AC3-tomahawk til salgs
0

AC3-tomahawk til salgs

sep 11 Spill.no  

Nettbutikken Jinx har lagt ut en Ubisoft-lisensiert tomahawk-replika basert på det kommende snikmorderspillet Assassin’s Creed III for salg.

Relativt familievennlig

Øksa er en imponerende lik kopi av den hovedperson Connor hugger rundt seg med i Assassin’s Creed III, men med én gedigen forskjell: Den er laget av skumgummi, og er fylt med lateks og glassfiber.

Ubisoft unngår dermed kontroversen som umiddelbart oppstod da Elecrtonic Arts i samarbeid med en profilert knivprodusent la ut en vaskeekte krigs-tomahawk for salg via sine nettsider, i håp om å både promotere det kommende Medal of Honor: Warfighter, og samle inn penger til krigsveteraner. Kampanjen gikk mildt sagt ikke etter planen, og EA fjernet sporenstreks annonsen fra sine nettsider.

Assassin’s Creed III-øksa bør imidlertid ikke by på særlig problemer, verken hos myndigheter eller foreldre, og kan kjøpes for den nette sum 44,99 dollar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.