2010-hack oppdaget først nå
0

2010-hack oppdaget først nå

apr 26 Spill.no  

Cryptic Studios, som for tiden jobber med nettrollespillet Neverwinter, oppdaget nylig at databasene deres ble hacket allerede i 2010.

Sensitiv informasjon

Dersom du har spilt City of Heroes, City of Villains, Champions Online eller Star Trek Online, står du oppført i Cryptics database, som det nå viser seg har vært hacket. Studioet, som for tiden jobber med Neverwinter, hevder i et brev til brukerne at sensitiv informasjon som fullt navn, email-adresse, de første og siste tallene i kredittkortnummeret, faktureringsadresse og fødselsdato kan være på avveie – i verste fall. Men de vet sikkert at brukernavn, kontonavn og passord har blitt avdekket av hackerne.

Kontoene har fått en automatisk passordsendring, og Cryptic anbefaler samtidig alle brukere som er rammet om å endre passord også i andre spill og på andre nettsteder hvor den samme kombinasjonen av brukernavn og passord blir brukt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.