Hjernetrim

Silversphere

Silversphere

Spill dette avhengighetsskapende spillet, hvor du skal trille sølvkulen frem til mål. For å oppnå målet ditt må du dytte frem esker og unngå hindringene. Styr med piltastene.

Juggler

Juggler

Enkelt hjernetrimspill hvor du skal klare å holde ballene fra hverandre så lenge som mulig! Du styrer spillet med musa.


Risk

Risk

Spill Risk Dicewars; en terning-basert versjon av det kjente brettspillet RISK. Du styrer med musa, og skal forsøke å overta motstanderens landområde ved å få høyere terningkast enn ham...

Leaf Blight

Leaf Blight

Hjernetrimspill hvor du skal skjære vekk de gamle løvbladene på trærne! Du bruker kun musa.


Splashback

Splashback

Et slimete spill. Fordel slimet slik at du får et rent bort og kommer til neste level. Hvor langt kommer du?

Max Damage

Max Damage

I dette hjernetrimspillet skal du ødelegge så mye som mulig! Du bruker kun musa.


Blob Bopper

Blob Bopper

Ikke la dine venner i havet gå tapt for luft! Led fiskene til like fargede bobler, men pass opp for feil farger å la ikke boblene komme nær hverandre ellers vil fiskene miste luft!

Submachine 4: The Lab

Submachine 4: The Lab

Morsomt pek-og-klikk "Escape"-spill, hvor du skal forsøke å løse et større mysterium... Klarer du å komme deg ut av det skumle huset?


Build The Tower

Build The Tower

Her skal du bygge en skyskraper så høy som mulig! Mister du over 3 byggeblokker så taper du. Du bygger med musa.

The Idiot Test

The Idiot Test

En morsom liten "iq test". Test hvor godt du følger med ved å trykke på objekter og følge veiledningen nøye. Klarer du å mestre alle utfordringene? Tips: Ta deg god tid til å tenke igjennom før du svarer. OBS! Krever litt engelsk kunnskaper.


Oroboros

Oroboros

Dette spillet kan du lett bli hektet på! Her er du en dragelignende slange som du skal prøve å få så lang som mulig! Bruk musen for å bevege slangen.

Da Numba

Da Numba

Da Numba; Er du god i matte? Dette er spillet for deg som er god nok til å plusse sammen tall. Du får oppgitt eit nr og du må finne tallet i boksen.


Detonator

Detonator

Detonator går ut på å sprenge bombene uten å sprenge seg selv. Aktiverer bomben ved hjelp av spacebaren. Pass på at du ikke sprenger deg selv.

Musikkspillet

Musikkspillet

Morsomt musikkspill, hvor du blir din egen komponist! Desto nærmere midten du drar de ulike musikk-instrumentene, desto høyere blir lyden av instrumentet.


Bunch

Bunch

Ved Bunch skal du prøve å få fargen rød i angitt rom på spillet. Du kan bytte på dem vannrett og loddrett ved hjelp av musen.

Hexiom

Hexiom

Et smart Minesweeper spill. Du har kun en viss tid på deg til å finne ut hvor blokkene skal plasseres! Bruk musetasten for å bevege på blokkene.


Defender

Defender

Defender er et nytt spill i Tower Defense-stil... Plassér små våpentårn rundt omkring på et brett, og vent på at de forsøker å komme seg gjennom sperringene dine. Styr med musa.

Dreams

Dreams

Et veldig enkelt lite spill, men underholdende! Finn forskjellene på bildene som vises frem. Du bruker kun musa.


Word Lab

Word Lab

Morsom og smart ordlek der dine engelskkunnskaper settes på prøve.

Air Dodge

Air Dodge

I dette spillet skal du fly gjennom luften mens du samtidig må unngå forskejllige hindringer som vil dukke opp på veien!


Portal: The Flash Version

Portal: The Flash Version

Lag portaler for å komme deg i mål. Styr med musa og W,A,S,D. Lag portaler med Q og E.

Carrie the Caregiver 2: Preschool

Carrie the Caregiver 2: Preschool

Her skal du trene deg på å være en førskolelærer! Lær barna 5 nye aktiviteter, hver aktivitet vil være en utfordring for lærer, barn og deg!


Mind Tree

Mind Tree

Et fantastisk hjernetrim spill hvor du blir ledet gjennom en rekke mentale øvelser for å holde hjernen i topp form! Her kan du utvikle ferdigheter innen hukommelse, bevissthet, regning og logikk!

