Apex Legends utvikleren ble historisk – Vant Oscar for dokumentar om motstandskvinnen Colette Marin-Catherine
0

Apex Legends utvikleren ble historisk – Vant Oscar for dokumentar om motstandskvinnen Colette Marin-Catherine

apr 27 Anders Lønning  
Image

Oculus og Respawn Entertainment stakk av med seieren i kategorien Beste Dokumentar (Kort Format) med ‘Collete’, kortfilm dokumentaren som er en del av VR spillet Medal of Honor: Above and Beyond.

Dokumentaren forteller historien om den franske motstandskvinnen Colette Marin-Catherine, og følger hennes første reise til Tyskland etter krigen. Filmen er regissert av Anthony Giacchino og Alice Doyard, mens det er Respawn og Oculus som deler produsent tittelen.

‘Colette’ markerer første gang et spillstudio har vunnet en Oscar.

Respawn, som etter vår ydmyke mening er en av de beste studioene på markedet om dagen, har mange jern i ilden om dagen. Neste uke lanseres en ny 3v3 modus til Battle Royale spillet Apex Legends, En beta test av Apex Legends Mobile skal snart prøves ut i India og samtidig sies det at de jobber med både en oppfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order og et helt nytt spill som skal være i en tidlig fase av utvikling.

I vår anmeldelse av Medal of Honor: Above and Beyond kalte jeg spillet en godt påkostet og ambisiøs tittel som bare kunne fungert i VR

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.