600 Blizzard-ansatte sagt opp
0

600 Blizzard-ansatte sagt opp

mar 01 Spill.no  

World of Warcraft-utvikler Blizzard har sagt opp 600 ansatte, ifølge nettsiden Eurogamer. Årsaken er, ifølge Blizzard, endringer i måten spillindustrien fungerer.

Få spillutviklere

Ifølge Blizzard er det få av de oppsagte som er direkte involvert i spillutvikling hos Blizzard. Hele 90 prosent av de som har fått fyken har hatt jobber utenom direkte spillutvikling, og at World of Warcraft-teamet ikke er rammet av disse nedskjæringene i det hele tatt.

– I løpet av de siste årene har organisasjonen vår hatt en enorm vekst og vi har investert tungt i vår infrastruktur for å best kunne betjene vårt globale community. Men mens Blizzard og spillindustrien har utviklet seg har vi vært nødt til å ta noen tunge avgjørelser for å best ivareta de endrede behovene til vårt firma, forteller Blizzard-sjef Mike Morhaime til Eurogamer.

Blizzards neste spill er Diablo 3, som skal lanseres til sommeren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.