Annonserer nytt Star Wars-spill neste uke
0

Annonserer nytt Star Wars-spill neste uke

mai 26 Spill.no  

Lucasarts har annonsert at 31. mai blir datoen for annonseringen av et splitter nytt Star Wars-spill.

Annonseringsannonsering

Vi skal ikke mer enn et tiår tilbake i tid for å finne en overflod av Star Wars-titler på markedet, da Lucasarts ble beskyldt for å kynisk melke super-franchisen tom. Men nå er det lengre mellom slagene igjen, akkurat som vi liker det. Og ikke bare det – spillene er bedre også, noe Force Unleashed-spillene og Star Wars: The Old Republic er bevis på.

Nå planlegger imidlertid Lucasarts å annonsere et nytt spill fra serien, og i motsetning til for et tiår siden, er alle plutselig veldig interessert. Datoen er satt til 31. mai, altså torsdag neste uke, og annonseringen vil finne sted på en sending på den nettbaserte filmkanalen GTTV, hvor programleder Geoff Knightley besøker studioet, og samtidig viser frem konsepttegninger og ligendende. Vi kommer selvsagt tilbake med mer på torsdag!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.