Plattform

Bronks Mountain Adventure

Bronks Mountain Adventure

Kjempeartig spill der meningen er å ta myntene og komme seg i mål uten å falle ut av spillet som f.eks. hull på broen. Bruk piltasten til å styre og spacebaren til å hoppe med.

David

David

Du er David og skal redde sauer. Du skal også plukke opp epler på veien. Slå dyrene som prøver å drepe deg. Bruk spacebar til å slå med, og pil-tastene til å styre med.


Papa Louie

Papa Louie

I dette spillet har pizzaene blitt til monstre og det er opp til Papa Louie å stoppe de. Styr med piltastene for å gå og plukke opp pizza, space for å hoppe, og X for å kaste bomber og Z for å slå.

Cable Capers 2

Cable Capers 2

Du er en rørlegger som går med rør og dreper monstrene som dukker opp. Du kaster rørene på dem for å drepe dem. Z for å kaste rør, X for å hoppe og bruker pil-tastene til å bevege deg.


Winterbells

Winterbells

Et utrolig enkelt - men vanedannende spill! Styr med musepekeren - og hopp fra bjelle til bjelle. Hvor høyt klarer du hoppe?

Twang

Twang

Twang er et sykt rått spill fra MTV; hvor du skal forsøke å få en sort ball fra den ene enden av brettet til den andre... Styr med musa, og klikk og dra i de rosa tauene for å styre Twang!


Polar Jump

Polar Jump

Hopp fra isfjell til isfjell i dette morsomme plattform-spillet - med en søt isbjørn i hovedrollen.

Mujaffa

Mujaffa

Alle husker dette spillet - Mujaffa er kongen! Dere styler med musa og kjører med piltastene, men pengene får dere finne selv. Hvis du får mye penger og lager en knalltøff bil kan du printe ut bilen din. Du kjører på forskjelig plasser som f.eks Grunnerløkka!


Space Man 2

Space Man 2

Du skal prøve å redde dyrene på de andre planetene. Du bruker piltastene til å styre og spacebar til å redde dyrene.

Agent Platformer 2

Agent Platformer 2

Morsomt plattformspill! Saml sammen poeng og unngå farer som dukker opp! Du spiller kun med piltastene.


Rocket Man

Rocket Man

Fly deg gjennom et lekerom og redd prinsessen. Er du god på å måle vinkler og fart, er dette et spill du vil mestre ganske lett.

Knuckleheads

Knuckleheads

Et veldig kult spill der du beveger deg rundt i en plattform verden med to hoder som er lenket sammen. Målet er å samle stjernekapsler. Hodelenken kan du strekke/trekke sammen med pil opp/ned. Beveg deg frem og tilbake med pil venstre/høyre.


Flygirl

Flygirl

Rydd dansegulvet for obskøne mannfolk ved å hoppe på hodene deres. Kommer du for nærme danser de med deg, og du får minuspoeng... Styr med piltastene og hopp med space.

Sling

Sling

Spill morsomme Sling; hvor du er en søt slim-klump som skal slenge deg fra stein til stein... Følg anvisningene på skjermen og styr med musa.


Panik In Chocoland

Panik In Chocoland

Et spill der du skal plukke opp bomber. Du kan fly ved hjelp av ørene dine. Jo lengre du holder spacebar, desto høyere flyr den. Du bruker piltastene til å styre med.

Beauty Resort

Beauty Resort

Her kan du prøve deg på å drive ditt eget skjønnhetsspa og ta hånd om gjestene dine! Du spiller kun med musa.


Toxic

Toxic

Spill Toxic; et plattform-spill som kan minne om Super Mario. Styr med piltastene, hopp rundt og legg bomber med Space-tasten... Hvor langt klarer du å komme?

Hot Air

Hot Air

Blås en luftballong gjennom forskjellige baner, pass på så ikke ballongen spekker av fellene som er rundt omkring på banene. Styr med musa.


Star Island

Star Island

Et søtt og morsomt plattform spill der spillet går ut på å finne alle stjernene, men pass opp for alle de nøttekastende ekornene!

Metal Slug Brutal

Metal Slug Brutal

Tøft plattform skyespill i Metal Slug serien. Styres med Z for å skyte, X for å hoppe og piltastene for å bevege karakteren.


