Activision får MW3-domene
0

Activision får MW3-domene

sep 09 Spill.no  

Nettstedet www.ModernWarfare3.com, som tidligere har vært brukt til å formidle Battlefield 3-reklame og sverte Call of Duty-serien, blir etter en lang rettssak nå overtatt av utgiver Activision.

Svertekampanje avsluttet

For et par måneder siden leverte Activision inn en elleve sider lang klage til National Arbitration Forum (NAF) for å overta www.modernwarfare3.com, som ble benyttet aktivt for å sverte Call of Duty-spillene. NAF har nå gitt utgiveren medhold, og har beordret en overføring av domenet. Nettestedet viser nå kun en blank 404-side.

Dette burde kanskje få eieren av ModernWarfare4.com, som er opprettet for nøyaktig det samme formålet, til å skjelve i buksene, men den gang ei. I følge eieren vil han gjerne møte Activision i retten, da han godt kan tenke seg en USA-ferie.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.