Amiibo-figurer kan bli til kort
0

Amiibo-figurer kan bli til kort

des 19 Spill.no  

Nintendo-general Shigeru Miyamoto har uttalt seg til kanadiske ABC News om hva selskapet har tenkt til å gjøre når noen av deres amiibo-figurer ikke lenger er i produksjon. Han påpeker at de ikke har noe lyst til å legge noe lokk på funksjonaliteten, og at de muligens vil lansere egne kort som fungerer på akkurat samme måte som figurene:

«Vi kommer til å fortsette å lage spill som fungerer med amiibo-figurene som en bonus for de som har dem. Utover dette, ser vi på muligheter for hvordan vi kan gjøre det i fremtiden, enten det er med kort eller noe annet. […] I fremtiden har vi muligheten til å lansere amiibo-figurer som kort med den samme funksjonaliteten.»

Det var med lanseringen av Super Smash Bros. til Wii U for rundt tre uker siden amiibo-figurene virkelig kom på banen. For noen figurer er imidlertid ikke levetiden så lang, og noen vil nok kun bli å se i et eller noen få spill. Det er mest opp til utviklerne selv hvilke brukere de vil bruke i spillene, og derfor kan de fort gå ut av produksjon når interessen ikke er nevneverdig stor lenger.

Figurene Marth, Villager og Wii Trainer gikk eksempelvis ut av produksjon tidligere denne måneden, og flere figurer kommer stadig ut på banen – som Luigi, Diddy Kong, Captain Falcon og Zelda, som ble lansert i dag.

Kilde: Videogamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.