Abe vender tilbake – i HD!
0

Abe vender tilbake – i HD!

okt 01 Spill.no  

Utvikler Just Add Water har annonsert en HD-oppdatering av Playstation-klassikeren Oddworld: Abe’s Oddyssey, med ny tittel: New ‘n’ Tasty!. De første scenene fra spillet er nå sluppet.

Samme som før, bare annerledes

Denne følger HD-utgaven av skytespillet Oddworld: Stranger’s Wrath, som er ute på både Playstation 3 og PC, og skal være på vei til Xbox 360. Men denne gangen er det opphavet til den sjarmerende serien som skal til pers, med hovedperson Abe, en ulydig fabrikkarbeider som oppdager at neste delikatesse som skal masseproduseres skal bestå av ham og vennene hans. Spillet er spekket med humor, listig action og smarte løsninger, og det komplekse spilluniverset har en trofast og solid fanskare.

Ifølge Just Add Water er Oddworld: New ‘n’ Tasty! en nytolkning av det opprinnelige spillet, og designes fra bunnen av i full 3D, men med det gode, gamle 2D-gameplayet. Originalen skal imidlertid kun brukes som en slags skisse for utviklingen, selv om 80-90% av innholdet ifølge seriens skaper Lorne Lanning skal være intakt. Videoen som ble vist på forrige ukes EG Expo vist imidlertid stort sett gamle scener i ny, høyoppløst drakt.

Se video

Opprinnelig planla Lanning å lage en serie bestående av fem hovedspill, med opp til flere såkalte bonusspill til hver av dem. Første spill var Abe’s Oddyssey, som ble fulgt opp av Abe’s Exodus, det andre spillet var Munch’s Oddyssey, som også er på vei i HD, og det tredje var Stranger’s Wrath. Kanskje den nye oppmerksomheten rundt serien vil føre til at de to resterende hovedspillene vil bli utgitt?

Oddworld: New ‘n’ Tasty! utvikles av Just Add Water og Oddworld Inhabitants for Xbox 360 (XBLA), Playstation  3 (PSN), PC og PS Vita. Spillet lanseres en gang i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.