8,5 millioner solgte The Walking Dead-episoder
0

8,5 millioner solgte The Walking Dead-episoder

jan 07 Spill.no  

Zombie-spillet The Walking Dead har sørget for 8,5 millioner salg i fjor, melder Wall Street Journal.

Supersuksess

Avisen har regnet seg frem til at hver bruker i gjennomsnitt har betalt fem dollar per episode, noe som betyr rundt 40 millioner dollar i inntekter for Telltale Games, som selv står for utgivelsen av det episodebaserte zombie-marerittet.

Spillet har en mer puritansk tilnærming til tegneserieopphavet enn den mye mer kjente TV-serien, og førte innledningsvis til en del forvirring blant fansen (her på siden ga vi første episode en solid sekser). Men etter fem episoder kunne Telltale Games håve inn så å si det som finnes av prestisjetunge Årets spill-priser, og hylles av både presse og publikum.

Sesong 2

Telltale planlegger nå ikke overraskende en andre sesong, som vi tidligere har nevnt, og jobber nå blant annet med en måte å importere sin gamle lagring fra første sesong, melder studiosjef Dan Connors til Red Bull. Her snakker han også om studioets ambisjoner om å ta for seg enda større franchiser på sikt, som Star Wars, Half-Life eller Halo i historiedrevet episodeformat. Vi takker ikke nei.

The Walking Dead er utviklet og utgitt av Telltalte Games for Xbox 360, Playstation 3, PC og iOS. Les anmeldelse av første episode.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.