5,5 mill. har spilt Saints Row 3
0

5,5 mill. har spilt Saints Row 3

des 17 Spill.no  

5,5 millioner spillere har vært borti sandkassespillet Saints Row: The Third, melder THQ-sjef Jason Rubin på Twitter.

Publikumshit

2012 har vært en berg-og-dalbane av et år for THQ. Toppsjefer har sluttet, Naughty Dog-gründer Jason Rubin har tatt over roret, og selskapet har akkurat så vidt klart å dukke unna konkurs. Et av tiltakene for å rette opp skuta igjen, var å opprette en egen Humble Bundle, hvor spilleren selv kunne bestemme hva man skulle betale for en samling aktuelle THQ-spill. Dette skulle vise seg å bli en stor suksess.

Men det mange ikke hadde sett for seg, var at Saints Row: The Third allerede var en gedigen publikumshit før pakkeordningen. Rubins Twitter-melding hevder at hele 5,5 millioner har vært innom det skrullete sandkassespillet:

– 5,5 millioner spillere (før Humble Bundle) kan ikke ta feil. Saints Row: The Third er hit-en ingen innså var en hit, heter det i meldingen.

Tallene representerer neppe salgstall, men det er likevel usedvanlig sterkt fra en underdog som Saints Row å treffe såpass godt hos publikum, og det lover godt for spillseriens fremtid.

Saints Row: The Third er utviklet av Volition Games og utgis av THQ for Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Saints Row: The Third er utviklet av Volition Games og utgis av THQ for Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.