Sphere Escape

Sphere Escape

Et av de bedre "Escape room"-spillene; dette med middels vanskelighetsgrad. Klarer du å unnslippe rommet du er sperret inne på; bare ved hjelp av hjernen din?


Tenacious D - Devil May Fry

Tenacious D - Devil May Fry

Super fet Guitar Hero look-alike, med det kule rockebandet Tenacious D. Spillet styres med A,S,D,F for å trykke ned på strengene, og så Space for å spille.

Burger Island

Burger Island

I dette morsomme spillet skal du drive en hamburgerbod hvor du må lage all maten selv og ta deg av bestillinger og alt på en viss tid!


Cyber Mice Party

Cyber Mice Party

Cyber Mice er et spill hvor du skal redde opp til 10 mus, helt avhengig av hvilket level du er på. Prøv å redde de uten at de går i musefella. Kan minne om Lemmings!

The Worlds Hardest Game

The Worlds Hardest Game

Spill verdens vanskeligste spill! Styr med piltastene og forsøk å løse de vanskelige oppgavene. The Worlds Hardest Game er virkelig vanskelig!


Evolution

Evolution

Har du det som trengs for å skape en vellykket insektkoloni? Insektene trenger mat og underholdning. Lag nye arter ved å krysse dem. Senere kan de brukes i kappløp og styrkeprøver.

Evenator

Evenator

i dette morsomme spiller er du en bitteliten mann som lever inni en datamaskin! Du beveger deg med piltastene.


Mastermind

Mastermind

I Mastermind starter du med 8 baller. Flytt én og én ball og forsøk å gjette den hemmelige koden: 4 baller i en spesiell farge-kombinasjon. Etter hver runde får du poeng: Sort prikk betyr at én av ballene står på riktig sted, og hvit prikk betyr at én av ballene skal være med, men at den ikke står på rett sted... En skikkelig IQ-test!

Slingstar

Slingstar

Sprett ballen på slyngene så høyt du klarer opp i luften.


Plus!Plus!

Plus!Plus!

På begrenset tid, skal du sette sammen samme tall som spillet viser deg. Dette gjør du ved hjelp av å trykke på brikkene på spillbrettet. Desto fler brikker du bruker for å få til det aktuelle tallet, desto mer poeng får du! Styres med musen.

Magnet Towers

Magnet Towers

Magnet Towers er et morsomt spill hvor du skal stable de ulike fargede magnetene oppå hverandre fortest mulig. Beveg musa over en magnet for å starte - og før den mot en magnet med samme farge.


Snow Line

Snow Line

Lag linjen fra nissen til gaven så bratt som mulig. Prøv å plukke opp alle gaver ved å tegne linje til dem. Jo brattere bakken blir, desto større fart får du.

Tropix: Water Words

Tropix: Water Words

Et spennende ordspill! Sett sammen bokstaver for å stave ord.


Robo Pogo

Robo Pogo

Morsomt hjernetrimspill! Her skal du balansere roboten mens han hopper nedover veien! Bruk musa for å styre.

Numbskull

Numbskull

Her skal du løse oppgaver for å få hodeskallen trygt tilbake til kroppen. Du spiller med musa.


Funny Food Face

Funny Food Face

Endelig har du mulighet til å leke med maten! Trykk på maten til venstre med musen, og plasser den på askjetten din for å skape et morsomt ansikt. Til slutt har du mulighet til å printe ut mesterverket...

Bulls and Cows

Bulls and Cows

Klarer du gjette den 4-sifrede koden på færrest mulig forsøk? Etter hvert forsøk får du en oppdatering: En "Bull" betyr at ett av tallene var riktig OG på riktig plass, mens en "Cow" betyr at ett av tallene skal være med i kombinasjonen, men ikke var på rett posisjon denne runden. Dette er en skikkelig IQ-test!


Battle Pong

Battle Pong

Battle Pong går ut på å ikkje miste ballen bak din strek. Pil-tastene styrer du opp å ned med. Prøv å få ballen bak motspillerens linje.

Ball Reflexion

Ball Reflexion

Test refleksene dine i dette ballspillet! Du bruker kun musa.


Zoo Break Out

Zoo Break Out

Alle dyrene har forsvunnet fra dyrehagen, og da er det opp til deg å finne de igjen (på de rareste plasser). Dyrene er godt gjemt, så her må man konsentere seg. Pass på å finne alle i listen til venstre før tiden går ut. Styres med mus/museknapp.