Sesam Oppdrag Åsgard

Sesam Oppdrag Åsgard

Sesam er tilbake med enda et nytt og kult Sesam-spill: Oppdrag Åsgard! Spill den tøffe vikingen mens han hopper, løper og kaster tønner gjennom et oldtidsrike. Oppdrag Åsgard minner mye om Super Mario; bare med en Sesam-vri!

Tarnation

Tarnation

I dette spillet skal du vokte over hagen ved å unngå at innsekter når inn! Spillet har 11 forskjellige nivåer. Du styrer spillet med musa


GemCraft

GemCraft

Korrupsjon herjer gjennom landet og du er en av de få trollmennene som kan få en ende på det hele! Du spiller med musa.

Harvey Wallbanger

Harvey Wallbanger

Spillet går ut på å lage diskomusikk med å styre en ball rundt på et dansegulv og treffe forskjellige toner. Styr med piltastene.


Smileys eventyr

Smileys eventyr

MSN Windows Live har lansert et nytt gratis eventyr-spill. Elementene i spillet er hentet fra Messenger. Hovedoppdraget ditt i spillet er å redde Smiley sin kjæreste som er tatt til fange.

Jetpack Mission

Jetpack Mission

Prøv å redd mest mulig Extras ved hjelp av paraplyer, bruer og andre hjelpemiddler. Går ut på det samme som Lemmings.


FrostBite

FrostBite

Et morsomt plattformspill i kjent Super Mario-stil, hvor du skyter med harpun, samler poeng og hopper deg gjennom en fargerik verden. Styr med piltastene og musa!

Reel Gold

Reel Gold

Er du på jakt etter gull ? Du har kommet riktig her. Plukk opp mest mulig gull før tiden går ut. Bruk pil-tastene til å styre med.


Brainbots

Brainbots

Hjernen er full av inntrengerer. Ditt oppdrag er å fjerne alle inntrengerne. Bruk piltastene til å styre med.

Papas Pizzeria

Papas Pizzeria

Hjelp Roy å drive familiens pizza restaurant mens Papa Louie er bortreist! Her må du ta i mot ordre samt lage all maten selv. Super morsomt spill:-)!


Mario Adventure 2

Mario Adventure 2

En nydelig versjon av de klassiske Super Mario-spillene... Ikke gå glipp av dette om du er Mario-fan!

Kung Fu Statesmen

Kung Fu Statesmen

Du møter på mennsker å dyr som vil drepe deg. For å beskytte deg bruker du spacebare som fører til at du slår.


Wacky Balls

Wacky Balls

Et veldig kult lite spill hvor man skal styre en ball rundt på brettet for å samle inn stjerner. Pass på å ikke falle i vannet! Styres med piltastene, og Space for å hoppe.

Carrie the Caregiver

Carrie the Caregiver

Et spill for de som er glad i barn! Prøv dette spillet hvor du er en sykepleier som jobber på barneavdelingen på et sykehus! Her skal du mate babyene, bade dem og passe på dem.


Rocketman

Rocketman

Rocketmannen skal fly fra det ene flyet til det andre. Du velger styrken ved hjelp av musen å retningen du skyter rocketmannen.

Cave of Despair

Cave of Despair

Løp fra brennende lava, trykk på venstre museknapp for å feste en line i taket slik at du kan slenge deg for å unngå lavaen.


Hunted Forever

Hunted Forever

Superrått plattformspill! Her er du i en fremmed verden fra fremtiden! Du spiller med piltastene eller tastene a, w, s, d.

Snow Trouble

Snow Trouble

Et morsomt plattformspill! Bruk piltastene og S for å kaste snøballer. Når en fiende er dekket av snø, trykk S for å rulle ham bort.


Ice Age - Ptero Glide

Ice Age - Ptero Glide

Her må du prøve å fly så langt som mulig. For å katapultere deg ut bruker du spacebar-tasten. Bruk deretter piltastene til å styre.

Deep Freeze

Deep Freeze

Dette spillet er kult. Du skal gjøre om motstanderene til is. Du skyter med mellomrom og styrer med piltastene. Du hopper med opp knappen.


Boulder Dash

Boulder Dash

Boulder Dash er en Commodore 64-klassiker. Plukk diamanter til gullmedaljen. Men pass deg for store steiner og edderkopper.

