300 timer for å bli best!
0

300 timer for å bli best!

apr 22 Spill.no  

Nettsiden Joystiq har fått selskapet Orbus Gameworks til å analysere hvor mange timer man må bruke for å nå høyeste rank – 50 – i onlinedelen til det populære actionspillet «Battlefield: Bad Company 2».

Diger investering

Orbus, som forøvrig spesialiserer seg på å analysere spillernes handlinger i spill, har samlet inn data fra 3373 «Battlefield: Bad Company 2»-spillere. Ifølge analysen til Orbus bruker en spiller i snitt 295 aktive spilletimer for å nå rank 50, som er den høyeste ranken i spillets onlinedel. Det vil si at hvis du spiller ti timer hver dag må du spille hver eneste dag i en hel måned for å nå toppen.

Selv om vi er spillfrelst her i Spill.no, har vi ingen ambisjoner om å nå rank 50 med det aller første. Vi må fordele spilletiden vår på mange ulike spill. Men hva med deg? Hvor høyt har du kommet i «Battlefield: Bad Company 2», og hvor mange timer anslår du at du har brukt i spillet så langt?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.