Logic 2: Stronghold of Sage

Logic 2: Stronghold of Sage

Bruk musa til å koble sammen fargene. Men husk at alle fargene må være koblet sammen for å vinne runden!


Sudoku

Sudoku

Spillet sier seg selv, du skal spille sudoku. Her kan du bare la tastaturet ligge i ro for du bruker musa til og styre med. Du begynner med og velge vanskelighetsgrad og deretter velger du plassen du vill ha et tall og du finner en tallinje nedenfor som du velger tall ifra.

Spheroids

Spheroids

Et litt forvirrende hjernetrimspill! Her skal du vippe baller med riktig farge i riktig bøtte! Du styrer med piltastene.


Lingo

Lingo

I dette lille ordspillet skal du først finne bokstavene så ordet!

Detective Grimoire

Detective Grimoire

Spill dektektiv Grimoire i dette spennende spillet hvor du skal finne spor, løse gåter og finne bevis!


Karoshi Suicide Salaryman

Karoshi Suicide Salaryman

Et utfordrende og vansklig hjernetrimspill! Du spiller med piltastene og space.

Doeo

Doeo

Et morsomt lite spill hvor du skal slå 100 rosa firkanter ut av spillebrettet ved å peke på de med musen. Dette skal gjøres på 40 sekunder! Ikke like enkelt som det kanskje høres ut som :)


Me and the Key

Me and the Key

Prøv å finne nøkkelen i dette merkelige hjernetrimspillet! Du bruker kun musa.

Shift 3

Shift 3

Den tredje utgaven av denne kule spillserien er endelig her med enda flere utfordrende brett. Spillet baserer seg på at du kan kan snu spillbrettet ved å trykke på tasten Shift. Noe som gir nye muligheter i forhold til å nå målet (døren i enden av brettet). Styres med Shift, Space og piltastene.


The Worlds Hardest Game

The Worlds Hardest Game

Et utrolig utfordrende spill hvor du skal komme deg forbi en mengde bevengende hinder. Beveg firkanten din fra det ene grønne feltet, til det andre, uten å bli truffet underveis. Gule sirkler skal derimot samles på. Spillet styres med piltastene.

Girlz Photoplay

Girlz Photoplay

Finn forskjellene på de to nesten identiske bildene! Du bruker kun musa.


Super Stacker 2

Super Stacker 2

Spill Super Stacker 2, et morsomt spill hvor du skal stable bokser oppå hverandre.. Hvor mange klarer du å stable, uten at konstruksjonen kollapser?

Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 3

Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 3

Endelig er oppfølgeren her, til dette kule gitar hero lignende spillet. 10 gitarer og 14 sanger å velge mellom. Styr med pilene og asdf/1234.


IQ

IQ

Hjernetrim der du skal løse matteoppgaver, anagrammer og ord.

Lovers Puzzle

Lovers Puzzle

Prøv dette romantiske hjernetrimspillet og test ferdighetene dine! Du bruker kun musa.


Kvitt eller Dobbelt

Kvitt eller Dobbelt

Spill Kvitt eller Dobbelt, hvor du kan velge mellom hele 30 varierte temaer... Mål kunnskapen din - og utfordre vennene dine!

Dwarf Complete

Dwarf Complete

Dwarf Completet er et morsomt Zelda-aktig spill hvor du kun skal bruke piltastene til å navigere deg rundt i en spennende verden - og løse vanskelige puzzles...


Docking Perfection

Docking Perfection

I dette lille spillet kan du teste båtferdighetene dine! Finn ut om du klarer å styre båten trygt frem til bryggeplassen!

Clayside

Clayside

Unikt hjernetrimspill med med over 150 utfordrende brett! Du bruker musa for å navigere deg gjennom spillet.


The Mind Twister v3

The Mind Twister v3

Prøv dette enkle hjernetrimspillet hvor du skal svare på forskjellige spørsmål, men du har kun en viss tid til å svare på hvert spørsmål!

Spin Sprint

Spin Sprint

Et litt vanskelig og krevende spill med konsentrasjonsøvelse der du skal komme deg fremover i en roterende verden.


Penguin Push

Penguin Push

Pingvinen sin oppgave er å få isbitene i det gule feltet før tiden går ut. Ved hjelp av pil-tastene styrer du pingvinen.

Wooden Path

Wooden Path

Se om du klarer å sette sammen bryggen! Du spiller med musa.


Wordo

Wordo

Wordo; bokstaver faller ned fra løse luften. Poenget ved dette spillet er at du danner eit ord før brettet blir fult. Ordene skal være på engelsk.

