Aldri et skudd uten å tenke
0

Aldri et skudd uten å tenke

aug 09 Spill.no  

IO Interactives «Kane & Lynch: Dead Men» var en utgivelse omringet av mye kontrovers. På den ene siden hadde man spillets tema, det fulgte to mordere, mens man på den andre siden finner kritikken spillet fikk. «Kane & Lynch: Dead Men» var nok ikke en perfekt tittel, men den prøvde seg på noe originalt og IO Interactive gir seg derfor ikke med det første. «Kane & Lynch 2: Dog Days» følger igjen de to kaldblodige morderne Kane og Lynch. Mens det forrige spillet satte Kane og hans datter i fokus, er det denne gangen Lynch sin tur til å være i søkelyset. Lynch har fått seg en kvinnevenn og slått seg til ro i Shanghai, men når et brekk går i vasken, finner han seg plutselig på jakt etter sin kjære og med sin gamle venn Kane på slep.

 

«Kane & Lynch: Dead Men» fikk en veldig blandet mottagelse, mange syntes spillet var for upolert, mens andre likte veldig godt retningen IO Interactive hadde tatt med originale karakterer og historiefortelling. Derimot var det en ting ganske mange var enige om og det var at spillets flerspillerdel hadde et utrolig potensiale. Kallenavnet «Fragile Alliance», satte spillets flerspillerdel spillerne opp mot hverandre, selv når de var på lag. Det skapte en veldig unik opplevelse hvor man aldri var helt sikker på hvem som kom til å skyte deg i ryggen. «Fragile Alliance» er selvfølgelig også tilbake i «Kane & Lynch 2: Dog Days» og i den siste utviklerdagboken fra spillet, snakker IO Interactive om tankegangen bak den originale flerspillerdelen.

 

Se flere bilder fra «Kane & Lynch 2: Dog Days» på neste side.

 

«Kane & Lynch 2: Dog Days» har slippdato 20 august 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.