Age of Empires tar steget til mobil
0

Age of Empires tar steget til mobil

apr 14 Spill.no  

Den populære RTS-serien Age of Empires vil snart ta steget over til mobile plattformer i form av Age of Empires: World Domination, som kommer til iOS, Android og Windows Phone.

Age of Empires: World Domination utvikles av KLab, som blant annet har iOS- og Android-spillene Lord of the Dragons og Eternal Uprising på listen over tidligere prosjekter. I World Domination skal de bringe AoE-opplevelsen til nye plattformer, blant annet med et helt nytt kampsystem lagd spesielt for touch-skjermer.

Vi vet for øyeblikket lite om hvordan World Domination blir, og hvorvidt det i det hele tatt vil være likt sine storebrødre på PC. KLab har gitt ut en annonseringstrailer som viser spillet i aksjon, og introduserer dets fire spillbare sivilisasjoner: kelterne, frankerne, vikingene og hunerne.

Age of Empires: World Domination skal komme til sommeren, og spillet vil blant annet kunne by på en flerspillermodus der man sammen med andre kan enten samarbeide eller konkurrere om å dominere verden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.