DeConstruction

DeConstruction

Gjør alt du kan for å ødelegge bygningene totalt! Du beveger deg med piltastene, detonerer bombene med space og slipper de med shift.


Neon Layers

Neon Layers

Et morsomt og utfordrende spill hvor du, ved å bytte mellom det grønne og røde neon lyset, skal klare å få ballen til exit skiltet. Bruk musen til å velge farge. Trykk space for å resette brettet og prøve på nytt.

Bust a Soccer Ball!

Bust a Soccer Ball!

Dette er et spill fra klassikeren Bust-A-Move. Et enkelt morsomt lite spill!


Funk Box

Funk Box

Underholdende musikk spill! Finn ut om du har det som må til for å lykkes!

Dont Drop The Ball!

Dont Drop The Ball!

Ikke la ballene falle ut av hullet! Beveg den glødende ballen for å unngå at de andre ballene faller ut!


Puffball Hunter

Puffball Hunter

Et supersøtt hjernetrimspill! Jakt på de søte små puffete ballene. Du spiller kun med musa.

Boomshine

Boomshine

Årets vakreste spill! Klikk på en av prikkene, og få den til å eksplodere. Om en annen prikk kolliderer med eksplosjonen, så eksploderer den også. Hvor stor kjedereaksjon klarer du skape?


Rox 2

Rox 2

Match opp grupper av baller i verdensrommet! Du styrer spillet med musa og roterer med piltastene.

Acnos Energizer

Acnos Energizer

Prøv dette morsomme hjernetrim spillet med flott grafikk. Mange fine og enkle brett!


Blueprint

Blueprint

Blueprint er et morsomt fysikk-spill, hvor du skal forsøke å få en ball til å treffe målet... For å klare det må du sette opp ramper og vifter i riktig posisjon - og så trykke "start".

Mass Attack

Mass Attack

Morsomt hjernetrim-spill, hvor du skal balansere de to vektene. Klikk og hold musa for å produsere større vekter - og forsøk å utjevne vektforholdet...


Letter Rip

Letter Rip

Letter Rip; Finn et ord ved 10 bokstaver på engelsk. I første omgang har du tid på deg. Så du må være rask!

Tallus

Tallus

Tallus er et online mattespill der det er om å gjøre å løse oppgaver for å bekjempe matte-monstre. Du styrer Tallus med musa.


Add It Up

Add It Up

I dette spillet kan du øve deg på mattekunnskapene dine med denne morsomme addisjonstreningen.

Shift

Shift

Shift er et kult spill hvor du skal klare å nå en dør for å komme videre til neste brett. Spillet baserer seg på at du kan kan snu spillbrettet ved å trykke på tasten Shift. Noe som gir nye muligheter i forhold til å nå målet. Styres med piltastene, Space og Shift.


Deal Or No Deal

Deal Or No Deal

Deal Or No Deal: Eit spill hvor du rett å slett gjetter deg frem til 1 mill. Utrolig spennende og krever litt konsetrasjon.

My House

My House

I dette fine hjernetrim spillet skal du ha tålmodighet og ferdighet for å klare å sende krepsene hjem til huset sitt!


Hold The Beer

Hold The Beer

Fylliken har problemer å holde ølen sin. Du skal hjelpe han med å holde den. Bruk musen til å styre med.

XRaye

XRaye

Stilig hjernetrim med behagelig musikk til og surrealistiske oppgaver.


Bloxorz

Bloxorz

Hjernetrim spill med bra grafikk! Bruk piltastene for å bevege på blokken.

Carnival Jackpot

Carnival Jackpot

Carnival Jackpot er et spill som krever kreativitet og litt hjernetrim. Spillet går ut på at du må ha 3 like tegn for å få poeng.


Simon Says

Simon Says

Her vil du kunne teste din hukommelse. Prøv å husk mest mulig trinn. En fører til game over. Bruk musen til å trykke med.

Youda Conqueror

Youda Conqueror

Hjernetrimspill hvor du skal skyte de forskjellige kulene i riktig rettning og i riktig rekkefølge. Du styrer med musa.


Shape Switcher

Shape Switcher

Her må du komme deg forbi sirkler, triangler og lyn bolter for å komme deg til den skinnende stjernen. Du bruker kun piltastene.

The Worlds Hardest Game

The Worlds Hardest Game

Et utrolig vanskelig hjernetrimspill! Hold de blå ballene unna den røde firkanten ellers dør du! Du beveger firkanten med piltastene.


6 Differences

6 Differences

Klarer du å finne de 6 forskjellige ulikhetene på bildet?

