34 000 kontoer utestengt fra Guild Wars 2
0

34 000 kontoer utestengt fra Guild Wars 2

des 15 Spill.no  

ArenaNet har annonsert at de nylig fjernet 34 000 såkalte bot-er fra nettrollespillet Guild Wars 2.

Bot og bedring

Alle som har vært borti nettrollespill, vet hvor ødeleggende disse bot-ene – spillfigurer som er programmert av brukere til å automatisk utføre kjedelige oppgaver – kan være for både spilløkonomi og -glede. I Guild Wars 2 ble det tidligere rapportert inn omtrent 2000 slike bot-er i timen – nå er tallet redusert til 20.

– Vi har samlet inn enorme mengder informasjon om spillvanene til både vanlige og programmerte bot-spillere. Vi leide inn et team med dataspesialister for å hjelpe oss å opprette gode verktøy for å gå gjennom denne dataen, og å finne effektive måter å isolere og stenge ned bot-kontoer. Å automatisere denne prossessen har vært en stor prioritet for sikkerhetsteamet i ArenaNet, og vi ser nå betraktelige resultater av innsatsen, skriver sikkerhetsansvarlig Mike Lewis på studioets nettside.

Guild Wars 2 utvikles av ArenaNet og NCsoft for PC. Les anmeldelse av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.