100 000,- til Norges beste utvikler
0

100 000,- til Norges beste utvikler

des 10 Spill.no  

I januar arrangerer Norsk filminstitutt nok en gang NM i gameplay for å kåre Norges beste spillutviklere.

Utviklermaraton

Det er tredje gang arrangementet går av stabelen, og nok en gang er Oslo åsted for begivenhetene. Her samles eliten av spillutviklere – både gamle helter og nye bekjentskaper – for å konkurrere om beste spillkonsept. Som vanlig presenterer Norsk filminstitutt årets tema den 27. desember, og det er da om å gjøre å snekre sammen og kunne vise et noenlunde presentabelt resultat som skal vinne over en fagjury når kåringen finner sted den 5. januar. Den eller de bak vinnerkonseptet kan glede seg til 100 000 kroner i støtte til å ferdigstille prosjektet sitt.

Har du lyst til å delta? Meld deg på HER innen søndag 16. desember. De som har lyst til å dukke opp som publikum, kan skrive seg opp HER innen 3. januar 2013. Arrangementet varer fra kl 12-18 lørdag 5. januar, nøyaktig hvor annonseres på et senere tidspunkt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.