Dj Fest Hard Jam Vol. 1

Dj Fest Hard Jam Vol. 1

Test dine scratche ferdigheter i dette Guitar Hero innspirerte DJ-spillet. Styres med musen.


Maze

Maze

Kun et fåtall mennesker har klart å runde dette spillet... Klarer du å navigere musepekeren frem til det røde området - UTEN å være nær noen av veggene?

Guesstimation

Guesstimation

Prøv å gjett hvor mange gjenstander det er! Du har 10 sek. på å fullføre hver level!


Escape from Lost Island

Escape from Lost Island

Har du sett TV-serien Lost vil du elske dette Lost-aktige spillet... Du har krasjet på en øde øy, og må forsøke å overleve og unnslippe i beste Lost-stil. Klarer du løse alle de vanskelige Lost-puzzlene underveis?

Mad Virus

Mad Virus

Et morsomt hjernetrim-spill! Velg fargen som sprer viruset så fort du kan!


Blox Forever

Blox Forever

Spill Blox Forever; et morsomt tenke-spill i samme ånd som Tetris. Flytt to like bokser sammen og de eksploderer. Klarer du å rydde hele brettet for Blox?

Gyroball

Gyroball

Gyroball; Ballen skal holde seg innenfor brettet uten å falle ut. Blir bakken bratt vil ballen gå fortere. Bruk pil-tastene til å styre med.


Super Funny Mr Bean

Super Funny Mr Bean

Mr Bean liker å spille morsomme knep på oss! Prøv dette super morsomme spillet og finn ut svaret! Du bruker kun musa.

Web Sudoku

Web Sudoku

Sudoku med tre vanskelighetsgrader og en lett kontrollfunksjon.


Jingo

Jingo

Grupper 3 eller fler "Jingoer" i like farger sammen, for å fjerne de fra brettet. Desto fler du klarer å få bort på en gang, desto mer poeng vil du få. Styres med musen.

Baby Boom

Baby Boom

Du har ansvaret for en haug frittgående babyer. Målet er å få alle sammen i seng før de begynner å gråte. Pass på å matche riktig farge på seng med riktig farge på baby. Bruk musen til å trykke på babyene og dra de i seng.


Diner Dash

Diner Dash

Prøv deg som servitør på restaurant i Diner Dash. Trykk på kundene som ankommer og dra de over til et ledig bord. Så må du foreta alt fra bestilling til å rydde bordene etter at kundene er ferdige. Styres med mus/museknapp.

Puny Plumber

Puny Plumber

Vannrørene er tette. Har du det som kreves for å løse røret? Morsom hjernetrim.


Shrink It

Shrink It

Et avhengighetsdannende hjernetrimspill. Krymp og forstørr objekter. Museklikk for å forminske, museklikk + space for å forstørre.

Where on Earth

Where on Earth

Hvor godt kjenner du vår planet? Sjekk det ut i dette supersmarte spillet om den vakre jorden vår!


Chronotron

Chronotron

På hvert brett møter en ny oppgave deg. Løs de ved å lage kopier av deg selv ved å gå foran Tidsmaskinen og trykke Space. Kopiene dine kopierer så bevegelsene dine, som igjen vil hjelpe deg å løse oppgavene. NB! Man kan lage flere kopier! Styres med piltaster + Space.

Shuffle

Shuffle

Forsøk Shuffle; et morsomt spill hvor du skal dytte kulene til motstanderen av brettet. Shuffle er avhengighetsskapende og morsomt; prøv Shuffle nå!


Gravity Pods

Gravity Pods

Knalltøft fysikk-spill, hvor du skal avfyre en rakett mot en spinnende ball. Forsøk å navigere raketten unna de mange hinderne. Styr med piltastene.

wOne 2

wOne 2

Rull ballen gjennom brettene og saml sammen stjerner! Prøv å få så mye bonus du kan. Du styrer med piltastene.


The Worlds Hardest Game 2

The Worlds Hardest Game 2

Dette spillet er garantert vanskeligere enn noen spill du noensinne har spilt - eller noen gang vil spille. Forsøk deg på 50 vanskelige brett og se om du klarer å komme deg inn på highscorelisten. Du spiller med piltastene.

RGB Escape Game

RGB Escape Game

Dette er ikke noe for deg under 18 år - til det er spillet altfor komplisert. Men om du er Mensa-medlem, eller bare liker å bryne deg på noe skikkelig vanskelig, så sjekk ut dette spillet - hvor målet er å unnslippe rommet du er låst inne i...