Scraper Caper

Scraper Caper

Du er en byggmester som leter etter maten sin. Du finner mye usunn mat, men møter farer også. For å få vekk vinden som blåser deg vekk, bruker du spacebar.


Fancy Pants 2

Fancy Pants 2

Spill oppfølger-demoen av Fancy Pants Adventure; et Super Mario-aktig plattform-spill, bare med en strekmann i hovedrollen.

Alex In Danger

Alex In Danger

Du er Alex - som skal plukke opp diamanter og skyte dyrene som dukker opp. Du bruker pil-tastene til å styre og spacebar til å skyte med.


frostbite

frostbite

Søtt og gøy plattformspill! Her skal du komme deg opp det store isfjellet mens du samler bonus og poeng. Hvor høyt klarer du å klatre?

Crash Down

Crash Down

Her vil du få oppgitt farger i bunnen av spillet. Over må du prøve å trykke på den fargen som vises under. Bruk pc musen til å styre.


Wink: the Game

Wink: the Game

Søtt plattformspill hvor du skal slåss mot dragen og redde prinsessen fra slottet hun er fanget i! Slåss mot vaktene som vokter slottet slik at du kommer deg inn.

Slingshot

Slingshot

Slingshot; Kast steiner på fiender ved å bruke venstre musknapp. Jo lengre du holder inne venstre musknapp jo lengre kaster du.


Obnoxius 2

Obnoxius 2

Obnoxius 2 er et plattformspill hvor du skal lede den oransje og den grønne figuren gjennom plattform labyrinten til deres hjem!

Slacking

Slacking

Fang opp mest mulig ikoner som faller fra løse luften uten å bli stresset. Bruk pil-tastene til å styre med. Ikke kom borti mennesker som som prøver å stresse deg.


Push

Push

Et superbra plattformspill! Bruk musa for å dytte blokkene rundt. Du spiller med musa.

The Lord of the Harpoon

The Lord of the Harpoon

Bli harpunens herre! Fisk så mye du kan, og ikke glem å fôre kona di - hun kan nemlig dø av sult... og pass opp for den gule fisken!


Thor Towers

Thor Towers

Hvem klarer å bygge det høyeste tårnet? Bruke space for å slippe blokkene på hverandre, men pass på å ikke bom!

Rudolphs Kickn Fly

Rudolphs Kickn Fly

Dette er egentlig et julespill, men fordi det er så gøy, så går det fint ann å spilles hele året. Styr med musen - og spark julenissen så langt du klarer!


Sinta

Sinta

Et veldig søtt plattform/eventyrspill! Spill deg gjennom mange forskjellige morsomme og spennende brett. Du beveger deg med piltastene og skyter med musa.

Boobs, Butt or Shoulder?

Boobs, Butt or Shoulder?

Hva ser du ? Pupper, rumpe eller skuldrer ? Gjett deg frem til det rette. Se nøye etter før du velger. Pass på tiden.


Lemmings

Lemmings

Her skal du prøve å redde flest mulig Lemmings. Du får mange muligheter til å bruke hjelpemidler i dette klassiske hjernetrim-spillet.

Snow Drift

Snow Drift

Morsomt plattformspill med Sonic/Super Mario-lignende tendenser i vinterlig drakt. Styres med piltaster. Pil opp for å hoppe, pil ned for å skli på isen, pil til høyre og venstre for å gå.


Gyro Runner

Gyro Runner

Styr en strekmann og prøv å holde deg på ballen så lenge som mulig. Samle power-ups. Styr med piltastene

Edward

Edward

Dette er et super morsomt plattformspill om figuren edward! Du er i kamp med besatte roboter som sprer ondskap over hele landet, din oppgave er å beseire dem!


Bubble Bobble

Bubble Bobble

Prøv den originale Taito-klassikeren Bubble Bobble! Trykk Enter for å starte spillet, og hopp med ZX. Klarer du fange slemmingene inni boblene du blåser?

Jelly Jumper

Jelly Jumper

Spill dette sinnsyke spillet med en hoppende grønn seigmann i hovedrollen. Hopp og forsøk å lande på de riktige keyboard-tastene. Styr med piltastene.


Black Knight

Black Knight

Du styrer en kjempe med en klubbe som skal slå til ting for å få tak i penger og andre ting som kjemikalier og mer våpen. Styr med musa.

