Flerspiller

Habbo Hotell

Habbo Hotell

I Habbo Hotell kan du chatte, treffe nye venner og leve i en virtuell verden. Habbo Hotell får sine inntekter fra innbyggerne, som kan kjøpe virtuelle produkter for å krydre Habbo-hverdagen sin.

Bubble Struggle

Bubble Struggle

Bubbe Struggle er et spill med mange utfordringer. Man kan spille både 1 player og 2 player. Det er 22 brett, og man kan skrive inn koder på brettene.


Gold Miner

Gold Miner

Fisk gull og unngå gråstein for å klare måltallene før tiden går ut. Bruk dynamitten din til å sprenge uønsket fangst. Styr med musen

Bowling

Bowling

Prøv å skyt ned mest mulig! Du styrer ved hjelp av musen. Et deilig spill for deg som elsker bowling.


uSing2 Singstar

uSing2 Singstar

uSing2 er en engelskspråklig karaoketjeneste, hvor du kan synge karaoke ved hjelp av bare en PC og mikrofon. Du kan velge blant en rekke kjente sanger og konkurrere online mot vennene dine.

Rural Racer

Rural Racer

Her skal du kappe med motspilleren. Du styrer ved hjelp av pil-tastene på tastaturet. Multiplayer er mulig.


Pokemon

Pokemon

Spill det morsomme online Pokemon Crater-spillet, og kjemp mot hundrevis av andre spillere online. NB: Krever registrering!

Tank Ball

Tank Ball

Veldig kult online tankspill hvor du skyter ned andre brukere mens du kjører tanks. Styr med piltastene og skyt med Ctrl tasten.


Mafiano

Mafiano

Spillet er et tekstbasert mafiaspill med mange artige funksjoner. Siden spillet er i startfasen, så får du muligheten til å foreslå ulike funksjoner osv.

Hundeparken

Hundeparken

Styr en interaktiv hund i Hundeparken - og chat med andre hunder og deres eiere. Stig i rang og kjøp morsomme hatter. Et spill du kan spille lenge!


Runescape

Runescape

Spillets handling er i middelalderen. Du kan sloss mot monstre, trene fisking, magi, koking eller en haug av andre evner. Du kan også hakke mineraler og lage dem om til rustning og slikt. God foretningsans er nyttig. Styres med musen og piltastene.