Sweaty Boy

Sweaty Boy

Klikk på de forskjellige objektene for å få Sweaty Boy opp i den glødende varmen. Du spiller med musa, space tasten for pause.

Guitar Master 5

Guitar Master 5

Et stilig spill ala Guitar Hero, hvor du skal treffe notene til et utvalg rockelåter. 3 forskjellige vanskelighetsgrader. Trykk på de forskjellige strengene med A,S,D og J,K,L.


Enigmatica

Enigmatica

Vanskelig hjernetrim, hvor det er om å gjøre å få 4 og 4 på rad... Spillet går på tid, og spørsmålet er hvor lang tid du bruker på å få alle brikkene på plass?

Top Figures

Top Figures

Forsøk å fjerne en av bena på den avanserte konstruksjonen, uten at den lille gutten faller i vannet. Klarer du det, så kan du fortsette til neste brett! Hvor langt klarer du å komme?


MahJong Connect

MahJong Connect

Spill MahJong Connect - et morsomt og gammelt kinesisk Mahjong-spill hvor du skal finne flere like kort. Det kan være litt vanskelig, så vær tålmodig.

Café Mahjongg

Café Mahjongg

Mahjongg spill i ny café-vri. Mahjongg er et spill som baserer seg på å finne to like brikker for så å kunne ta de ut av spillet. Man skal så prøve å tømme hele brettet for brikker. I denne utgaven kan du i tillegg også finne to like farger. Pek og trykk med musen. Morsomt!


Headspin Storybook

Headspin Storybook

Finn forskjellene på bildene i boken! Du bruker kun musa for å spille.

Magic Academy

Magic Academy

Et spennende hjernetrimspill hvor du skal lete etter din søster i akademiet! Her får du mange oppgaver og hint som vil hjelpe deg på veien.


Flags

Flags

Prøv dette enkle lille hjernetrimspillet. Gjør det som står i teksten i løpet av fem sekunder!

Monkey Go Happy

Monkey Go Happy

I dette supersøte spillet skal du løse oppgaver for å få den søte lille apekatten glad igjen! Du bruker kun musa.


Escape

Escape

Forsøk å løse mysteriet med å få den store kongebrikken frem til utgangen. For å klare det må du flytte og dra de mindre brikkene rundt om i rommet...

Warm-up Workout

Warm-up Workout

Hjelp karakteren din med å fullføre oppvarmingen til the Race for Life! Styres med piltastene.


Shrek 2 - Tenk esel!

Shrek 2 - Tenk esel!

Underholdende memoryspill med bilder av Shrek og hans morsomme esel!

Mirror Magic

Mirror Magic

I dette hjernetrimspillet krever det et godt øye for å klare å kunne se forskjellene på bildene!


Restaurant

Restaurant

I dette spillet er man kokk. Man skal finne fram den riktige maten kelneren ber om, innen tiden går ut. Her gjelder det å huske orderen, samt klare å finne frem til de forskjellige rettene på kjøkkenet ditt. Jo raskere du finner frem alt, desto mer poeng får du.

ClickFast

ClickFast

Klikk på knappene så fort du klarer, men unngå å klikke på de sorte knappene! Du bruker musa for å spille.


5 Differences

5 Differences

Et lite og kunstnerisk spill hvor du skal finne fem feil på bildet! Klikk med musa på de feilene du finner på bildet!

I Lost My Puppy

I Lost My Puppy

Hjelp til med å finne søte forsvunnede valper i parken. Finn den riktige ved å sammenligne den med bildet du får presentert. Pass på å se nøye, da det kan være veldig små forskjeller som skiller hundene fra hverandre :)


Ordbox

Ordbox

Ordbox kan være urolig fengende spill. Ved dette spillet skal du prøve å komme til det røde punktet ved hjelp av andre bokser. Pil-tastene vil hjelpe deg å styre.

Jail Escape

Jail Escape

Et hjernetrimspill hvor du skal hjelpe prinsen av Persia ut av fengsel! Portene blir åpnet når steinene på bakken er i riktig rekkefølge. Du styrer og hopper med piltastene.


Click Clack

Click Clack

Her må du være kjapp! Trykk på flere kuler av samme farge for å avansere til neste brett.

Triangle Ship

Triangle Ship

Her skal du styre den grønne triangelen gjennom verdensrommet med musa. Saml sammen gule stjerner og unngå de grå sirklene.