Magic Balls

Magic Balls

Magic Balls; Det kommer ulike farger på ballene. Du skal skyte ned lik farge som du har i kanonen din. Fargene kan plutselig skifte - så vær våken!


Dirk Valentine

Dirk Valentine

Kult plattform spill hvor du styrer helten Dirk Valentine som skal redde verden fra tyrannen Baron Battenberg og hans dampdrevne krigsmaskiner. Styres med piltastene. Styr med musen/museknappen for å sikte/skyte.

Pacman

Pacman

Pacman kjenner jo alle! Spis opp motstanderene dine, men pass deg for dem. Du styrer med piltastene. Men dette spillet er det en liten vri på: Det ligner litt på Mario! La oss si "Mario-Pacman".


Super Mario 1

Super Mario 1

Prøv det originale Super Mario Bros. spillet, som startet hele Mario-hypen! Trykk Enter for å starte spillet, og styr med piltaster + ZX. Hils Mario fra oss, når du treffer ham i 80-årene.

Friendly Fire

Friendly Fire

Et supersøtt og morsomt plattform skytespill! Det eneste du skal gjøre er å skyte ned de søte små skapningene.


Jump n Bump

Jump n Bump

Supermorsomt og rått plattformspill! Her skal du hoppe deg gjennom brettene mens du skal samle sammen stjerner, men unngå farer som lurer rundt! Du styrer med piltastene.

Hill Billy Flea

Hill Billy Flea

Du skal prøve å hoppe over alle monstrene som dukker opp og ikke treffe boksene som sprenger. De vil drepe deg. Bruk pil-tastene til å styre med.


Waterpark Pinball

Waterpark Pinball

I Pinball skal du prøve å få mest mulig poeng uten å miste ballen. Bruk spacebar til å skyte ut ballen. Ctrl og Shift til å bevege på flippene.

Gravity

Gravity

Gravity; Ufo med mulighet til å snu seg rundt opp til 360 grader. Spillet går ut på å lande på forskjellige landeplasser. Bruk pil-tastene til å styre.


Mini Arcade

Mini Arcade

Lander er et spill der du skal prøve å lande på en plattform uten å kræsje. Bruk pilene til å styre. Klassisk spill!

Terrascape

Terrascape

Prøv dette superråe eventyr/plattformspillet hvor du skal begi deg ut på eventyr hvor du må kjempe deg gjennom landskapet i leting etter 19 gjemte mynter! Du beveger deg med piltastene og slåss med tastene S og D.


A Walk in the Park

A Walk in the Park

Et litt spesielt plattformspill. Her skal du lede eieren din gjennom brettene og løse små gåter på veien!

Sling Jumper 2

Sling Jumper 2

Hoppe på trampoliner, sprette på vegger og samle mynter for å klare de forksjellige banene. Styres med piltastene.


Feed Me

Feed Me

Du er en blomst og skal fange/spise fluer. På veien vil du finne vann for at du skal kunne overleve. Hold inne venstre musknapp så du kan fange fluen.

Cheese Dreams

Cheese Dreams

Du er en sol laget av ost og har akkurat blitt spist opp av en gigantisk mekanisk mus. Hjelp solen å komme seg ut i dette morsomme platformspillet. Styres med piltastene.


Double Wires

Double Wires

Haha, lite rått... Spill strek-Spiderman, og skyt ut tau ved å klikke på venstre musknapp... Klarer du klatre deg fremover på brettet?

Park Race

Park Race

Skate deg gjennom parken - og samle hamburgere, musikknoter og poeng underveis. Styr med piltastene.


Panik in Platform Peril

Panik in Platform Peril

Et superbra plattformspill! Her må du finne nøkkelen til de tre forskjellige brettene. Unngå den slemme Gumbo og fellene og få med deg så mange poeng som mulig!

Go Go Plant 2

Go Go Plant 2

Styr den lille actionhelt potte-planten for å samle mynter, sedler og pengesekker. Pass deg for farlige hinder underveis. Et kult spill i kjent arkade stil. Styres med piltastene.


Zed

Zed

Du er Zed å skal plukke opp poeng uten å bli drept av monsterene. Du styrer med pil tastene. S = Sound off. P = Pause game.

Crazy Nut

Crazy Nut

Fint og enkelt plattformspill hvor du hopper på plattformene og deretter på fugler for å komme så høyt som mulig uten å falle av!


