Annonserer Nintendos E3-planer
0

Annonserer Nintendos E3-planer

mai 16 Spill.no  

Nintendo har endelig bekreftet sine E3-planer, og det kan se ut som vi får en godt regissert digital oppvisning lik den i fjor. Som mange sikkert husker, skapte det mye oppstyr i fjor da Nintendo avslørte at de ikke ville ha en pressekonferanse på en scene, slik de tidligere brukte, men at de heller ville holde sg til en digital, ferdiginnspilt presentasjon. Heldigvis viste denne modellen seg å fungere minst like godt som den gamle, og den digitale presentasjonen falt i god smak hos de aller fleste.


I år følger de mer eller mindre den samme modellen, og Nintendos store presentasjon i år vil finne sted den 16. juni, klokka 18:00, norsk tid. Dette vil være årets Nintendo Digital Event, og det er her de aller fleste nyhetene vil bli annonsert.

Etter sendingen kan du få med deg flere detaljer om kommende spill, intervjuer med utviklere og lengre gameplayvideoer i sanntid ved å følge med på live-streamen Nintendo Treehouse: Live @ E3. Vi vet enda ikke klokkeslett, men vi regner med at også denne vil følge fjorårets modell, og at vi vil få se flere sammenhengende timer daglig streaming fra Nintendo Treehouse fra 16. til 18. juni.


Nintendo tjuvstarter dog E3 et par dager tidligere, med et verdensmesterskap i Nintendo-spill, kalt Nintendo World Championships, etter det legendariske verdensmesterskapet i 1990. Ironisk nok vil det kun være muligheter for å kvalifisere seg på Best Buy-butikker i USA, så hvorvidt dette faktisk blir et mesterskap med internasjonale konkurrenter er kanskje litt mer tvilsomt. Konkurransen vil bli avholdt den 14. juni, men det er ikke bekreftet noe tidspunkt for en eventuell kringkasting av mesterskapet. Vi kommer tilbake med flere detaljer etter hvert som de dukker opp.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.