Bejewled 2

Bejewled 2

Spill morsomme Bejewled; hvor du skal flytte på diamantene slik at du danner en rekke på minst 3 like diamanter. PS: Spillet starter ikke før etter 15 sekunder!

Up Beat

Up Beat

Kult musikk spill ala Guitar Hero. Bruk tastene a,s,d,space,j,k og l for å spille musikken. Ikke bom på beaten! Velg mellom forskjellige vanskelighetsgrader og et utvalg låter.


Melody Mimic

Melody Mimic

Et artig hukommelse-spill med disney figurene Donald, Minni, Dolly og Langbein!

Park A Lot 2

Park A Lot 2

Parker mest mulig biler. Du vil få oppgitt parkerings nr av personen som går ut av bilen. Prøv å husk det tallet å parker bilen så fort som mulig.


Slide

Slide

Hjernetrim med stort antall brett. Plassér like brikker ved siden av hverandre og trykk på Enter.

Keypad Kaos

Keypad Kaos

Skyt på blinken når de popper opp med nummertastene. La oss finne ut hvor rask du er!


Lightning Bugs

Lightning Bugs

Spill morsomme Lightning Bugs; hvor du skal rydde hele brettet for de selvlysende insektene ved å klikke på de. Kan minne mye om Tetris.

Ciao Bella

Ciao Bella

Hjelp Elena med å planlegge hennes hektiske timeplan slik at hun kan finne ekte kjærlighet!


Ekstra Joker Nord

Ekstra Joker Nord

Spill superpopulære Ekstra Joker Nord; gjort kjent gjennom programmet NRK-programmet Åpen post! Hvordan gjør du det i Ekstra Joker Nord?

Cube Buster

Cube Buster

Cube Buster ser først ut som tetris på bildet men nei det er nok noe helt annet. Her skal du prøve å trykke på fargen som dukker opp nederst for å sprenge klossene.


Magneboy

Magneboy

I dette spillet skal du styre roboten trygt gjennom utfordrende brett. Du styrer med piltastene og space tasten.

Sheepish

Sheepish

Stakkars liten sau skal krysse veien uten å bli påkjørt av biler eller falle ut i vannet. Ditt oppdrag er å hjelpe sauen over til andre siden.


Mario Tetris

Mario Tetris

Spill Mario Tetris; en morsom Mario-utgave av Tetris. Et must for alle ekte Tetris-fans!

Bloons Insanity

Bloons Insanity

Prøv det populære Bloons spillet i en oppdatert og mye bedre versjon! Du spiller med musa.


Trigger Ball

Trigger Ball

Hjernetrimspill hvor du skal treffe ballene i forskjellige vinkler! Du spiller med musa.

Stick Animator

Stick Animator

Animer din egen kortfilm med fyrstikkmenn. Enkelt og morsomt! Bare flytt på leddene til figuren din med musen, og lag en "New Frame". Etter du har laget flere frames kan du prøve å spille av filmen og se resultatet.


Planarity

Planarity

Målet med dette spillet er å bevege rundingene; slik at ingen linjer til slutt krysser hverandre. Et enkelt matematikk-spill som veldig fort blir vanskelig, og som setter deg på prøve.

HeavyTon

HeavyTon

I dette spillet skal du holde på balansen mens du holder et tungt objekt! Du bruker kun musa.


Agnry Faic Lift

Agnry Faic Lift

Et morsomr lite enkelt spill hvor du skal tegne forskjellige ansiktsutrykk på figurene!

Sushi Go Round

Sushi Go Round

Sinnsykt morsomt kjøkkenspill, hvor du skal lage Sushi til dine besøkende... Husk å sjekke i oppskriftsboka for hvordan en spesiell type sushi lages! Når det er tomt for ingredienser, må du bestille mer med telefonen...


Balance

Balance

Her kan du prøve deg som balansekunstner. Se hvor lenge du klarer å holde kula oppe!

Magic Pen

Magic Pen

Kult og utfordrende spill hvor du skal tegne objekter med fargestiften din og hjelpe en rød ball å nå mål. Følg nøye med i oppstarten da spillet vil vise deg noen lure triks :) Styres med musen og A,S,D.


Love Letters

Love Letters

Søtt lite bokstavspill hvor du skal finne ord som kan staves med konfektbokstaver! Nb! du har kun en viss tid på deg til å finne ord.

Super Collapse! Puzzle Gallery

Super Collapse! Puzzle Gallery

I dette hjernetrim spillet skal du fjerne brikkene med så få klikk som mulig! Bruk kun musetasten for å fjerne brikkene.


