Alt klart for Munch på Playstation 3 i desember
0

Alt klart for Munch på Playstation 3 i desember

des 14 Spill.no  

Oddworld Inhabitants har sluppet en europeisk lanseringsdato for den nye versjonen av Xbox-klassikeren Oddworld: Munch’s Oddysee for Playstation3.

Blåser liv i klassikerne

Ved hjelp fra kompisene i studioet Just Add Water, har Oddworld Inhabitants’ høyt elskede spill om det skrullete Oddworld-universet funnet veien tilbake til spillmarkedet, en etter en. Det svært originale skytespillet Oddworld: Stranger’s Wrath, hvor man må jakte på sin egen, levende ammunisjon, er allerede ute for både PC og Playstation 3, og en Xbox 360-versjon skal være på trappene.

I tillegg jobbes det på en oppdatering av det opprinnelige 2D-plattformspillet Abe’s Oddyse, også for PC og Playstation 3, under navnet New ‘n Tasty.

Naturvern

Men først er det det merkelige amfibiet Munch som skal tilbake i søkelyset. Munch tilhører den straks utryddede Gabbit-rasen, og ved hjelp fra Abe, setter han ut for å redde hundrevis av egg som skal knuses i Vykker’s Labs. Spillet var blant lanseringsspillene til Xbox da konsollen havnet på markedet i 2001, og regnes som det andre spillet i Oddworld-kvintologien.

I tillegg får Stranger’s Wrath sin debut på det håndholdte formatet, da skytespillet slippes den 20. desember på Playstation Vita, nesten på dagen ett år etter Playstation 3-utgivelsen.

Oppusingen av Oddworld: Munch’s Oddysee utføres av Just Add Water, og slippes 19. desember på Playstation 3 for rundt 65 kr, og på et senere tidspunkt på PC. Vita-utgaven av Oddworld: Stranger’s Wrath slippes på Playstation Vita den 20. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.