Wheels Of Salvation

Wheels Of Salvation

Her skal du prøve å komme deg opp ved å henge på hjul. Prøv å plukk opp mest mulig poeng. Du styrer med pil-tastene å hopper med spacebar.

Adventure Elf

Adventure Elf

Du er "nissen" og skal plukke opp pakker. Du vil finne mat på veien som f.eks kjeks. Bruk pil-tastene til å styre med å spacebaren til å hoppe med. Du har også tid på deg.


Final Ninja

Final Ninja

Tøft ninja platform spill. Bekjemp dine fiender i kjent ninja stil. Styres med A,D og W for å styre figuren. Pek med musen og trykk for å kaste ninja stjerne. For å kaste tau du kan slenge deg med holder man museknappen inne...

Red Beard

Red Beard

Her skal du plukke opp penger. Du har 5 sekunder på deg å være under vann. Er du lengre enn 5 sekunder under vann, så dør du. Bruk piltastene og spacebaren til å hoppe.


The Hulk

The Hulk

Innta rollen som den grønne kultfiguren i dette råe actionspillet fra filmprodusenten Universal.

Lego Orient Expedition

Lego Orient Expedition

Morsomt Lego-spill i kjent og kjær Super Mario Bros.-stil! Beveg deg med piltastene, bytt spiller med Space, åpne dører med Ned-knappen og kast netting med CTRL.


Endless Zombie Rampage

Endless Zombie Rampage

Rått zombiespill! Kjøp våpen mellom brettene for å forsvare deg mot zombiene ellers vil du ende opp som zombiemat!

Caveman

Caveman

Søtt og supermorsomt plattformspill hvor du må redde din kjære fra å bli tatt av onde forhistoriske monstre! Du slåss med space og styrer med piltastene.


Super Mario 2

Super Mario 2

Har du forsøkt Super Mario Bros 2 fra Nintendo? Dette er en klassiker fra 1988! Start spillet med Enter, og styr med piltastene + ZX!

Basaboom

Basaboom

Et kult spill, nesten lik et bubble shooter-spill, men at du skal trykke på kulene og få like kuler til å sprenge. Styres med musa.


Headcase

Headcase

Spill Headcase - et morsomt plattform-spill fra Nitrome i samme sjanger som f.eks. Super Mario. Styr med piltastene - og hopp med Space.

3 Foot Ninja

3 Foot Ninja

Du er en Ninja og skal sloss med fiender. Tastene er A, S, D til å bruke sverdet på. Piltastene bruker du til å bevege deg med.


Pipi

Pipi

For alle som likte kaninspillet Winterbells; her er et lignende, og enda bedre "hoppe-spill"! Styr med musa, og hopp ved å klikke. Hvor høyt klarer du å hoppe?

Andrew the Droid

Andrew the Droid

I dette plattform/actionspillet skal du lede roboten Andrew gjennom 25 forskjellige brett! Du styrer med piltastene.


Koopa

Koopa

Spill Koopas Revenge; et morsomt Super Mario-aktig plattformspill, hvor du styrer Koopa, skilpadden.

This Game Sucks

This Game Sucks

Samle opp alle eplene med støvsugerne. Når eplene får pigger bør du holde deg langt unna!


Leo Steel And The Aztec Gold

Leo Steel And The Aztec Gold

Plattformspill alá Sonic, med ekte retrofølelse. Plukk opp gullmynter, hjerter og annet snadder mens du hopper over hindringer, avgrunner og fiender. Bruk pil opp for å hoppe. Trykk S hvis musikken gjør deg sprø. PS. Figuren løper av seg selv.

Weirdville

Weirdville

Liker du Super Mario Bros? Da vil du elske Weirdville! Hopp deg gjennom en verden av farer og svevende mynter, samle poeng og slåss mot bad-guys.


Deep Freeze

Deep Freeze

Spill Deep Freeze; et morsomt plattformspill i beste juleånd! Styr nissen gjennom mange brett, og forsøk å unngå bad-guysene...

N - Way of The Ninja

N - Way of The Ninja

Et morsomt spill hvor en liten ninja skal ta seg gjennom farer og få tak i alt gullet. Mange baner!


Whooly 2

Whooly 2

Supergøy og søtt plattformspill! Spill deg gjennom 20 spennende brett. Du løper og hopper med piltastene!