Paint Ball

Paint Ball

Lag baner slik at den lille røde kulen kommer seg til den røde boksen. Blir vanskeligere etter hvert. Lett å bli hekta. Lag bane med musa.

Bad Apple

Bad Apple

Morsomt minesveiper spill med de samme reglene som på det klassiske minesveiper spillet. Prøv å rydd brettet uten å treffe på de rotne eplene. Tallene representerer hvor mange rotne epler som ligger i nærheten av ruten.


Blueprint

Blueprint

Morosom hjernetrim, plassér brikkene slik at ballen kan komme til mål. I skrivende stund er der 28 levels. Flytt brikkene med musa.

Klisterhjerne

Klisterhjerne

Arne Hjeltnes gir deg oppgavene i nettutgaven av Klisterhjerne. Her kan du også søke om deltakelse i TV2-programmet!


Feed The Head

Feed The Head

Garantert det merkeligste spillet du spiller i dag. Det dukker opp mye rart etterhvert som du mater hodet.

Bubble Shooter

Bubble Shooter

I Bubble Shooter skal du skyte boblene du får tildelt, og danne grupper på tre eller flere av samme farge! Bubble Shooter er fantastisk avhengighetsdannende!


Cubilus

Cubilus

Klarer du å plassere boksene på tilsvarende figurer? Klikk på boksene og dra dem i den retning du ønsker. For å restarte levelet, klikker du på "Cubilus". Velg level ved å klikke på pilene.

Flysui

Flysui

Klem ihjel mest mulig fluer før tiden din går ut. Du får ekstra sekunder etter å ha klemt en flue. Bruk høgre musknapp til å klemme med.


Hangman (3)

Hangman (3)

Et morsomt Hangman-spill med skjellet i hovedrollen. NB:kun på engelsk.

The Great Kitchen Escape

The Great Kitchen Escape

I dette spillet skal du enkelt og greit klare å komme deg ut av kjøkkenet. Se deg om, og let etter gjenstander som kan hjelpe deg videre.


ButtonHunt

ButtonHunt

Naviger deg gjennom 30 forskjellige brett i jakt på en rød knapp! Du bruker musa for å navigere deg gjennom brettene.

TextTwist

TextTwist

Et morsomt hjernetrimspill! Spillet går ut på å finne på så mange ord du kan med bokstavene du får tildelt.


Sproing

Sproing

Dette er et morsomt ballspill som du lett blir hektet på! Treff de små grønne ballene i stor fart for å knuse dem, men unngå de andre ballene! Bruk musa til å styre.

Grow Island

Grow Island

Grow er kommet i ny utgave: Grow Island! Klarer du å finne ut den rette kombinasjonen av hendelser for at spillet skal løses? Grow er en evig hjernetrim-klassiker!


Shift 2

Shift 2

Oppfølgeren til Shift er endelig her med enda flere utfordrende brett. Spillet baserer seg på at du kan kan snu spillbrettet ved å trykke på tasten Shift. Noe som gir nye muligheter i forhold til å nå målet (døren i enden av brettet). Styres med Shift, Space og piltastene.

Box Clever

Box Clever

Hjelp den lille blå boblen ut av boksen og knus alle de grønne boblene. Du beveger deg med piltastene og klikker med musa for å droppe boksene.


Scrabble

Scrabble

Spill klassikeren Scrabble! Klarer du å finne ordene skjult blant de mange bokstavene? Desto lengere Scrabble-ord du finner, desto mer poeng får du. I Scrabble styrer du med musa.

Slider

Slider

Enkelt hjernetrim spill med vakker musikk! Tegn streker som karakteren din kan gli på, saml sammen stjerner og svev omkring i verdensrommet. Spillet har 30 forskjellige nivåer.


Trolley Dash

Trolley Dash

Klarer du å huske handlelisten og så plukke alt før det har gått 60 sekunder? Handlelistene blir lengre og lengre utover i spillet. Styr frem og tilbake med musen, og plukk varene ved å trykke med museknappen.

Reverse Engineering

Reverse Engineering

Nytt og originalt puzzle-spill med flott streamet musikk. Klarer du å gjenskape bildet på høyre side med kontrollene du har tilgjengelig?


Bookworm

Bookworm

Prøv dette morsomme bokorm spillet! Sett sammen bokstaver for å lage ord, lenger ord er verdt mer poeng!

Roll Roll Pirate

Roll Roll Pirate

En flott 3d hjernetrimspill! I dette spillet er du en rullende sjørøver som skal samle opp juveler.