
Hitman: Absolution
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Deamon's Souls
Infamous 2
The Cave
Ico
Shadow of the Colossus
Malicious
Lord of the Rings: War in the North
Sine Mora
Catherine
XCOM: Enemy unknown
Little Big Planet 2
Little Big Planet Karting

Dette kost
4 år siden Vis kommentar
Og alt for liten tid! Må si opp jobben, jage bort venner og familie og låse meg inn om jeg skal få tid til alt. Man må jo prioritere. :P
4 år siden Vis kommentar
I The Witcher 1 er hulene mørkere og skumlere, men når det smalt fra en kiste og en Draugr kommer ut så hendte det jeg skvatt. Spesielt viss jeg prøvde å snike og plutselig hører jeg det smeller bak meg. Og drageprestene(?) (Dragon Priests) var skumle! Jeg husker fortsatt pustingen til Otar the Mad... :P
4 år siden Vis kommentar
Skyrim, med vakre nordlys om nettene, skumle mørke huler og grotter, grønne skoger med dyreliv og landsbyer. Det var god atmosfære.
The Witcher har og mye god atmosfære både eneren og toeren. Gleder meg til The Witcher 3: Wild Hunt!
4 år siden Vis kommentar
Oddi92 kommenterte artikkelen Playstation 4 - Xbox 1
Andre konsollkrig er igang ser jeg. Japanerene kjemper mot USA i denne verdensomspennende konsollkrigen. Lurer på om Amerikanerene har et hemmelig våpen som de kan slippe som en atombombe nå etter en dårlig start. Får nesten litt assosiasjoner med noe jeg hørte om i historietimen...
4 år siden Vis kommentar
Stygt redd for at de fleste er Kinect spill. Så jo ut til at Microsoft elsker Kinect. Liker ikke kamera-spill greiene, men smart kamera teknologien fra Kinect kan sikkert selge godt til andre formål. Siden Kinect 2 sies å kunne telle hjerteslagene, kan det sikkert brukes til noe nyttig.
4 år siden Vis kommentar
Statistikk
Medlem i 3050 dager
Sist innlogget 3 år
 • 196 kommentarer
 • 93 kvalitetspoeng
 • 146 forumposter
 • 4396 profilvisninger
 • 3 anmeldelser
 • 297 timer på siden
Nettverk 3
Origin
Oddi1992
PSN
Oddi92
Steam
Oddi1992
Venner 8
Plattformer 7
  • Game Boy Advance
  • PC
  • Playstation Vita
  • PS
  • PS2
  • Playstation
  • PSP