Rollespill

Sherwood Dungeon

Sherwood Dungeon

Prøv dette fantastiske rollespillet! Du beveger deg rundt i en stor 3D-verden, med hundrevis av andre spillere online hele tiden. Ultrakjapt og morsomt!

Nimian Hunter

Nimian Hunter

Prøv dette utrolig vakre og spennende 3d eventyrspillet fra den talentfulle skaperen Robert Kabwe. Spillet går ut på å fore de dødes sjel til et spøkelse for å kunne komme tilbake til de levenes land!


Nightclub

Nightclub

Du er på en nattklubb. Du får forskjellige spørsmål om f.eks Champagne eller X. Du må svare rett, ellers går det som dårlig. Du velger om du vil date en blondine, asiatisk osv.

Postal Panic

Postal Panic

I dette spillet er du en postmann som må sørge for å få posten frem uansett vær! Enkelt, du bruker kun musa!


Adventure Quest

Adventure Quest

Et RPG-spill der du skal kjempe mot mange forskjellige vesner, bruke magi og kjøpe bedre rustning, formler osv...

Monsters Den

Monsters Den

Unikt rollespill/eventyrspill! her skal du sette sammen fire forskjellige eventyrere som skal på et oppdrag for å redde verden! Du styrer hele spillet med musa.


Loa And The Island Quest

Loa And The Island Quest

Et bra rollespill hvor du styrer Loa rundt omkring på en øy og snakker med karakterer samt slåss. Styr med piltastene, hold Z når du står i ro for skjold, og hold Z mens du går for å springe, hopp og snakk med folk med X.

Swords and Sandals 2

Swords and Sandals 2

Et rollespill hvor du har muligheter til å konkurrere i oldtidens Roma som Gladiator! Er normal styring, så du kan bruke musen!


Battlefield General

Battlefield General

Her spiller du en stor general hvor din oppgave er å berolige landet og finne så mye gull som mulig!

Dragonfable

Dragonfable

I Dragonfable RPG skal du først lage din egen figur - så kan du drepe monstere og få gull og kjøpe ting. Dragonfable er et involverende RPG-spill!


Mafia-Family

Mafia-Family

Kom deg inn i en verden med mafia. Drep, stjel og forbedre din rank ved å robbe noen banker, selg stoff og mye mer! Bli med i en eksisterende familie eller start din egen. Skaff deg en gjeng og slåss.

Hidden Expedition: Everest

Hidden Expedition: Everest

Prøv dette spennende kampspillet å prøv å bli den første som når frem til toppen av Mount Everest!