Alle mot alle i Gears of War
0

Alle mot alle i Gears of War

aug 28 Spill.no  

OXM hinter om en ny spillmodus i det kommende skytespillet Gears of War: Judgement ved navn Free-for-All, en velkjent modus i de fleste andre spill i sjangeren.

Ny oppskrift

Gears of Wars-serien har tradisjonelt vektlagt samarbeid, både i enspiller og flerspiller, spesielt med tanke på den sjangerdefinerende modusen Horde Mode, som i senere tid har blitt kopiert til så å si alt av skytespill med en flerspillerdel. Men i Judgement kommer vi som kjent til å se en del oppskriftsendringer.

Den mest prominente er nok introduksjonen av klasser i spillet, hvor man for eksempel kan innta rollen som helbreder for de andre under kampene, eller fokusere på å dele ut store mengder skade på motstanderen. OXM hinter nå om at det er mer i vente, blant annet spillmodusen Free-for-All, som i alle andre skytespill betyr alle mot alle.

Noen detaljer rundt modusen ble imidlertid ikke gitt, men vi blir lovet en generøs utbrodering i det kommende nummeret av spillbladet OXM. Vi håper også å se mer fra modusen Overrun, som skal være en slagt blanding av Horde og Beast Mode. Denne beskrives i detalj i dette intervjuet fra E3:

Se intervju

Gears of War: Judgement utvikles av Epic Games og utgis av Microsoft Game Studios for Xbox 360. Spillet lanseres 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.