Alle nyhetene fra Nintendo Indie World Showcase
0

Alle nyhetene fra Nintendo Indie World Showcase

des 11 Anders Lønning  

Det er nok en gang høysesong for spillannonseringer, og Nintendo benyttet i går anledningen til å vise frem kommende indie-spill.

Sports Story fra Sidebar Games er oppfølgeren til fjorårets Golf Story. Spillet kommer eksklusivt til Nintendo Switch sommeren 2020.

Adam Hunter er spillbar i det kommende beat-em-up spillet Streets of Rage 4 når det lanseres i første halvår av 2020.

Gleamlight ser kanskje ut som en skamløs kopi av Hollow Knight, men vi synes dette spillet også ser spennende ut. Det kommer tidlig neste år.

Bake ‘n Switch er enda et sofa co-op spill om å lage mat som forhåpentligvis er skikkelig gøy å spille sammen med venner.

Supermash er et spill som lager spill hvor spillerne knør sammen forskjellige sjangere for å få frem nye spill. Plattformer x Shoot-em-up? Stealth x JRPG? Traileren lover uforutsigbare resultat og du kan dele spillene som blir generert med vennene dine neste mai.

Talos Principle Deluxe Editiojn er allerede klart for å få deg til å føle deg dum nok en gang i denne kompliserte Portal lignenede spillet.

Hvis du syntes seilingen var de beste delene av Wind Waker og Assassins Creed IV: Black Flag kan Sail Forth som kommer til neste år kanskje være noe for deg.

Det Monster Hunter lignende free-2-play spillet Dauntless er nå lansert på Nintendo Switch med støtte for kryssspilling på tvers av alle fire plattformer.

Murder by Numbers  er et tidseksklusivt Picross eventyr spill med en dæsj av Hathoful Boyfriend. Kommer tidlig 2020.

Action eventyret Oddworld: Strangers Wrath HD kommer til Switch i januar.

Savner du Tony Hawk spillene mest fordi etternavnet til skateren minner deg om fulger? Da har jeg gode nyheter til deg. SkateBIRD kommer i siste kvartal av 2020.

Liberated er et tegneserieinspirert detektivnoir som minner oss veldig om både Inside og Shadow Complex. Høye forhåpninger til dette.

Lyst til å være på sjekkeren samtidig som du utforsker huler og hack’n slasher deg gjennom monstre? Boyfriend Dungeon kommer i 2020.

Mens vi snakker om Hack’n Slash spill: Dreamscaper er et spill hvor man må forme forhold og vennskap i det daglige for å kunne beseire monstrene som plager marerittene. Spillet er en tidsekslusiv til Nintendo Switch som kommer tidlig 2020.

Escapist universet blir utvidet med en Don’t Starve aktig co-op sandkasse  i The Survivalists.

Når Nintendo ikke leverer 2D Metorid-dosen vi alle ønsker oss får det bli opp til Thomas Happ å fylle tomrommet med Axiom Verge 2 som kommer neste høst.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.