Alan Wake Remastered lanseres i høst
0

Alan Wake Remastered lanseres i høst

sep 07 Anders Lønning  

Ryktene har vist seg nok en gang å være sanne. Det kommer en nyutgivelse av spenningsspillet Alan Wake og de to utvidelsene The Signal og The Writer i løpet av høsten.

I et åpent brev til fansen på nettstedet The Sudden Stop skriver Remedy’s kreative leder og Max Payne ansiktsveteran Sam Lake at han er henrykt av å kunne fortelle de at Alan Wake Remastered nærmer seg ferdig, og at dette er noe de har laget for fansen som de som drifter og besøker The Sudden Stop nettstedet, som ble grunnlagt som nettopp en Alan Wake fanside men som etter hvert har omfavnet alt Remedy Entertainment har laget, fra Quantum Break til Control.

Alan Wake | Download and Buy Today - Epic Games Store

Spillet kommer til PC, Xbox og for første gang i seriens historie, PlayStation konsollene, og på PC er det Epic Games Store som skal ta seg av distribusjonen. Lake går videre med å beskrive hvor mye The Sudden Stop har betydd for studioet i løpet av årene, og hvor mye Alan Wake, et spill som gjerne ikke helt fikk den mottagelsen mange mener det fortjener, betyr for han personlig.

Han skriver også at Alan Wake Remastered kommer til å være den samme opplevelsen som ble gitt ut for elleve år siden, men at de har pusset opp det visuelle og gjort noen forbedringer underveis. Avslutningsvis skriver Lake:

«Dette er for dere. Jeg håper dere liker det, enten som et møte med en gammel kjenning, eller for første gang.

Brevet fra Sam Lake er virkelig verdt å få med seg, og dere kan lese det her

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.